evine bayıldımmm ,tam benim tarzım....canım ya Allah ağız tadıyla,huzurla oturmanızı nasip etsin....hakikaten harika bütün eşyalar... bu arada koltuk takımın deri mi,süvet mi nasıl memnun musun,bende tek krem rengi ve deri istiyorum koltuklarımı ,ama kullanışlı olma zdiye hevesimi kırıyorlar,sen memnun musun,tavsiye eder misin..tekrar güe güle kullan...a.s.
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım evin hoş ve modern
kızında bi gelsin hayırlısıyla sen evin güzelliğini ozaman gör kızdı değil mi bebek odanda güzeldi zaten yakışır canım evine
dantel kısmına gelince annem ve kayınvalidemde bana uyuzlar dantel sermiyorum diye
boşver kafana göre takıl insan evinde kendini rahat hissedemiyorsa neye yarar baktıkça içinin açılması lazıma.s.
inş bende deri istiyorum, tavsiyen için tşk ederim a.s.cnm benimkiler deri, çok çok kullanışlı diyemem ama biz zaten otrma odasını kullanıyoruz günlük kumaş L koltuğum var hep ondayız.ama temizliği kolay hevesin varsa deri ii bence görüntü olarak
Ben de böyle evim olsun istiyorum yaaaa
Çok mu pahalı maltepe((
Aşkımla şimdi baktık çok beğendik,tam düşlediğimiz gibi.Huzurla ve sağlıcakla oturun.Antalya dan Sevgiler