- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.041
Merhaba hoşgeldin:) benim de öyle hep kalabalığız. Ama sen kararlı ol kontrolü ele al kümse karışamaz. Bizde benden başka kimse maması dışında hiçbirşey yedirmiyor çocuğa
HoşgeldinMerhaba :)
Kızım tam 1 ay sonra 180 gününü doldurmuş olacak inşallah. Ben de blw yapmak istiyorum. Şimdiden sizlerin tecrübelerini okumak istedim :)
Ayy çok sevindim canım sevmesine afiyet olsun kuzumaKizlar oglum kefiri hic sevmedi ogurdu durdu. Icmicek sanirim. Altinkilic almistim.
Bugun peynir yaptim onu sevdi yedi :) tesekkurlerbaldan_madam peynire cesaretlendirdigin icin
Peyniri peyniraltı suyunda muhafaza ediyorum. Yiyeceği kadarını çıkarıp kesiyorum suya tutup veriyorum kalanı suda kalıyor.baldan_madam ne durumdasınız neleri tattı ?
Yumurta tadımı yapıcaz haftasonu çok heyecanlıyım. Yarında peynir yapıcam ilk sayfadaki tariften inş yapabilirim. Birde bu peyniri nasıl muhafaza ediyorsunuz?
Ne güzel canım maşallahKızlar ne kadar su icmeliler diye konusulmustu galiba burada. Dün doktorumuza gittik günde 4 kere suyu ver eline icmek istedigi kadar icsin hicbisey olmaz dedi. Bende bugün verdim 30 cc yi içti. Ogrenmisken size de soylıyım dedim :)
Yaa maşallah ozamanAyy çok sevindim canım sevmesine afiyet olsun kuzumaben ne yaptım ki peyniri yapan sensin
Peyniri peyniraltı suyunda muhafaza ediyorum. Yiyeceği kadarını çıkarıp kesiyorum suya tutup veriyorum kalanı suda kalıyor.
Biz epey birşey tattık eksik yoksa kabak havuç tatlı patates brokoli elma gün kurusu patates avokado kefir peynir yoğurt yumurta sarımsak. Bugün de pırasa denedikpırasalı yumurta yaptım. Sevdi bence yumurtayı kesinlikle omlet yapmalısın bence. Haşlanmış zor oluyormuş. Ben kaç tane yaptım hiç bir kere zorlanmadı yerken.
Önceden biberonla vermeye calisiyordum icemiyordu simdi basligini degistirdim su için başlıgi taktim daha rahat icti canimNe güzel canım maşallahbizimkinin suyla hiç arası yok. Suyu neyle verdin de içti o kadar kendisi?
Bölüyorum canım şerit şeklinde. Bulursam foto atayım :)Yaa maşallah ozaman
Tamamdır o şekilde yapayım . Parçalıyor musun yoksa kendisi mi kopartıp yiyor.
Oyy Allahm patatesleri de hazır oh yesin de büyüsün
Sağol canım hepimizin bebeleri yesin yesin büyüsünOyy Allahm patatesleri de hazır oh yesin de büyüsün
Hepsini bitirebilir mi acaba yoksa yer umudu ile mi koyuyorsunuz merak ettim:)
Bazen çok döküyor yerken ondan çok yapmıştım ogün. Ama orda iki tane tatlı patates var 1,5 yediHepsini bitirebilir mi acaba yoksa yer umudu ile mi koyuyorsunuz merak ettim:)
Maşallah ya inşallah hep böyle devam eder:)Bazen çok döküyor yerken ondan çok yapmıştım ogün. Ama orda iki tane tatlı patates var 1,5 yediçok dökmedi.
Bir de dün artık dökülenleri de yemeye başladı. Mama sandalyesinin içine düşen büyük parçaları toplayıp ağzına attıoburiks biraz bizimkisi
Aaaaa çok geçmiş olsn canımGeri döndüm
Full HD
Şaka bir yana Çok zordu ameliyat. Gözlerim baya bozukmuş benim, tam numarası sağ 6 sol 4 buçuk astigmatmış. Ameliyatı anlatmıyorum hiç, iğrençtiHiç hissetmedim ama tabi ki.
Ameliyat sonrası 5 saat çok zordu benim için. Gözlerimden oluk oluk yaşlar aktı, baş ağrısı da cabası. Kızım da hiç durmadı çıldırdı resmen. Gözüm kapalı sütüm çok az... Çok zordu.
Doğum mu zor o 5 saat mi? Yemin ederim o 5 saat...
Ağrı kesici de kullanmadım belki de ondan o kadar ağrım oldu. Ameliyat olduğum gün gece yarısına doğru gözlerimi tam olarak açabildim, operasyondan yaklaşık 9 saat sonra.
Şimdi hala ekrana bakmam çok önerilmiyor ama girip bir malumat vereyim dedim.
Görüyorum a dostlar
Gözün aydın ve bu temenni değil gerçek anlamlıGeri döndüm
Full HD
Şaka bir yana Çok zordu ameliyat. Gözlerim baya bozukmuş benim, tam numarası sağ 6 sol 4 buçuk astigmatmış. Ameliyatı anlatmıyorum hiç, iğrençtiHiç hissetmedim ama tabi ki.
Ameliyat sonrası 5 saat çok zordu benim için. Gözlerimden oluk oluk yaşlar aktı, baş ağrısı da cabası. Kızım da hiç durmadı çıldırdı resmen. Gözüm kapalı sütüm çok az... Çok zordu.
Doğum mu zor o 5 saat mi? Yemin ederim o 5 saat...
Ağrı kesici de kullanmadım belki de ondan o kadar ağrım oldu. Ameliyat olduğum gün gece yarısına doğru gözlerimi tam olarak açabildim, operasyondan yaklaşık 9 saat sonra.
Şimdi hala ekrana bakmam çok önerilmiyor ama girip bir malumat vereyim dedim.
Görüyorum a dostlar