- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.993
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhamet edip yardım edebilirsiniz ama kimsenin kimseye bukadar acımaya hakkı yok.Hem de nasıl üzüldüm içim paramparça oldu mete uyuyakalır bazen böyle, tabi sıcacık evinde uyuyo benim oğlum ya digerleri
Acımak derken?merhamet edip yardım edebilirsiniz ama kimsenin kimseye bukadar acımaya hakkı yok.
Acımak derken?
Sanırım acıma duygusu ile merhamet ayrımını tam yapamamışsınız
Yada ben farklı biliyorum
Arkadaş gayet merhamet duygusu ile yazmış
evet bi insana acımak onu kendinden aşagıda görmektir çünkü.en fazla durumu zorda şuan ne yapabilirim diyebilirsiniz ve elinizden gelenin fazlasını yaparsınız bukadar.cok ince bi ayrım.çocugun yerine koyun hissedersiniz.
duygularına dikkatle odaklanırsan farkı hissedersin.Evet aşagıda görürsen acırsın çünkü.Suçlama amaçlı degil yorumum.genel yorumlar buşekildeydi senin aglıycaktım oglum sıcak yatagında vs görünce yazma ihtiyacı hissettim.Ayrıca prim vermiycemde ne demek benim senin primine ihtiyacım mı var ki.bi önceki yorumumu size yapmamış olmayı isterdim malum prim olarak görüyosunuzbu senin yorumun kimseyi aşağıda falan gördüğüm yok, çok gereksiz bir çıkış böyle bir konuda, ne yönden aşağıda görücem, oğlumdan mı aşağı görmüş oluyorum ne demek istediğini de anlamadım ya neyse, prim vermicem bu konuşmaya
herneyse ilk yorumum kırıcı gelmiş olabilir kusura bakmayın yinedebu senin yorumun kimseyi aşağıda falan gördüğüm yok, çok gereksiz bir çıkış böyle bir konuda, ne yönden aşağıda görücem, oğlumdan mı aşağı görmüş oluyorum ne demek istediğini de anlamadım ya neyse, prim vermicem bu konuşmaya
bende cok züülüyorum Allah yardımcıları olsun. beterin beteri varGünaydın kızlar.
Benım ıcın bugun sıradan bır gün aslında.
Oğlum bugün okul gezisine gitti 40 kişilik sınıftan 15 kişi katıldı, hem 2 haftada bir gezi oldugu için hemde fiyatlar biraz yuksek geldıgı ıcın herkes gonderemıyor. Bu gibi durumlarda öğrt. mesaj atıyorum gelemeyen bır cocugun ucretını karsılamak ıcın bazen oluyor 39 kısı gıdıyor 1 kısı gıdemıyor. Öğretmen buna yanasmıyor.
Neyse konu bu degıl aslında.
Sabah ıse geldıgımde bıraz once gazete okurken metrobuste uyuya kalan cocugu gordum ve cok kotu oldum. Dayanamadım agladım. Neden boyle ya nıye hayat boyle acımasız, tamam fakir olsunlar ama calısmasınlar okula gıtsınler az ya da cok ogrensınler , cocukluklarını yasasınlar olmuyor mu? Bız hepımız bunlardan sorumlu degıl mıyız?
Yine dün iş için dışarı cıkıp biraz alışveriş yapıyordum , yaparken gitmişken aslında ihtiyacıda yokken oğlum için güzel kırtasıye malzemeleri aldım , dosyalar suluklar vs. Ne bıleyım bazen hatta cogu zaman yedıgım bıseyın yarısını ogluma gotuyorum veya dısardan yedıysem fazla alıp eve gotuyorum oda yesın dıye. Pekı ya dıgerlerı?
Bu alısverısten donerken gıttıgım ıs arkadasım (erkek) , ben bazen bu cocugu alıp suraya yemege goturuyorum dedı . Gecen sene ayakları yalın ayaktı bu sene ayakkabısı var dedı.
Şuanda tum yasam enerjım, amacım kalmamıs gıbı. Sankı deprem olmusta hersey bıtmıs gıbı hıssedıyorum.
Sız pekı , sızde benım gıbı uzuluyormusunuz? İşte metrobuste uyuya kalan cocuk, sizcede cok guzel bır cocuk değil mi?
Eki Görüntüle 1967514
Cocuk yaparken insan 1 kere degil 40 kere dusunmeli insan dunyaya bir beden getryorsun ona sahip cikablmelisin iki gun sonra biktim bundan deyip bir siyah posete koyup cop kovasina atamazsin zatn bunu yapanlar etleri lime lime olsun insallahhh lan bu dunyanin bide diger tarafi war inancsizlik filan bir cok sebeb war ztn Allaha kalben inanan kendini oldurur gene cocugunu o hallere dusurmez....Günaydın kızlar.
Benım ıcın bugun sıradan bır gün aslında.
Oğlum bugün okul gezisine gitti 40 kişilik sınıftan 15 kişi katıldı, hem 2 haftada bir gezi oldugu için hemde fiyatlar biraz yuksek geldıgı ıcın herkes gonderemıyor. Bu gibi durumlarda öğrt. mesaj atıyorum gelemeyen bır cocugun ucretını karsılamak ıcın bazen oluyor 39 kısı gıdıyor 1 kısı gıdemıyor. Öğretmen buna yanasmıyor.
Neyse konu bu degıl aslında.
Sabah ıse geldıgımde bıraz once gazete okurken metrobuste uyuya kalan cocugu gordum ve cok kotu oldum. Dayanamadım agladım. Neden boyle ya nıye hayat boyle acımasız, tamam fakir olsunlar ama calısmasınlar okula gıtsınler az ya da cok ogrensınler , cocukluklarını yasasınlar olmuyor mu? Bız hepımız bunlardan sorumlu degıl mıyız?
Yine dün iş için dışarı cıkıp biraz alışveriş yapıyordum , yaparken gitmişken aslında ihtiyacıda yokken oğlum için güzel kırtasıye malzemeleri aldım , dosyalar suluklar vs. Ne bıleyım bazen hatta cogu zaman yedıgım bıseyın yarısını ogluma gotuyorum veya dısardan yedıysem fazla alıp eve gotuyorum oda yesın dıye. Pekı ya dıgerlerı?
Bu alısverısten donerken gıttıgım ıs arkadasım (erkek) , ben bazen bu cocugu alıp suraya yemege goturuyorum dedı . Gecen sene ayakları yalın ayaktı bu sene ayakkabısı var dedı.
Şuanda tum yasam enerjım, amacım kalmamıs gıbı. Sankı deprem olmusta hersey bıtmıs gıbı hıssedıyorum.
Sız pekı , sızde benım gıbı uzuluyormusunuz? İşte metrobuste uyuya kalan cocuk, sizcede cok guzel bır cocuk değil mi?
Eki Görüntüle 1967514
Beni bitiren mesaj ağlamak istiyorumEvde yiyecek bir şeyi olmadığı için beslenme getiremeyip okula gelmeyen çocuk var.