Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
baldan_madam ne durumdasınız neleri tattı ?
Yumurta tadımı yapıcaz haftasonu çok heyecanlıyım. Yarında peynir yapıcam ilk sayfadaki tariften inş yapabilirim. Birde bu peyniri nasıl muhafaza ediyorsunuz?

Kızlar ne kadar su icmeliler diye konusulmustu galiba burada. Dün doktorumuza gittik günde 4 kere suyu ver eline icmek istedigi kadar icsin hicbisey olmaz dedi. Bende bugün verdim 30 cc yi içti. Ogrenmisken size de soylıyım dedim :)

Kizlar oglum kefiri hic sevmedi ogurdu durdu. Icmicek sanirim. Altinkilic almistim.
Bugun peynir yaptim onu sevdi yedi :) tesekkurler baldan_madam peynire cesaretlendirdigin icin
Ayy çok sevindim canım sevmesine afiyet olsun kuzuma ben ne yaptım ki peyniri yapan sensin

Peyniri peyniraltı suyunda muhafaza ediyorum. Yiyeceği kadarını çıkarıp kesiyorum suya tutup veriyorum kalanı suda kalıyor.
Biz epey birşey tattık eksik yoksa kabak havuç tatlı patates brokoli elma gün kurusu patates avokado kefir peynir yoğurt yumurta sarımsak. Bugün de pırasa denedik pırasalı yumurta yaptım. Sevdi bence yumurtayı kesinlikle omlet yapmalısın bence. Haşlanmış zor oluyormuş. Ben kaç tane yaptım hiç bir kere zorlanmadı yerken.

Ne güzel canım maşallah bizimkinin suyla hiç arası yok. Suyu neyle verdin de içti o kadar kendisi?

Yaa maşallah ozaman
Tamamdır o şekilde yapayım . Parçalıyor musun yoksa kendisi mi kopartıp yiyor.

Hepsini bitirebilir mi acaba yoksa yer umudu ile mi koyuyorsunuz merak ettim:)
Bazen çok döküyor yerken ondan çok yapmıştım ogün. Ama orda iki tane tatlı patates var 1,5 yedi çok dökmedi.
Bir de dün artık dökülenleri de yemeye başladı. Mama sandalyesinin içine düşen büyük parçaları toplayıp ağzına attı oburiks biraz bizimkisi

Maşallah ya inşallah hep böyle devam eder:)
Benim kız da başladı da artık. Sanki bu yiyecegi günler hiç gelmeyecekmiş gibi bir hisse kapıldım. Kocaman kocaman parçalar koparıp tuttu resmen. Ne kadar sürede bu kıvama geldiniz siz?
Bir de tatlı patates aldım ben de ama nasıl muhafaza edebilirim ki acaba? Ne sıklıkla veriyorsunuz?
Ay ne çok soru sordum

Geri döndüm
Full HD

Şaka bir yana Çok zordu ameliyat. Gözlerim baya bozukmuş benim, tam numarası sağ 6 sol 4 buçuk astigmatmış. Ameliyatı anlatmıyorum hiç, iğrençti Hiç hissetmedim ama tabi ki.
Ameliyat sonrası 5 saat çok zordu benim için. Gözlerimden oluk oluk yaşlar aktı, baş ağrısı da cabası. Kızım da hiç durmadı çıldırdı resmen. Gözüm kapalı sütüm çok az... Çok zordu.
Doğum mu zor o 5 saat mi? Yemin ederim o 5 saat...
Ağrı kesici de kullanmadım belki de ondan o kadar ağrım oldu. Ameliyat olduğum gün gece yarısına doğru gözlerimi tam olarak açabildim, operasyondan yaklaşık 9 saat sonra.
Şimdi hala ekrana bakmam çok önerilmiyor ama girip bir malumat vereyim dedim.
Görüyorum a dostlar

Aaaaa çok geçmiş olsn canım , çabuk atlatırsın inş doğumdan zor dedin ve beni can evimden vurdun

Gözün aydın ve bu temenni değil gerçek anlamlı
Biraz 4K kullan gözlerini tavsiye edip etmeyeceğini soracağım, başka miyop astigmat kardeşlerin de faydalansın mı bu nimetlerden bunu bir düşün
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…