- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun buyuk ihtimal alerjidir. Kızıminki de boyle sirtinda cikti (muz alerjisi). Ben 10 gun gecmesini bekledim gecmeyince gittim. havucu ve ek gidayi kes geçene kadar, kizariklari da ilik suyla yikayip nemlendirici sür. Dr a gidince deriden alerji testi yapip kortizollu krem verdi.Eki Görüntüle 2114561 kizlar bu alerji mi? Fikri olan var mi? Ogleden sonra dr a goturcem ama havuctan mi.oldu ki?
Gecmis olsun buyuk ihtimal alerjidir. Kızıminki de boyle sirtinda cikti (muz alerjisi). Ben 10 gun gecmesini bekledim gecmeyince gittim. havucu ve ek gidayi kes geçene kadar, kizariklari da ilik suyla yikayip nemlendirici sür. Dr a gidince deriden alerji testi yapip kortizollu krem verdi.
Tesekkur ederim dr alerji dedi geceme kadar verme dedi. Nemlendr dedi dedigin gibiGecmis olsun buyuk ihtimal alerjidir. Kızıminki de boyle sirtinda cikti (muz alerjisi). Ben 10 gun gecmesini bekledim gecmeyince gittim. havucu ve ek gidayi kes geçene kadar, kizariklari da ilik suyla yikayip nemlendirici sür. Dr a gidince deriden alerji testi yapip kortizollu krem verdi.
Kefir mayasıyla. Canlı veya kuru mayayla yapılıyor ama önerilen canlı maya. Temizliği ve bakımı biraz zormuş canlı mayanın, bçyle söyleyince evcil hayvan gibi oldu sanki birazArkadaslar kefir nasıl yapılıyor??
Foto atsana canım bakalımKizlar ben avokadoyu yedirmeyi beceremedim ya icinden siyah siyah ip gibi seyler cikiyo ne ki onlar cok mu bekletmisim :/
Foto cekmeden cope attim bir daha aliyim de cekeyim bu seferFoto atsana canım bakalım
Oo süper. Ocakbaşı yaparsınız ete geçince hemenBir insanın en keyif alarak yediği sebze soğan olur mu ya! Bayıldı çocuk, bundan sonra şiş kebap yapıyorum ortaya bir baş soğan kıracağım ya da kuzu çevirebilirim kebap yerine, blw değil ocakbaşı yöntemiyle geçtik ek gıdaya
Evet canım avokadolu omlet tarifi görmüştüm blw sayfasında. Olgunlaşmş avokadoyu ezip yunurta sarısına karıştırıp omlet şeklinde pişiriyorsun.Kizlar avokado pisebiliyor mu onu da omlet seklinde yapsak?
Canım mayasını bulursan kolay yapımı. Günlük sütü yoğurt mayalanacak kadar ısıt (parmağını soktuğunda 7-8sn beklettiğinde yanmayacak kadar) sonra mayayı içine atıp bekletiyorsun. Kıvamı koyu bir ayran gibi olunca, plastik süzgeç (metal hiç birşey dokundurmak yok) ile süzüp mayayı çıkartıyorsun içinden. Kavanoza mayalamak en iyisi. Süzdüğün kefiri buzdolabında sakla ve kullan. Mayayı da en ufak kavanozlardan birine koy üstüne normal ısıtılmamış süt dök ve buzdolabında şakla.Arkadaslar kefir nasıl yapılıyor??
Canım mayasını bulursan kolay yapımı. Günlük sütü yoğurt mayalanacak kadar ısıt (parmağını soktuğunda 7-8sn beklettiğinde yanmayacak kadar) sonra mayayı içine atıp bekletiyorsun. Kıvamı koyu bir ayran gibi olunca, plastik süzgeç (metal hiç birşey dokundurmak yok) ile süzüp mayayı çıkartıyorsun içinden. Kavanoza mayalamak en iyisi. Süzdüğün kefiri buzdolabında sakla ve kullan. Mayayı da en ufak kavanozlardan birine koy üstüne normal ısıtılmamış süt dök ve buzdolabında şakla.
Kuru maya kullanmadım bilmiyorum onu.
Aynısı bende elmada olmuştu seni çok iyi anlıyorumArmudun bu kadar gaz yapabileceğini hiç düşünmezdim iki gündür sanayi tüpü gibi çocuk.
Alerji yapmadı, vücudu da gazla baş etmeyi öğrensin diye bol gaz masajı ve evirip çevirmek şartıyla ikinci gün de verdim ama ne masaj ne evirip çevirme sabaha kadar sürekli uyanmasına engel olmadı. 3. günde armut vermeyeceğim eski tadımlardan birine döneceğim.
Armuda böyle reaksiyon gösteren başka bebek var mı burada, yoksa bir Defne mi Gazman çıktı?