Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba . bir şey sormak istiyorum anneler. bugun blw denedim ve kizima parmak patates verdim. birazini yedi. 3 saat sonra kakasinin bir kismi civik ve patates rengindeydi. boyle bir durumla karsilastiniz mi? bi aydir kasikla veriyorum ve kaka koyuydu hep.

Irmikli mamayi nasil hazirliyorsun acaba ? Irmikle havucu ayri ayri pisirip birlestiriyor musun? Bizim tadimlarimiz bitmek uzere artik ogunlere gecicem.Bu zamana kadar yediklerini toplasam yediklerini bi kase etmez ama umudumu kaybetmedim
Havucu blw için buharda pişirmiş oluyorum zaten, içme suyunun cezveye doldurup içine havucu atıyorum çatalla ezip, su kaynayınca 1,5 tatlı kaşığı irmik koyup irmikler pişene kadar orta kısık ateşte karıştırıyorum. Evet az az yiyorlar ama şu an asıl amaç karın doyması değil zaten o yüzden sorun değil. Ben mesela kızım püskürtmek yerine yutkunmayı öğrensin diye bekliyorum

Merhaba:) peyniraltı suyunda bir haftaya kadar saklanabiliyormuş. Ama ben 4-5 günden sonra kalırsa kendimize kullanıyorum bebeğe tazesini yapıyorum.

Bizim dr yumurta sarisinin 1/8iyle baslayip artrarak 1 haftada 1 tam sari verebilirsin demisti

Kızlar mama sandalyesinin kemerini bağlamayacağız değil mi ? Bir yerde okumuştum allah korusun müdahale etmek gerekirse zaman kaybetmemek açısından

Kızlar mama sandalyesinin kemerini bağlamayacağız değil mi ? Bir yerde okumuştum allah korusun müdahale etmek gerekirse zaman kaybetmemek açısından
Ben de bağlamıyorum canım. Ama çok kontrol ediyorum tepsisini kilitli mi diye. Birgün elimde kalacak korkarım
Biraz daha büyüynce bağlarım heralde. Hem hareketlenmiş olur hem de risk daha az olur.

Hanımlar gene bi sürü soruyla geldim... Simdik malum tembel bir cooocugum var benim yeme konusunda zar zor elimizi agzimiza goturduk onuda yanlis gıdayı götürdük zaten... Simdi yiyor bi şeyleri ama ole tam bi yumurta filan yediği olmadı hic mesela kendim de aradan tikistirmaya calissamda ole çok çok yemiyor.. Püre muhallebi felan hic yapmadım ama hic bişi yemiyor sizinkileri göz önüne alınca tadimlarina ek sabahları yumurta veriyorum hemen hemen her sabah ama yediği iki lokma yani ek olarak vereyimmi bisiler dersiniz..

Soru iki... Tadimlarda daha ne verebilirim şuan avokado deniyoruz tutması zor oluyo baya eliyle sıktırıp tepeden düşürüyor agzina atana kadar bos elini emiyo
Sut ürünlerini atliyoruz yoğurttan sonra peynirdede kabardik simdi sırada ne olsun gunkurusu cekiniyorum açıkçası ama denesemmi bilemedim..
bi tek su içmeyi güzel becerdik galiba aventin pipetli bardağını aldık çok güzel iciyo beceremez sanmistim ama

Bide son olarak bizim hala bitmeyen bir gaz problemimiz var ne yapacağım bilmiyorum hala gaz problemi olan var mi benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…