Bizim salonumuz da bu

vavvvv... tek kelimeyle süper. hele balkonun manzarasına bayıldım. allah bir ömür mutlu huzurlu sağlıcakla oturmayı nasip etsin. bende istiyom yaaa...senağlama

bayıldım huzurla oturun. deri koltuk kullanışlı oluyormu.diğer sayfaları okuyamadım.soruldumu bilmiyorum.

benim evimdede dantel yada herhangi hiçbir örtü yok.önceleri oğlum durdurmuyor diye kaldırmıştım.şimdi kendim koymuyorum.oh be dünya varmış

hmm çok güzel çok zevkli döşenmiş Mutlulukla oturum canım içinde

eviniz çok güzel ama mutfağınız hayallerimin mutfağı..kırmızı..rabbim sağlıkla oturmak nasip etsin..bebişinizle inşallah..ve bana da böyle bir mutfak nasip etsin inşallah

deri koltuk açık renkse kullanımı temizliği kolay, fakat ben günlük salonu kullanmıorum bebek olunca da heralde yine otrma odasında idare edicez sonuçta özel bişey zarar gelsin istemiyo insan, mutfağı ben de çok severek kullanıorum seve seve temizliorum da ama temizlikçi kadın çok şikayetçi hiç beenmiyo utanmasa bunu sökün yenisini alın dicek

bu sitede bi cok ev resmi gördüm baktim, en güzeline sahipsin desem yalan olmaz
cok begendim mutlulukla keyifle güle güle otur

Evin harikaymış. Güle güle otur.Bende kesinlikle dantel kullanmıyorum.Artık dantel mi kaldı.

salonun balkonun, mutfağın çoook güzelmiş.. mobilyalarından aksesuarlarına, döşemelerden duvarlara kadar çok güzel bir evin var.
mutlu, huzurlu yaşayın evinizde..

Güle güle otur inşallah.Bişey sorcam salonun duvar boyası saten boya sanırım. ve rengi nerennk acaba çok beğendim

X