Bizim salonumuz da bu

cnm benim mutfak diil de banyom sorun çıkardı, mutfak ithal geldi iz olmuyo çok,ama banyomuz da böle cilalı lake, onda çok iz oluyo deli oluorum keşke eski ahşabı söktürmeseymişiz o da bu

Alisha salonun benimkine çok bensio deniz manzarası hariç :)benimki de bursa manzaralı:))Zevkli seçimler yapmışsın tbrlerr.
Naz bebek de geliomuş onun için de şimdiden tbr ediorum..

Alisha salonun benimkine çok bensio deniz manzarası hariç :)benimki de bursa manzaralı:))Zevkli seçimler yapmışsın tbrlerr.
Naz bebek de geliomuş onun için de şimdiden tbr ediorum..

teşk edrim:) aynı yerden almış olabiliriz ondan benziolardır:) bursadan aldık ama mağazanın adını hatrlamıorum

alishacım hepsi çok güzel cnm bayıldım allah güle güle oturmak nasip etsin inş

çok güzel canım
rabbim huzurlu ve mutlu oturmalarınızı nasip etsin inşallah
çok güzel ve zevkle tasarlanmış belli..
çok beyendim a.s.

Eviniz gerçekten çok güzelmiş. Çok mutlu günler geçirmenizi dilerim evinizde yeni gelecek bebeğinizle beraber =)

ben yaatak odasını cocuk odasını bıde holu merak ettım he bıde oturma odanı cnaım bı are onları eklersen sevırnım

ağız tadıyla güle güle oturun........gerçektende çok zevkli seçimler yapmışsınız...

canım çok zevklisin bayıldım tek kelime ile güle güle otur
arkadaşların dediği gibi Allah bizede nasip etsin :)) :jeyyar:

Tek kelimeyle HARIKA,
özelikle salon ve mutfagin, süper, böyle büyük evde hersey daha bir güzel duruyor. Süper olmus gercekden, güle güle oturun, güle güle eskitin:)))

Valla evinize bayıldım maşallah nazar değmesin çok rahatlatıcı huzur dolu gibi çok güzel Rabbim mutllulukla oturmanızı nasip etsin harika bi ortam

ya şu imza işini banada öğretin yoksa bilgisayarı parçalıcam ne yapsam olmuyor.alt tarafı eşimin gelmesine kaç gün kaldığını göstermek isityorum bu kadar zormu ya

gercekten hos bir eviniz var.Mutfaginiza bayildim nereden aldiniz (markasi) ve fiyatini cok merak ettim acikcasi

İNANILMAZ BİR ZEVKLE DÖŞENMİŞ BU SİTEDE GÖRDÜĞÜM EN
MODERN TASARIM....
TEBRİK EDİYORUM BU GÜZEL SEÇİM İÇİN....
İÇİM AÇILDI :lepi:
MERAK ETTİM SEMT NERESİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…