- 13 Haziran 2016
- 3.127
- 5.384
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.001
Biliyorum da huzursuzluk ek gıdadan mı yoksa başka bir şeyden mi çözemiyorum. 4-5 gündür huzursuzluk vardı 2 gündür tavan yaptı. Kakası da haftada 2 gün falan mukuslu olur normalde yine oldu. Ama işte çok değişken var bilmiyorum nedeni nedir. Ama en azından emin olduğum bir şey var arada bir pişiği olur ama 2 gündür hiç yok. Döküntü yok. Kusma, ilk gün yerken yaptığı hariç yok. Sanırım alerjik reaksiyon yok diyebilirim. Sen ne dersin?dokuntu, huzursuzluk, pisik, mukuslu kaka, kanli kaka, kusma. aklima baska bisey gelmiyor. bir alerjik bebe anasi olarak bunlari zaten biliyorsun ama ben tekrar yazdimtabi bunlardan kan ve dokuntu disinda herhangi birisi tek basina alerji anlamina gelir mi ondan emin degilim.
ben de yok diye dusunurdum. ozellikle normalinden farkli bi durum yoksa hatta iyiyr dogru gelisme varsa. huzursuzluk icin ben dis diyorumBiliyorum da huzursuzluk ek gıdadan mı yoksa başka bir şeyden mi çözemiyorum. 4-5 gündür huzursuzluk vardı 2 gündür tavan yaptı. Kakası da haftada 2 gün falan mukuslu olur normalde yine oldu. Ama işte çok değişken var bilmiyorum nedeni nedir. Ama en azından emin olduğum bir şey var arada bir pişiği olur ama 2 gündür hiç yok. Döküntü yok. Kusma, ilk gün yerken yaptığı hariç yok. Sanırım alerjik reaksiyon yok diyebilirim. Sen ne dersin?
Evet ondan şüpheleniyorum ben de daha çok. Sindirim sistemi ilk kez süt hariç bir şey için çalışıyor, biraz tepki normaldir diye düşünüyorum.ben de yok diye dusunurdum. ozellikle normalinden farkli bi durum yoksa hatta iyiyr dogru gelisme varsa. huzursuzluk icin ben dis diyorumsaka bi yana alerjiye bagli olmadan mideye farkli bir besinin girmesinin yarattigi bir durum olabilir.
Ara verebilirsin. 6 ay aşısında 2 gün ara vermiştim sıkıntı olmuyor canımDünden beri 2 kez kaka yaptı ,bol havuçlu
Çok komik ya havuçlu kaka
Bugün havucun 3. Günüydü. Yarın yüksek dereceli astigmatlı gözlerimi lazer operasyonla çizdiriyorum. Full HD olacakmış görüntüek gıda konusunda da kimseye güvenemiyorum. Ara vermek sakıncalı olur mu acaba ya?
Çok ağrım sızım olmazsa ara vermem ama yine de sorayım dedim belki ara veririm. Teşekkür ederimAra verebilirsin. 6 ay aşısında 2 gün ara vermiştim sıkıntı olmuyor canım
Ara vermek zorunda kalabilirsin. Ağrın sızın olmuyor ama ışığa karşı aşırı duyarlı oluyorsun. Ben öğleden sonra olmuştum, ertesi gün sabaha kadar kalın perdeler kapalı yatmıştım. Perdeden hafif ışık girse anında vampire bağlıyordum.Dünden beri 2 kez kaka yaptı ,bol havuçlu
Bugün havucun 3. Günüydü. Yarın yüksek dereceli astigmatlı gözlerimi lazer operasyonla çizdiriyorum. Full HD olacakmış görüntüek gıda konusunda da kimseye güvenemiyorum. Ara vermek sakıncalı olur mu acaba ya?
Şimdiden geçmiş olsun kuzum
Çok ağrım sızım olmazsa ara vermem ama yine de sorayım dedim belki ara veririm. Teşekkür ederim
Aaa sen de mi yaptırdın?Ara vermek zorunda kalabilirsin. Ağrın sızın olmuyor ama ışığa karşı aşırı duyarlı oluyorsun. Ben öğleden sonra olmuştum, ertesi gün sabaha kadar kalın perdeler kapalı yatmıştım. Perdeden hafif ışık girse anında vampire bağlıyordum.Ama ertesi günden itibaren loş ışıkta rahatça ilgilenirsin.
Çoook teşekkür ederim, sizlerden de ayrı kalıcam bir kaç günŞimdiden geçmiş olsun kuzum
Şimdiden çok geçmiş olsun.Dünden beri 2 kez kaka yaptı ,bol havuçlu
Ayrıca hd kalitesiyle havuçlu kaka görmeyi çok isterdimÇoook teşekkür ederim, sizlerden de ayrı kalıcam bir kaç gün
Ben de sizi özleyeceğim. Bu topik bana çok iyi geldi kendimi burda çok huzurlu çok özgür hissediyorum. İyi ki varsınızŞimdiden çok geçmiş olsun.Ara verebilirsin. Yeri geliyor bebekler hasta oluyor on gün vermiyorlar birşey ya da kendi yemiyor sorun olmuyor. Yarın vaktin varsa erken yaptır tadımı. Bir iki gün ara verirsin sonra yeni besine grçmeden. Bence hiç sıkıntı olmaz sen kendine iyi bak sana daha çok ihtiyacı var havuçtan
Seni özliycez
Hahahaha buna çok güldümAyrıca hd kalitesiyle havuçlu kaka görmeyi çok isterdim
Sen de iyi ki varsın tatlımBen de sizi özleyeceğim. Bu topik bana çok iyi geldi kendimi burda çok huzurlu çok özgür hissediyorum. İyi ki varsınız
Peki sence, yarın yeni besine geçecektim. Geçmeyeyim mi?
Evet o zaman geçmeyeyim canım çok sağolSen de iyi ki varsın tatlımben havuç3 sandım yarın. Yeniyse geçme bence. 3 gün üstüste verirsin geçtiğinde. Ben 3. Günü tamamlamak için demiştim ama 3 gün olmuş zaten
Işığa hassasiyet dışında bir sıkıntın olmuyor. O da en fazla 10 gün sürüyor. Bebeğinle ilk gün dışında loş ortamda rahatça ilgilenebilirsin. Birde damlalarını saatine uygun yapmaya dikkat et. Operasyon çok kolay ve cidden hayata bakışın değişecek. Şimdiden geçmiş olsun.Aaa sen de mi yaptırdın?
Yatak odam karartmalı perdeli Allah'tan.
Kaç günde tamamen geçti sıkıntıların?
Çok teşekkür ederim, tavsiyelerin için de ayrıca teşekkür ederimIşığa hassasiyet dışında bir sıkıntın olmuyor. O da en fazla 10 gün sürüyor. Bebeğinle ilk gün dışında loş ortamda rahatça ilgilenebilirsin. Birde damlalarını saatine uygun yapmaya dikkat et. Operasyon çok kolay ve cidden hayata bakışın değişecek. Şimdiden geçmiş olsun.