• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizimde artik bir evimiz var :P

Forumda gördüğüm en güzel ev.. (Zevkime göre yani yoksa herkesin evi çok güzell :nazar::nazar:) Tam da hayalimdeki gibii.. Maşşallaah diyelimm güle güle oturmanızı nasip etsin güzel allah'ımm .. Çok şık, çok modern ve huzur verici. :16:

Çok güzelmiş.
Güle güle, ağız tadıyla oturun inşallah:nazar::nazar::nazar:

maşallah gerçekten bana göre de modern tarzda döşenmiş en güzel ev bu baktıklarım arasında :nazar: güle güle oturun :))

evine her baktığımda tekrar tekrar imreniyorum süper tam benim zevkim ancak biz tayinci oldugumuz için spor ve pratik şeyler var evimizde:( inşallah emekli olunca yerleşicez bir yere:)))))))))))

GÜLEREK VE AĞIZ TADIYLA OTURMAYI NASİP ETSİN.ÇOK GÜZL ÇOK ZEVKLİ DÖŞEMİŞSİN(darısı bana):=)

çok asil ve güzel duruyor evınız eşya seçiminiz güzel en çokta mutfagınız cok güzell :) iyi günlerde kullanın inşş

Coook sagolun kizceler :69:
Tüm güzel yorumlariniz icin :69:

Cok sagol canim benim, yurt disinda yasiyoruz, evet ama asciyi Istanbuldan aldik, ISTOC'dan.
Umarim yardimci olabildim ve seninde bir ascin olabilir :54:

çok teşekkür ederim canım.ben aylar önce sana teşekkür mesajı yazmıştım pc takılmıştı gitmedi msj.sonrada unuttum teşekkür etmeyi.buralarda da buldum aşçı ama küçük diye almadım.istoça da bitürlü gidemedim.inşallah gidicem bigün çok teşekkür ederim nerde arıycağımı biliyorum sayende.tekrar sağol.

evin cok güzel .asagi yukari benim tarzim.duvar kagitlarin cok hosuma gitti.nerden aldiniz .maliyeti cok yüksek oldumu ben de devamli arastiriyorum.

çok güzel evınız var maşallah yaaa.çok temiz ve güsel yerleştirmişsiniz.bende expresso makınası ıctıyorum.capıcino da yapıyormu ooo ve nerden aldınız teşekkür ederimmm

evine bayıllldımmmmm süperr tam benim TARzım 4 ay sonra bende ewlenınce koyarım fotoları.. benım evimin tarzına cok benzıyor....

evine bayıllldımmmmm süperr tam benim TARzım 4 ay sonra bende ewlenınce koyarım fotoları.. benım evimin tarzına cok benzıyor....

Back
X