- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Bugün tost makinesinde deniycem inşallah daha kolay olur yemesi yavrucuk elini atıyor kayıyor e sıkıldı tabipurpleworld evet canim tost makinasinda daha iyi oldu haslayinca vicik vicik oluyo bi de cok sıkı tutuyolar canini cikariyolar yiyeceklerin
TakipteyimÇok inceyse sert oluyor çok yaydırmadım ben daha yumuşak oldu. Demekki yumuşak olsa daha da yerdibenimki versem 3 yumurta sarısını hüpletir valla
Bugün yine fırında yaptım patatesi kefirle beraber götürdü :) artık bir öğünü atlayıyor ek gıda ile.
Mutella bizimki bugün bir patates çıkardı ki öğürerek dedim annecim ben yutamam onu zaten tek parça tadına vardıysa önemli olan o yarın öbür gün hüpletir. Zaten o parçaların bir kısmı gitmiştir bence bezi takipte kal
Aferin fıstığa,Dün ve bugünki bezinde küçük turuncu parçacıkları gördüm :) ilk gün midesine göndermeyi başardığı için çok mutlu oldum :) tost makinesini ben de deneyim bakalım nasıl olcak
Aynen canim azicik bastirip yaydiriyim derken elimin ayari kacti dagildi ince olduÇok inceyse sert oluyor çok yaydırmadım ben daha yumuşak oldu. Demekki yumuşak olsa daha da yerdibenimki versem 3 yumurta sarısını hüpletir valla
Bugün yine fırında yaptım patatesi kefirle beraber götürdü :) artık bir öğünü atlayıyor ek gıda ile.
Mutella bizimki bugün bir patates çıkardı ki öğürerek dedim annecim ben yutamam onu zaten tek parça tadına vardıysa önemli olan o yarın öbür gün hüpletir. Zaten o parçaların bir kısmı gitmiştir bence bezi takipte kal
Canım ben yanında kefir de içirdim o yüzden olmadı ilk gün de 2 tane gün kurusu vermiştim patatesten sonra. Kabızlık yaşamadık o yüzden sanırımTakipteyim
Patates kabızlık yaptı mı peki? Seyrek kaka yapan bir bebe anası olarak
Aferin fıstığa,
Süt ürünleri kolay hiç sıkıntı yapma. Hele peynir en kolayıAynen canim azicik bastirip yaydiriyim derken elimin ayari kacti dagildi ince olduaferin Çınarcigima yarasin
Yarin daha duzgun yaparsam bitirir belki :))
Ben de sut urunleri imalatina baslicam artik bakalim insallah tuttururum :))
Çok iyi yapmışsın canım. Ben de defter yaptım bir tane. Hergünü her besini etkilerini nasıl pişirdiğimi not alıyorum. Hem kaybolmaz hem de ikinci çocukta da kaynak olur diye düşündümBen şöyle bir liste hazırladım üzerine her gün işaretliyorum , belirtileri gaz falan yaptıysa not alıyorum unutmamak adına
2. Çocuk için büyük yatırımmÇok iyi yapmışsın canım. Ben de defter yaptım bir tane. Hergünü her besini etkilerini nasıl pişirdiğimi not alıyorum. Hem kaybolmaz hem de ikinci çocukta da kaynak olur diye düşündüm
YemişHavucun 2. Tadımını yaptık bugün, resmen saldırdı
Kocaman kocaman parçalar kopardı hepsini de geri çıkarabildi. Yedi mi emin değilim ama havucun tadına vardı kesinlikle
İkinci gün daha başarılıydı, bence kabağı sevdi
Ağzına koca bir lokma atınca bir an gerdi beni ama kendisi çıkarınca gurur duydum küçük şampiyonumla. Bugün hiç kusmadı 2 kez öğürdü sadece
Canım şimdi benim anlamadıpımbi nokta var. Sırayla tadım yapıyoruz ya 5 tane sebzeyi denedik mesela. Alerji belirtisi yok. Tadım günlerinde onlardan birleştirip başka bişey yapıp verebilir miyiz?
Evet verebilirsin veya başka yeni bir sebze vereceğin zaman denediklerini katabilirsin içine.Canım şimdi benim anlamadıpımbi nokta var. Sırayla tadım yapıyoruz ya 5 tane sebzeyi denedik mesela. Alerji belirtisi yok. Tadım günlerinde onlardan birleştirip başka bişey yapıp verebilir miyiz?
Şu an doyması değil sadece tatması önemli diye okudukça bu sefer vicdan yaptm niye bişey vermiyorum diyeEvet verebilirsin veya başka yeni bir sebze vereceğin zaman denediklerini katabilirsin içine.
Ek gıda anlamında bir sıkıntı yok vermende. Sadece bu zamanlarda ek gıda anne sütü dengesini bozmamak adına önermiyorlar. Ama ben tadımların sonuna doğru vermeye başladım. Mesela hsonu falan kahvaltı zamanı tatlı patates peynir, patates kefir vb şeklinde zenginleştirdim biraz. Mesela kefir zamanı pek blw olmuyor gibi geldi. O beceriyi kaybetmesin diye tadım yaptıklarımdan verdim. Öyle kafama göre ortaya karışık yapıyorum birşeylerCanım şimdi benim anlamadıpımbi nokta var. Sırayla tadım yapıyoruz ya 5 tane sebzeyi denedik mesela. Alerji belirtisi yok. Tadım günlerinde onlardan birleştirip başka bişey yapıp verebilir miyiz?
Aslnda peynire yumurtaya falan geçsek kahvaltıd a eşlik ederler bize deEk gıda anlamında bir sıkıntı yok vermende. Sadece bu zamanlarda ek gıda anne sütü dengesini bozmamak adına önermiyorlar. Ama ben tadımların sonuna doğru vermeye başladım. Mesela hsonu falan kahvaltı zamanı tatlı patates peynir, patates kefir vb şeklinde zenginleştirdim biraz. Mesela kefir zamanı pek blw olmuyor gibi geldi. O beceriyi kaybetmesin diye tadım yaptıklarımdan verdim. Öyle kafama göre ortaya karışık yapıyorum birşeyler
dokuntu, huzursuzluk, pisik, mukuslu kaka, kanli kaka, kusma. aklima baska bisey gelmiyor. bir alerjik bebe anasi olarak bunlari zaten biliyorsun ama ben tekrar yazdimAnneler, bebeğimin alerjik belirti verdiğini nasıl anlarım vücuttaki sivilce tarzı beneklerden başka?