- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
ayy çok heyecanlıBende 10 gün sonra filan başlayacağım inşallahİnanamıyorum bıdıklarımız büyü de ek gıdaya geçiyorlar
ihtiyacımız vardı canım bu konuyabaldan_madam başka bir şey isteseydim olacak mıydı bilemedim ay çok mutlu oldum canım ya çok iyi oldu vallahi. Bizimde 23 günümüz kaldı
Inşallah canım ya inan bende çok heyecanli ve stresliyim. Stres henüz bilgi sahibi olmadığım için inşallah şu acemiligi atarım üzerimdenihtiyacımız vardı canım bu konuyaek gıdayı buradan konuşuruz artık. bir de ben buları araştırıp zararlarını öğrendikten sonra erken başlayan muhallebi falan verenleri okuyunca çok üzülüyorum
inşallah başarırız blw işini :)
Mama sandalyesi falan alan var mı. Ben arastiriyorum ama hala karar veremedim açıkçası
Canım kendileri yemeleri bizim yedirmemizden daha kontrollü emin ol. En önemli şey damaklarıyla ezebilecekleri kıvamda sunmak onlara besinleri. Sonrası onların işi.Ya kızlar blw okuycm diye saat kaça gelmiş yahuu.... Ben blw uygularken kalpten gidebilirim yalnız boğazında kalır diye
Hoşgeldin tatlım :) takvimde yazan tarihine göre 180 gün. Yani 40 haftaya tamamlayıp +180 sayacaksın. Mesela benim kuzu 33+5 doğdu. 16 aralıkta 180 gün doluyor. Ama üsüne 6 hafta 2 gün daha bekleyip 40 haftaya tamamlayacağım.Merhaba kızlar bende geldim.burdan hangi konuya geçiş yapicaz merak ediyorum .doğum tarihine göre 130 günlüğüz blw başlamak için doğması gereken tarihi mi bekliyicez yoksa doğduğu tarihi mi baz alcaz. Hayırlı olsun yeni konumuz bu arada bebisler bol bol yesin annelerini uzmesin inşallah
Mama sandalyesini bugün yarın alacağım ikea antilop düşünüyorum.Hem güzel olduğunu söylüyorlar hem de ucuz.Buharda haşlama aparatını da henüz almadım phlips aventin buharlı pişiricisini takip ediyorum çok pratik görünüyor.Blw ile ilgili benim en büyük korkum boğqzına kaçması.Böyle bi durumda naparım bülmiyorum Çok panik biriyimdirayy çok heyecanlıseni takipteyiz o zaman bizle paylaş herşeyi :)
eşyaları aldın mı? sandalye buharda haşlama aparatı falan?
Canım bebekler için ilktardım videolarını mutlaka izlemelisin. Blw yapsanda yapmasan da ek gıdada bu ihtimal var. Üstelik kaçan şey püre olursa çıkarması daha zor. Boğazına birşey kaçarsa öğürür ya da öksürürse öncelikle sakin olup 5 e kadar sayarak onu panikletmeden dur. Kendi kendine çıkarabilir %90 öğürerek. Çıkartamazsa hemen ilkyardım yapacaksın. Ben de korkuyorum tabiiki bu ihtimalden. Ama her türlü beslenmede bu ihtimal var bence. Bir de yapan birsürü insan var. Usulüne uygun yaparsak zorlanacağımızı sanmıyorum.Mama sandalyesini bugün yarın alacağım ikea antilop düşünüyorum.Hem güzel olduğunu söylüyorlar hem de ucuz.Buharda haşlama aparatını da henüz almadım phlips aventin buharlı pişiricisini takip ediyorum çok pratik görünüyor.Blw ile ilgili benim en büyük korkum boğqzına kaçması.Böyle bi durumda naparım bülmiyorum Çok panik biriyimdir
Mama sandalyesi falan alan var mı. Ben arastiriyorum ama hala karar veremedim açıkçası