Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ben 1,5 ay önce evlendim, dekorasyon örneği çok aradım ama kendime göre bulamamışdım..nerdeydin sen söle banaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook çook beğendim evini, maşallah valla nazar değmesin
teşk edrim kızlar hepinize yeni evli arklara da mutluluklar.. insan huzurlu olunca evi de güzelleşiyo, Allah önce hayırlı eş sonra güzel evler versin hepinize
harika özellikle salon ve mutfağa bayıldım Allah mutlu huzurlu güzel günler yaşamanızı nasibetsin o evde, nazarlardan saklasın çok çok beğendim darısı isteyenlerin başına ve benim başıma inşallah :)) paylaştığın için çok teşekkürler, fikir oldu bizim için
şimdiye kadar forumda gördüğüm en zevkli evdi,renkler uyumlu ve rahatlatıcı,gözü yoran gereksiz objeler kullanmamışsın;hem sade hem de çok şık ve klas...teşekkürler bize evini açtığın için.
çoğu kişi , evin az halılı ve sade olmasını beğenmez birçok yerde bu tarz evlere soğuk derler tabiiki benim evimede sade hatta biraz boş diyenler yok değil (ben neresi boş halen anlayamadım ama !)
eşyalarınız çok uyumlu ve zevkli derler ya Allah gönendirsin inşallah bebişinizin odasını da eklersiniz .merak ettiim bu raf fikri çok orjinal ..