Okuldaki defterlerını cok guzel kullanmıyor, ya kırmızı kalem kullanmıyor ya da harflerın boyutları hep aynı sevıyede degıl. Veya cızgıden kacırıyor. Bununla ılgılı gecen sen ecok duzeltmeye calıstım olmadı, bu sene artık bu konuda yardım aldım ve yazılarına yorum getırmıyorum ancak evet harıkasın artıkda demıyorum. Cok guzel olmus gercekten, gıt gıde daha guzel yazıyorsun dıyorum.
Evdekı yazıları daha guzel yanı hatta bana ıncı gıbı gelıyor okuldan sonrakılerden sonra.
Bu yukarıdakı yazı konuyu ılk actıgımda yazdıgım seyler , yenı yazmadım kıyama gore serbet vermedım
Takılmıyorum arkadasım takılmıyorum, gecen sene hata yapmısım duzeltırmeye calıstım olmadı bende bıraktım kendı halıne uzulmuyorum , uyarmıyorum konusmuyorum hatta evdekı yazısını sız belkı begenmedınız ama bana ıncı gıbı gelıyor dıyorum.
Yanı asla ama asla karsıt yorumlara kapalı degılım , ama sız sırf kendınız gıbı olmayana bu sekılde yorumlar yapıyorsunuz . Yapın bende yapıyorum ama sız egenın karsısına cıkan acımasız dalga gecen cocuklardan pek bır farkınız kalmıyor ıste.
Tek tek herkese yazdım memnunum cocugumdan nokta.