Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bende kendim yaptim lor gibi oldu. 3 gun tadim yaptirdim. Hatta kendim daha cok yedim. Tadi cok guzel olmustu. Ben anneme sordum yap yedir dedi. Acikcasi arastirmadim sonra da

Selam kızlar bizim de blw serüvenimiz yarın başlıyor. Havuçla başlıyoruz . Ardından tatlı patates düşünmüştüm ama bulamadım taze patates aldım . Tatlı patatesin yerine geçmez değil mi ? Bi de patates sonlarda ya bu taze patatesi de sonlara doğru vermem gerekiyor mu ? Son bir soru Havucu buharda haşlayıp vermek iyi oldu mu? Fırın ve tost makinesinde olmaz galiba

Bu bizim evde yaptığımız lor oluyor canım. O yüzden onun böyle bir tehlikesi yok diye biliyorum.

Bu bizim evde yaptığımız lor oluyor canım. O yüzden onun böyle bir tehlikesi yok diye biliyorum.
Ben uzerine ağırlık koyup kalıp peynir yapıyorm burda ilk sayfadaki tarife göre yine de bi tehlikesi olmuyordur dimi? Bayagi kafamı kurcaladi hazir beyaz peynir alıp suda bekletip mi versem diyorum

Hayirli olsun blw seruveniniz. Tatli patates 5m migroslarda satiliyor. Almak istersin belki. Tadi guzeldi. Ben sebzelerin hepsini buharda hasladim. Normal tenceremin icine haslama aparati aldim ikeadan. Cok kullanisli. Ben elmayi armutu firina aticam. Onu da daha denemedim

Ben uzerine ağırlık koyup kalıp peynir yapıyorm burda ilk sayfadaki tarife göre yine de bi tehlikesi olmuyordur dimi? Bayagi kafamı kurcaladi hazir beyaz peynir alıp suda bekletip mi versem diyorum
Lor oluyor yine de canım. Sütü limon sirke ya da yoğurtla kestiriyorsun sürüyorsun. Zaten lor peyniri 15 gün bekletmeye kalksak bozulur çabuk tüketmek lazım .

Metroda var diye duydum Büyükşehirde de bir yere gitmek zor. Metroya baktık 15 gündür gelmiyor dediler . Ikeadan haşlama aparatım da hazır Patates fırında pişince daha rahat oluyormuş burada okuduğum kadarıyla. Neyse burada sora sora ilerleyeceğim

Benim bildiğim o çiğ sütten kaynaklı oluyor. Sütü iyi pişirememe ihtimalinden dolayı. Onun için de günlük sütle yapıyor annelerin bir kısmı. Gunesulas ın da dediği gibi lor beklemez o kadar. En fazla beşinci gün veriyorum oğluma. O da suyunun içinde. Sonra artarsa biz tüketiyoruz.

Bende kendim yaptim lor gibi oldu. 3 gun tadim yaptirdim. Hatta kendim daha cok yedim. Tadi cok guzel olmustu. Ben anneme sordum yap yedir dedi. Acikcasi arastirmadim sonra da
MERHABA CANIM YOĞRT ÇALMIŞTIM AMA EKŞİ OLDU KIVAMI DA HİÇ İSTEDİĞİM GİBİ OLŞMADI ONU TENCEREDE KAYNATSAM LOR OLUR MU ACABA, LOR NASIL YAPOLOR? SONRA NEYLE SÜZMEK LAZIM?

Canim benimde yogurdum tutmamisti. Bildigin sut gibiydi hala. Ben onu tencereye koydum ocakta kaynattim. Kesildi lor oldu. Seninki yogurt gibi oldu mu?olmadiysa bi dene Istersen. Suzmek icinde bi bez kese kullaniyorum ben. Keseye koyup onun ustune de agirlik koyuyorum iice suzulsun diye.
Neden eksidi ki acaba? Mayanin eksi olma ihtimali varmi?
MERHABA CANIM YOĞRT ÇALMIŞTIM AMA EKŞİ OLDU KIVAMI DA HİÇ İSTEDİĞİM GİBİ OLŞMADI ONU TENCEREDE KAYNATSAM LOR OLUR MU ACABA, LOR NASIL YAPOLOR? SONRA NEYLE SÜZMEK LAZIM?

Kaynatılmış süt kullanıyorsan sorun olmaz. O bahsettiğin çiğ sütten yapılan peynirler için geçerli

İlk günümüzü tamamladık Havuçla başladık. Çok çabuk haşlandı 13 dakikada şaşırdım. Ağzına götürdü kopardı İki üç kere öğürdü Tabii bizde kalp sıkışmaları. Bir ara burnuna sokmaya çalıştı olamayacağını keşfetti Hiç yuttumu bilmiyorum. Bence ilk gün için gayet başarılıydı

Hahha süper en geç yarına belli olur yutup yutmadığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…