Bizim salonumuz da bu

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım evin hoş ve modern
kızında bi gelsin hayırlısıyla sen evin güzelliğini ozaman gör kızdı değil mi bebek odanda güzeldi zaten yakışır canım evine
dantel kısmına gelince annem ve kayınvalidemde bana uyuzlar dantel sermiyorum diye
boşver kafana göre takıl insan evinde kendini rahat hissedemiyorsa neye yarar baktıkça içinin açılması lazıma.s.

vavıv vavın vavv
bende böyle bir ev alıcam ah bi iş kurup zengin olsam yalı da alırım ama :roflol:
gerçekten hoş bir eviniz var Allah mutlu mesut bir ömür hayatınızı daim ettirmeyi nasip etsin
inşaallah

Bayıldım harika olmuş avizeler falan süper olmuş.Huzur ve mutlulukla oturmanı dilerim...

cnm benimkiler deri, çok çok kullanışlı diyemem ama biz zaten otrma odasını kullanıyoruz günlük kumaş L koltuğum var hep ondayız.ama temizliği kolay hevesin varsa deri ii bence görüntü olarak

aman da ocak annişi beni burda da bulmuşhihoyyyt saol şekerim bebiş odamızı da sanki kendime alıomuş gibi seçtimkaydirigubbakcemile2 sence bu duvar kağıdı nasıl? sadece bi kolona koyucam

cnm benimkiler deri, çok çok kullanışlı diyemem ama biz zaten otrma odasını kullanıyoruz günlük kumaş L koltuğum var hep ondayız.ama temizliği kolay hevesin varsa deri ii bence görüntü olarak
inş bende deri istiyorum, tavsiyen için tşk ederim a.s.

evin çok güzelmiş.hem deniz manzarası var hemde çok aydınlık görünüyor.güle güle otur.

Aşkımla şimdi baktık çok beğendik,tam düşlediğimiz gibi.Huzurla ve sağlıcakla oturun.Antalya dan Sevgiler

çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaaa,.....laelaelaelaelae Benimde krem ama deri almadilar oturulmaz diye. Diğer odalar nerdeeee....çocuk olunca duman eder o salonuuuuuuuhihoyyyt

canım bayıldım evine ne kadar modern uyumlu ve zevkli döşenmiş,güle güle oturun,ben mobilyaların cinsini merak ettim canım yanılmıyorsam lake ve abanoz galiba..

güle güle oturun çok zevkli döşenmiş.avizelerin nerden bende değiştirmek istiyorum fakat bir türlü seninki gibi zevkli avizeler bulamıyorum

hayallerimdeki salon, tabi kendi evimin salonundan sonra :)
orta sehpasına bittim, oda da çok ferah, güle güle oturun.

arkadaşım güzel döşenmiş,ama avizeni değiştir bence.herşey modern,avize klasik kalmış.bende deniz manzaralı bir ev aldım.ama daha taşınmadım,daha içi döşenecek.

Son düzenleme:
ne kadarr huzur vericii mesleğinizinnn yansımasıı olmuşş sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…