Bizim salonumuz da bu

çok güzel be modern bi evv
insanın beğendiği evde oturması kadar güzel bişey yok sanırım mutlu olduğun yer evinnnn
başkada bişey denilemez

canım ben 1,5 ay önce evlendim, dekorasyon örneği çok aradım ama kendime göre bulamamışdım..nerdeydin sen söle banaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
çook beğendim evini, maşallah valla nazar değmesin

çok sade ve zevkle döşenmiş bir...
güle güle oturun...

odanın pencereleri çok güzel yere kadar ben çok severim öyle olanları...

koltukların ve sehpan çok uyumlu perdelerin zaten çok hoş...

odan galiba büyük...masa ve sandalyeler çok güzel...balkon manzaranda denizi görüyor çok güzel yaa...

canım çok güzelmiş salonun darısı bizim gibi böyle bir evim olsa siye hayal kuranların başına

dekorasyonda sanırım mimar olmanın da etkisi var :)

teşk edrim kızlar hepinize yeni evli arklara da mutluluklar.. insan huzurlu olunca evi de güzelleşiyo, Allah önce hayırlı eş sonra güzel evler versin hepinize

harika
özellikle salon ve mutfağa bayıldım
Allah mutlu huzurlu güzel günler yaşamanızı nasibetsin o evde, nazarlardan saklasın çok çok beğendim darısı isteyenlerin başına ve benim başıma inşallah :))
paylaştığın için çok teşekkürler, fikir oldu bizim için

tek kelımeylee harıkaa annen haklı dantelsız ev mı olurr bak burhanın evıne(avrupa yakası)her yer cok şık

şimdiye kadar forumda gördüğüm en zevkli evdi,renkler uyumlu ve rahatlatıcı,gözü yoran gereksiz objeler kullanmamışsın;hem sade hem de çok şık ve klas...teşekkürler bize evini açtığın için.

ev süper tam hayal ettiğim gibi zevkiniz muhteşem hem şimdi gördüm mimarlık böyle bişey heralde güle güle oturun

Çok hoş evin canım..Ağız tadıyla mutlu mesut yaşarsınız hep inşallah.

çoğu kişi , evin az halılı ve sade olmasını beğenmez
birçok yerde bu tarz evlere soğuk derler
tabiiki benim evimede sade hatta biraz boş diyenler yok değil
(ben neresi boş halen anlayamadım ama !)

eşyalarınız çok uyumlu ve zevkli derler ya Allah gönendirsin
inşallah bebişinizin odasını da eklersiniz .merak ettiim bu raf fikri çok orjinal ..

yer döşemesinin malzemesi nedir merak ettim
çok güzel ve zevkli döşenmiş bir salon huzur içinde oturun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…