Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bizim de dun 2. gundu, fena gecmedi. mama sandalyesinde bir kac kez agzina goturdu ama tadina bakmadi, huysuzlandi, kalkmak istedi. ben de gidalara karsi tepki olusturmasin diye kaldirdim. kucagima oturttum masaya yaklastirip. afiyetle kemirdi kabaklari :halay: meger cocugun derdi mama sandalyesiyleymis. gomuluyor icinde. bugun altina yukseltecek biseyle deneyecegim. kucaga alismasa iyi olur. yine parca yutmadi ama sanirim. sert mi yapiyorum nedir anlamadim. gerci 2 kez oksurdu 1 kez de ogurdu ama agzindan bisey cikarmadi. yutmus olabilir. henuz bezde turuncu biseyler cikmadi takipteyim :KK70:

dokuntu, huzursuzluk, pisik, mukuslu kaka, kanli kaka, kusma. aklima baska bisey gelmiyor. bir alerjik bebe anasi olarak bunlari zaten biliyorsun ama ben tekrar yazdim :KK48: tabi bunlardan kan ve dokuntu disinda herhangi birisi tek basina alerji anlamina gelir mi ondan emin degilim.:KK64:
Biliyorum da huzursuzluk ek gıdadan mı yoksa başka bir şeyden mi çözemiyorum. 4-5 gündür huzursuzluk vardı 2 gündür tavan yaptı. Kakası da haftada 2 gün falan mukuslu olur normalde yine oldu. Ama işte çok değişken var bilmiyorum nedeni nedir. Ama en azından emin olduğum bir şey var arada bir pişiği olur ama 2 gündür hiç yok. Döküntü yok. Kusma, ilk gün yerken yaptığı hariç yok. Sanırım alerjik reaksiyon yok diyebilirim. Sen ne dersin?

Biliyorum da huzursuzluk ek gıdadan mı yoksa başka bir şeyden mi çözemiyorum. 4-5 gündür huzursuzluk vardı 2 gündür tavan yaptı. Kakası da haftada 2 gün falan mukuslu olur normalde yine oldu. Ama işte çok değişken var bilmiyorum nedeni nedir. Ama en azından emin olduğum bir şey var arada bir pişiği olur ama 2 gündür hiç yok. Döküntü yok. Kusma, ilk gün yerken yaptığı hariç yok. Sanırım alerjik reaksiyon yok diyebilirim. Sen ne dersin?
ben de yok diye dusunurdum. ozellikle normalinden farkli bi durum yoksa hatta iyiyr dogru gelisme varsa. huzursuzluk icin ben dis diyorum :KK70: saka bi yana alerjiye bagli olmadan mideye farkli bir besinin girmesinin yarattigi bir durum olabilir.

Merhaba Arkadaşlar:KK25:
Yeni başlayanlara da başarılar diliyorum:sampiyon:

Haftasonu dışarda planımız var ve ilk kez kızım da bizimle dışarıda yemek yiyecek çok heyecanlıyım.:KK73:

Peynir ya da kefine denk gelecek kararsızım şimdilik.

Dışarıdaki mama sandalyesi de içimi rahat ettirmeyeceği için kılıf araştırdım ama sadece bu markanın bulabildim.
İçinde 5 adet lastikli mama sandalyesi kılıfı var tek kullanımlık bunu sipariş ettim.
Size de lazım olur diye şuraya bırakıyorum ürünü:KK31:

Not: e bebekte de servis altlığı şeklinde var ama tepsiyi kaplamadığı için güvenemedim. Kızım yiyeceği tepsinin her yerine sürme potansiyelinde olduğu için:KK66:

Eklentiler

• D9618698-2E0F-4C64-8D66-82AB27CE8BEB.jpeg
    D9618698-2E0F-4C64-8D66-82AB27CE8BEB.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 66
ben de yok diye dusunurdum. ozellikle normalinden farkli bi durum yoksa hatta iyiyr dogru gelisme varsa. huzursuzluk icin ben dis diyorum :KK70: saka bi yana alerjiye bagli olmadan mideye farkli bir besinin girmesinin yarattigi bir durum olabilir.
Evet ondan şüpheleniyorum ben de daha çok. Sindirim sistemi ilk kez süt hariç bir şey için çalışıyor, biraz tepki normaldir diye düşünüyorum.

Dünden beri 2 kez kaka yaptı ,bol havuçlu :KK70:
Çok komik ya havuçlu kaka :KK70:
Bugün havucun 3. Günüydü. Yarın yüksek dereceli astigmatlı gözlerimi lazer operasyonla çizdiriyorum. Full HD olacakmış görüntü :KK70: ek gıda konusunda da kimseye güvenemiyorum. Ara vermek sakıncalı olur mu acaba ya?

Bugün havucun 3. Günüydü. Yarın yüksek dereceli astigmatlı gözlerimi lazer operasyonla çizdiriyorum. Full HD olacakmış görüntü :KK70: ek gıda konusunda da kimseye güvenemiyorum. Ara vermek sakıncalı olur mu acaba ya?
Ara verebilirsin. 6 ay aşısında 2 gün ara vermiştim sıkıntı olmuyor canım

Ara vermek zorunda kalabilirsin. Ağrın sızın olmuyor ama ışığa karşı aşırı duyarlı oluyorsun. Ben öğleden sonra olmuştum, ertesi gün sabaha kadar kalın perdeler kapalı yatmıştım. Perdeden hafif ışık girse anında vampire bağlıyordum.:KK33: Ama ertesi günden itibaren loş ışıkta rahatça ilgilenirsin.

Ara vermek zorunda kalabilirsin. Ağrın sızın olmuyor ama ışığa karşı aşırı duyarlı oluyorsun. Ben öğleden sonra olmuştum, ertesi gün sabaha kadar kalın perdeler kapalı yatmıştım. Perdeden hafif ışık girse anında vampire bağlıyordum.:KK33: Ama ertesi günden itibaren loş ışıkta rahatça ilgilenirsin.
Aaa sen de mi yaptırdın?
Yatak odam karartmalı perdeli Allah'tan.
Kaç günde tamamen geçti sıkıntıların?

Şimdiden çok geçmiş olsun. :KK36: Ara verebilirsin. Yeri geliyor bebekler hasta oluyor on gün vermiyorlar birşey ya da kendi yemiyor sorun olmuyor. Yarın vaktin varsa erken yaptır tadımı. Bir iki gün ara verirsin sonra yeni besine grçmeden. Bence hiç sıkıntı olmaz sen kendine iyi bak sana daha çok ihtiyacı var havuçtan :-):p
Seni özliycez :KK37:

Şimdiden çok geçmiş olsun. :KK36: Ara verebilirsin. Yeri geliyor bebekler hasta oluyor on gün vermiyorlar birşey ya da kendi yemiyor sorun olmuyor. Yarın vaktin varsa erken yaptır tadımı. Bir iki gün ara verirsin sonra yeni besine grçmeden. Bence hiç sıkıntı olmaz sen kendine iyi bak sana daha çok ihtiyacı var havuçtan :-):p
Seni özliycez :KK37:
Ben de sizi özleyeceğim. Bu topik bana çok iyi geldi kendimi burda çok huzurlu çok özgür hissediyorum. İyi ki varsınız:KK200:

Peki sence, yarın yeni besine geçecektim. Geçmeyeyim mi?

Ben de sizi özleyeceğim. Bu topik bana çok iyi geldi kendimi burda çok huzurlu çok özgür hissediyorum. İyi ki varsınız:KK200:

Peki sence, yarın yeni besine geçecektim. Geçmeyeyim mi?
Sen de iyi ki varsın tatlım :KK200: ben havuç3 sandım yarın. Yeniyse geçme bence. 3 gün üstüste verirsin geçtiğinde. Ben 3. Günü tamamlamak için demiştim ama 3 gün olmuş zaten :KK66:

Aaa sen de mi yaptırdın?
Yatak odam karartmalı perdeli Allah'tan.
Kaç günde tamamen geçti sıkıntıların?
Işığa hassasiyet dışında bir sıkıntın olmuyor. O da en fazla 10 gün sürüyor. Bebeğinle ilk gün dışında loş ortamda rahatça ilgilenebilirsin. Birde damlalarını saatine uygun yapmaya dikkat et. Operasyon çok kolay ve cidden hayata bakışın değişecek. Şimdiden geçmiş olsun.

Işığa hassasiyet dışında bir sıkıntın olmuyor. O da en fazla 10 gün sürüyor. Bebeğinle ilk gün dışında loş ortamda rahatça ilgilenebilirsin. Birde damlalarını saatine uygun yapmaya dikkat et. Operasyon çok kolay ve cidden hayata bakışın değişecek. Şimdiden geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim, tavsiyelerin için de ayrıca teşekkür ederim :KK50:

X