Bizim salonumuz da bu

Nergis26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.321
3.283

bebiş odam gelsin onu da koyucam 15.sayfada..
6., 7.,8. sayfalar diğer odalar

Son düzenleme:
´ben cok begendim valla
ayrica eviniz deniz manzaraliymis bayildim
güle güle oturun

Güle güle otur canım...Deniz Manzaralı bir evim olsun istemişimdir hep:)
Samsuna bir gitsek olacakta Hayırlısı..

´ben cok begendim valla
ayrica eviniz deniz manzaraliymis bayildim
güle güle oturun

tşkr zazacım oturuoruz 1.5sene oldu:)çok kullanışlı iiki böyle bi ahşap tercih etmişiz kir toz hiç olmuyo, bi annem beğenemedi zaten dantelsiz ev mi olurmuş:bbo:

çok güzel ve huzur verici görünüyor.. güle güle huzurla oturmayı nasip etsin Rabbim a.s.

çok güzelmiş çok hoş ve modern..
güle güle oturun canım..:1hug:
anneler iştee.. dantelsiz haa :roflol:

Çok hoş hem göze hemde insanın ruhuna hitap etmiş.Sağlıklı ağız tadıyla oturun inşallah a.s.

kıpkırmızı da mutfağım var onu da koyardım ama çok dağınık şuan görmeseniz daha ii:))

bende çok beğendim ....çok modern.........
ama bu manzara nereye ait istanbulun neresi merak ettim?

süper canım bayıldım...mutluluklar dilerim.evinin diğer bölümlerinide merak ettim açıkcası..

yok cnm mimarız ikimiz de ama iç mimarlık yapmıoruz mutfağı koyucam en yakın zamanda

evine bayıldımmm ,tam benim tarzım....canım ya Allah ağız tadıyla,huzurla oturmanızı nasip etsin....hakikaten harika bütün eşyalar... bu arada koltuk takımın deri mi,süvet mi nasıl memnun musun,bende tek krem rengi ve deri istiyorum koltuklarımı ,ama kullanışlı olma zdiye hevesimi kırıyorlar,sen memnun musun,tavsiye eder misin..tekrar güe güle kullan...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…