Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba tatlım. Peynir altı suyu evet çok faydalı. Ben şimdilik makarna yaparken kullanıyorum. Bebeğe yaptığım su tuzsuz oluyor onu ben de dondurmayı düşünüyorum. Daha sonra ona yaptığım pankek poğaça kurabiye ve makarna tarzı şeylerde kullanıcam. Tariflerdeki süt-yoğurt yerine kullanabilirsin.

Çok teşekkürler ben de saklayayim o zaman. Bebe bisküvisi yaparken kullanabilirim belki. Onun dışında şu an için ekleyebilecegim bi yer yok çünkü sebze çorbası falan yiyor ona yakışmaz sanırım. İlerde dediğiniz yerlerde kullanırım. Cevap için teşekkürler tekrar

Biz balkabağı, havuç ve avokado tadımını yaptık. Avokadoyu ilk gün bayıla bayıla yedi ama alerjik tepki oluştu; kustu, pişik ve sivilce oldu o yüzden havuca geri döndük.

Ben karışık gideceğimi yazmıştım zaten ilk başta, kızımın kilo alımı da düşük olduğu için irmikli havuç maması veriyorum günde birkaç kaşık, blw’de de ilerliyoruz. Giderek daha başarılı oluyor ve bezden takip edebiliyorum böylece yediğinden eminim.

Bu aralar çok yazamıyorum ama okuyorum. Bir de stres kısmı azalınca blw çok eğlenceli bir yönteme dönüştü ayrıca klasik de besleyen bir ana olarak blw yöntemi ortalığı pisletiyor diyen kendinden utansın, Defne’nin püskürtüleri mutfağın öbür ucuna ulaşıyor masanın diğer ucundan irmik temizliyorum. Blw rocks

Kızlar teşekkür ederim Havuçla başladım ağzına götürdü bir parça ısırdı yuttu sonra yere attı ikinci parçayı da aynı yaptı sanırım dah afazla porsiyon yapmam lazım tost makinesinde ne nasıl yapıyorsunuz denemek istiyorum

baldan_madam ya kusura bakmayın sürekli size soruyorum tecrübeli olunca
Dün yumurtanın ilk günüydü. 4böldüm parmak şeklinde .
1.5 tane yedi . Devam edecekti ilk gün diye kaldırdım önünden.
Bugünde aynı şekilde hazırladım 2 tane yedi.
Yani bunum bi kriteri var mı ne daha ilk defa yediği için kademeli artırmayı düşünmüştüm.
Ama önünden alınca da olmuyor

Yağlı kağıdın arasına koyuyorum parmak şeklinde kesip. Kürdanla da kovamını kontrol ediyorum. Mama sandalyesinin altına sofra bezi falan temiz birşeyler serersen yere düşenler de ziyan olmaz. Yemeye başlamasına çok sevindim

Canım öyle yapman iyi olmuş. Ben elinden alamadım çoğunu yedi ilk günden. Hatırladığım kadarıyla ilk gün 1/4 ikinci gün 1/2 son gün 3/4 sonra tam yiyordu. Vücudu alıştırmak amaçlı. Ben yumurtanın ikinci gününde yanına tatlı patates yaptım. Çünkü mama sandalyesine koyunca yemek istiyor birşeyler e yumurta da 1 dakika sürmüyor yemesi. O yüzden daha önce tadım yapılan birşey sunabilirsin bence yanında

Evet çok mantıklıı. Peki tüm yumurtayı ne zaman yemesi gerekiyor? Doktor bize minik minik başlayın 1 yaşına geldiğinde tamamını yiyecek şekilde verin demişti.

Evet çok mantıklıı. Peki tüm yumurtayı ne zaman yemesi gerekiyor? Doktor bize minik minik başlayın 1 yaşına geldiğinde tamamını yiyecek şekilde verin demişti.
Tüm yumurtadan kastın beyazıysa beyazı bir yaşından önce önerilmiyor. Hatta bir yaş aşısında yumurta beyazı var. Aşıdan önce tadım yapılması tavsiye ediliyor. Bazı bebekler çok büyük tepki veriyormuş yumurta beyazına. O yüzden ben aşıdan önce tadım yapıp öyle götürücem.

Bunu hiç duymamıştım canım tşk ederim. Ama ben sarısının miktarını soruyorum . Her kahvaltıda yumurta var bundan sonra

Bunu hiç duymamıştım canım tşk ederim. Ama ben sarısının miktarını soruyorum . Her kahvaltıda yumurta var bundan sonra
Rica ederim canım. Sarısının miktarı sıkıntı yoksa üçüncü günden sonra tam veriliyor diye biliyorum ama emin değilim. Bilen biri varsa yazsın öğrenelim. Bizimki üçüncü günden aonra tam yedi hep.

Yaa ne güzel. Ben de öğünlere geçtim gibi ama sabah evde yokum ya kahvaltı gibi olmuyor. 11 de mama veriyorlar ben 2 de gelince blw yapıyorum.

Yaa ne güzel. Ben de öğünlere geçtim gibi ama sabah evde yokum ya kahvaltı gibi olmuyor. 11 de mama veriyorlar ben 2 de gelince blw yapıyorum.
Canim ben de 1 6 arasi yokum 3 gun o gunler kv aralarda meyve ya da yogurt veriyor, tabi blw veremiyor onlari. Ben sabah veya aksam blw yapmaya calisiyorum. Sen de gelince yapiyormussun ya o da yeter sabah da aslinda annen verebilir kahvaltida yenecek seyleri elleriyle tutabildigi icin sorun olmaz sanki.

Boğazına kaçarsa diye korkuyorum canım. Bizimkiler çok panik olur müdahale edemezler. Riske giremedim o yüzden

selam sevgili anneler herkes iyidir umarim. ben de Gretchen Grundler gibi karisik gidiyorum. baris ile yemek yeme zamanlari epey zorlu gececek gibi gorunuyor. cunku ne kasikla ne kendisi yemek istemiyor. dokununca daha yuzunu eksitiyor. balkabagi, havuc ve patates denedik simdiye kadar. balkabagini emdi sevmis gibiydi ama bi daha dokunmak istemedi. zaten sonra alerjisi cikti onu eledik. havuca da ayni sekilde dokunmak istemedi. alerji olup olmadigini anlamak icin kasikla vereyim dedim. kendisi benimle birlikte kasigi tutarak epey havuc yedi. sanirim havucu kabaga benzetti. kasikla yrme sebebi de bi yandan cigneyip dis etlerini kasiyor olmasi diye dusunuyorum. dun patatesin ilk gunuydu yine mizmizlandi ama bi yandan da kendisi yedi (fazlaca ogurdu, ogururken agzina tikmaya calisti falan ) bugun ne kendisi eliyle, ne de kasikla patatesi yemek istemiyor. asla zorlamiyorum ama daha onune yenecek bisey konunca yuzu degisiyor cocugun. nasil asabiliriz bu problemi?

Merhaba herkese , ne kadar guzel bi paylasim alani olmus burasiBen de karisik gidenlerdenim.Gelmisken ayagimin tozuyla da bi soru sorayim Bugun lor yaptim kızıma, aslinda amacim gunluk yapip taze taze vermekti ama elimin ayari kacmis Simdi yarinda vereyim diyorum bunu dolapta saklarken peynir alti suyu da koymali miyim ?

Irmikli mamayi nasil hazirliyorsun acaba ? Irmikle havucu ayri ayri pisirip birlestiriyor musun? Bizim tadimlarimiz bitmek uzere artik ogunlere gecicem.Bu zamana kadar yediklerini toplasam yediklerini bi kase etmez ama umudumu kaybetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…