- 15 Temmuz 2008
- 2.426
- 16
bebek odası mobilyan lilaydı değil mi canım sen peki odayı ne renk yapmayı düşünüyorsun çift renk mi kullanacaksın yoksa tek renk kullanıp üzerine resimdeki gibi bi uygulamamı yapacaksın (tek duvara)aman da ocak annişi beni burda da bulmuşhihoyyyt saol şekerim bebiş odamızı da sanki kendime alıomuş gibi seçtimkaydirigubbakcemile2 sence bu duvar kağıdı nasıl? sadece bi kolona koyucam
resim harika duruyor canım huzur verici 6.aydan itibaren bebeğinin acaip ilgisini çeker çok şeker sıkıcı değil daha önce çok gördüm duvar resimleri ama bu çok tatlı yakışır bence zaten mimarsın gerçi iç dekorasyon sizin işiniz değil ama evini böyle zevkli döşeyen bebek o dasınıda döşer ha gayret dur gaz vereyim sana
bence yap alishacım yakışır odaya duvarın tamamını kaplamadığı için gözde yormaz
bizim topikten kızların fikrinide al onlarda çok beğenir
bide alisham duvara raf yaptır netten bak müthiş bebek odası rafları var mükemmel duruyor üzerine oyuncak diziyorsun ya da biblo ne bileyim ne istersen müthiş bi detay bak sen bi ben bebek odasına alıcam arıyorum ya da yaptırıcam netten indirdim resimleri gören bayılıyora.s.a.s.