- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 35
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.021
Baştaki fotoğraflarda 'kalıp peynir' yazan gibi yaptım ben. Üstüne ağırlık koymazsanız tane tane lor olur.Merhaba arkadaslar. Biz bugun kizimla kefir tadimlarina basladik. Cok severek icti hic tahmin etmiyordum ben tadini sevmemistim. Sonrasinda peynir yumurta pirasa ve armut kaldi. Hala kati besinleri yutmada sikintiliyiz ama yavas yavas duzeliyor gibi. Lor tarifi icin bastaki gonderiye baktim ama goremedim siz nasil yaptiniz
Tamam cok tesekkur ederim yarin deneyecegimBaştaki fotoğraflarda 'kalıp peynir' yazan gibi yaptım ben. Üstüne ağırlık koymazsanız tane tane lor olur.
HAvuç denemedim ama diğerlerini yağlı kağıt arasında tost makinesinde pişirdim. Kolay ve güzel oldu.Arkadaşlar daha önce yazılmıştır ama havucu tost makinesinde nasıl yapıyoruz?
Ben yapmadım ama kabaca bilgi verebilirim. Yağlı kağıdın arasına koyup en yüksek derecede pişiriyoruz galiba yumuşayana kadar.Arkadaşlar daha önce yazılmıştır ama havucu tost makinesinde nasıl yapıyoruz?
Tost makinesi nin orta ısısında havucu boyuna 2ye bölerek yaptım çok severek yedi yağlı kağıt falan kullanmıyorum benArkadaşlar daha önce yazılmıştır ama havucu tost makinesinde nasıl yapıyoruz?
Biraz geç cevap olcak ama yüksel ısıda yapınca yandı yağlı kağıt olmasına rağmen orta ısıda yaptım benArkadaşlar daha önce yazılmıştır ama havucu tost makinesinde nasıl yapıyoruz?
Yoğurt tadımından sonra sarımsaklı yoğurt yaparak ve yumurta tadımından sonra soğanlı yumurta yaparak tadım yaptırmak en mantıklısıKızlar soğan sarımsak nasıl yapacağız bugün taze sarımsağın beyaz olan kısmını kesip tost makinesi ne koydum en dış kabuk plastik gibi oldu onu soydum oğlum kaşla göz arasında 1 tane sarımsak yedi ama tedirgin oldum yanlış birşey yapmadım inşallah
Canım çiğ sarımsak acı olur 3 buçuk yaşındaki oğlum bile yiyemiyor bide pişince dokunmaz diye düşünüyorum ama yine de çok tedirgin oldum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım 2 gün daha vericem ama yarın yoğurtlu deneyim ben hergün 1 kahve fincanı yoğurt veriyorum bu defa sarımsaklı deneyelim :))Yoğurt tadımından sonra sarımsaklı yoğurt yaparak ve yumurta tadımından sonra soğanlı yumurta yaparak tadım yaptırmak en mantıklısı.
Bütün sarımsak ağır gelebilir canım bizim bile tansiyonumuzu düşürüyor el kadar bebeye de dokunur sen verme öyle bence
Merhaba hoşgeldin:) benim de öyle hep kalabalığız. Ama sen kararlı ol kontrolü ele al kümse karışamaz. Bizde benden başka kimse maması dışında hiçbirşey yedirmiyor çocuğaKızım 5 aylık, 1 ay sonra blw düşünüyorum. İşime karışan çok hepimizde olduğu gibi. Selam herkese.
Ben mgrostaki hazır kefirden içirdim bir de altınkılıç. Kendim mayalamadım ama mayalama işine girersem canlı maya ile yaparım heralde. Blw markette var. Belki dışarda aktarlarda falan da vardır bakmadım henüz. Bir de kefir kardeşliği grubunda varmış face de.Kefir hangi maya kullzndnz acaba carrefour da toz var kafam karıştı
Hadi gözün aydın canımŞükürler olsun bizde şeytanın bacağını kirdik sanırım yemeye başladık.. Her ne kadar yanlış şeyi yemiş olsaktaburdan aldığım tavsiye üzerine ara vereyim dedim daha ertesi gün olana bakin..
Esimle YouTube da izlediğimiz o eksi suratli bebeleri kendi kizimizda hayal edip bi heves videoya cekelim derken benim tatlı coooocum limona bildiginiz gömüldü.. Bi gramda yüzünü burusturmadieline aldı emdi bıraktı içine elini daldırıp yaladi filan.. Tamam dedim oldu bu is ertesi güne hemen dayadim yumurtayı onuda yedi dun hem limon hem yumurta yedi.. yani artik bizde bir blw bebesiyiiiiz..
(Kabul ediyorum simdi limon vermemeliydik ama bi keramet var bu limonda bence artik yiyooooor...)
Hadi gözün aydın canımama senin fe bildiğin gibi limon uygun değil. Ben peynir kestirirken bile kullanmıyorum düşün. Bir de senin kızın egzaması vardı sanırım ona da iyi gelmez. Pişik yapabilir. Hiçbiri olmasa bile sindirim sistemine verdiği zararı bilemeyiz. Byerdenbaşladı bak sonunda :) hadi inşallah bundan sonra böyle güzel gider :)