Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Takipteyim

Patates kabızlık yaptı mı peki? Seyrek kaka yapan bir bebe anası olarak
Dün ve bugünki bezinde küçük turuncu parçacıkları gördüm :) ilk gün midesine göndermeyi başardığı için çok mutlu oldum :) tost makinesini ben de deneyim bakalım nasıl olcak
Aferin fıstığa,

Aynen canim azicik bastirip yaydiriyim derken elimin ayari kacti dagildi ince oldu aferin Çınarcigima yarasin
Yarin daha duzgun yaparsam bitirir belki :))
Ben de sut urunleri imalatina baslicam artik bakalim insallah tuttururum :))

Aynen canim azicik bastirip yaydiriyim derken elimin ayari kacti dagildi ince oldu aferin Çınarcigima yarasin
Yarin daha duzgun yaparsam bitirir belki :))
Ben de sut urunleri imalatina baslicam artik bakalim insallah tuttururum :))
Süt ürünleri kolay hiç sıkıntı yapma. Hele peynir en kolayı

Ben şöyle bir liste hazırladım üzerine her gün işaretliyorum , belirtileri gaz falan yaptıysa not alıyorum unutmamak adına
Çok iyi yapmışsın canım. Ben de defter yaptım bir tane. Hergünü her besini etkilerini nasıl pişirdiğimi not alıyorum. Hem kaybolmaz hem de ikinci çocukta da kaynak olur diye düşündüm

Canım şimdi benim anlamadıpımbi nokta var. Sırayla tadım yapıyoruz ya 5 tane sebzeyi denedik mesela. Alerji belirtisi yok. Tadım günlerinde onlardan birleştirip başka bişey yapıp verebilir miyiz?
Ek gıda anlamında bir sıkıntı yok vermende. Sadece bu zamanlarda ek gıda anne sütü dengesini bozmamak adına önermiyorlar. Ama ben tadımların sonuna doğru vermeye başladım. Mesela hsonu falan kahvaltı zamanı tatlı patates peynir, patates kefir vb şeklinde zenginleştirdim biraz. Mesela kefir zamanı pek blw olmuyor gibi geldi. O beceriyi kaybetmesin diye tadım yaptıklarımdan verdim. Öyle kafama göre ortaya karışık yapıyorum birşeyler

Aslnda peynire yumurtaya falan geçsek kahvaltıd a eşlik ederler bize de

Anneler, bebeğimin alerjik belirti verdiğini nasıl anlarım vücuttaki sivilce tarzı beneklerden başka?
dokuntu, huzursuzluk, pisik, mukuslu kaka, kanli kaka, kusma. aklima baska bisey gelmiyor. bir alerjik bebe anasi olarak bunlari zaten biliyorsun ama ben tekrar yazdim tabi bunlardan kan ve dokuntu disinda herhangi birisi tek basina alerji anlamina gelir mi ondan emin degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…