Bizim salonumuz da bu

Evin cok hos ya, mutfagin en sevdigim renk KIRMIZIII... bizim su an ki mutfagimizda buna benzer, sdc alti beyaz üstü kirmizi...
Güle güle oturun :)

KK'nın enleri yarışmasında senin evine oy verecektim, ama nickini bir türlü çıkaramadım canım...
Ben senin evini kendimce 2008'in en güzel evi seçiyorummmm canımmmŞeniz

canım evin tek kelıme ile harıka canım güle güle sağlıkla,huzurla,mutlulukla oturun canım.....

ay bayildim
tam benim istedigim ve kendi evimi dosedigim gibi
dantelsiz...ivirzivirsiz...

gule gule otur..
bu arada yemek odasi mobilyalarini ve tv uniteni nerden aldin

en cok da sehpana bayildimmm

Hani bebek odası fotolarınız?
eminim orası da çok güzel döşenmiştir..
bekliyoruz..
bilginize..a.s.

ay bayildim
tam benim istedigim ve kendi evimi dosedigim gibi
dantelsiz...ivirzivirsiz...

gule gule otur..
bu arada yemek odasi mobilyalarini ve tv uniteni nerden aldin

en cok da sehpana bayildimmm
bursadan aldım cnm, modokoda beğenemdik salonumun tüm mobilyaları bursadan ama mağazayı unuttum adını, koltuklarım deriler natuzzi, tekliler sihir mobilyadan

Hani bebek odası fotolarınız?
eminim orası da çok güzel döşenmiştir..
bekliyoruz..
bilginize..a.s.
hepinize tekrar teşekkür edrim
ay bu kızla uğraşmaktan dha avizesini alamadık.o da tamam olsun koyucam prenses izin verirse

zevkle özenle döşenmiş, bütün detaylar harika.
özellikle mutfağınza bayıldım, benimde hayallerim arasında. kırmızı lake dolaplar ...
mutlulukla oturun inşallh..

güneş alan mutfağa kırmızı lake yapmayın ya bizimkinin rengi solmaya başlamış yeni farkettim

Canım gerçekten çok sade ve iç açıcı bir ev.Çok zevklisin... Güle güle oturun canım huzur ve mutlulukla.

bence evın harıka canım saglık ve mutlulukla oturman dılegıyle bebısının odasınıda merakla beklıyorum
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…