Sonucuma bakın lütfen

Kızlar bugün transferin 8. Günü iki adet 5. Gün embriyosu verildi 6. Gün kanda baktırdım negatif çıktı 7. Gün evde test yaptım silik çıktı bugün 8. Gün iki tane test yaptım onlar daha da silik çıktı galiba vazgeçmeliyim ama bi umut arıyorum işte belki böyle bişey yaşayan olmuştur diye tek olan test 7. Güne ait çift olan bugün yani 8. Güne ait 7. Günde yaptığım test bozuk diye düşünüyorum olsaydı bugün daha koyu çıkardı zaten
Kullandiginiz testle de alakasi olabilir. Ben 6. Gun yaptigimda cikmisti ama guvenmedim . 8. Gun kan vermistim . Kan testi herzaman daha guvenilir umarim guzel sonuclar alirsiniz.

İnş öyle olur ama hiç umudum kalmadı nedense olsaydı idrar testlerinde çıkardı diye düşünüyorum bu sabah yine yaptım negatif idrar testi
Kaçıncı denemen kuzum bende Ocak ayında üçüncüyü deneyeceğim maalesef 🙁 Rabbim bize yardım etsin hepimize senim embriyoların kaçıncı gün embriyosunda kalitesi neydi

Kullandiginiz testle de alakasi olabilir. Ben 6. Gun yaptigimda cikmisti ama guvenmedim . 8. Gun kan vermistim . Kan testi herzaman daha guvenilir umarim guzel sonuclar alirsiniz.
İnş bugün 9. Gün kan vercm ama bu sabah da idrar testi yaptım negatif çıktı olmadı sanki

Kaçıncı denemen kuzum bende Ocak ayında üçüncüyü deneyeceğim maalesef 🙁 Rabbim bize yardım etsin hepimize senim embriyoların kaçıncı gün embriyosunda kalitesi neydi
Kalitesini söylemediler canım ama genetik testte yapılmıştı temiz geldi sonuç 5. Gün embriyosu iki tane verildi bu ikinci denemem

6. Gün negatif yani 0.46 çıkmıştı ondan sonra baktırmadım yarın 9. Gün yarın kan vercm ama bugün 8. Günde idrar testlerinde bişy çıkmadı yoktur sanırım ikiside tutunmadı 6. Gün çok erken bekle dediler bekledim ama olsaydı 8. Gün idrarda çıkardı diye düşünüyorum
Benim 6.gun 25 cikmisti, kaset testte de gormustum o zaman. Ama sizin kaset testlerde cikmasi da ilginc olmus, kimyasal falan mi oldu acaba bastan yukselip sonra dusuyor mu o durumda bilmiyorum ama. Hayirlisi olsun umarim guzel haberinizi aliriz

X