KARTANEM MUTLU YILLAR , NİCE NİCE GÜZEL GÜNLERE EŞİNLE SEVDİKLERİNLE GİRERSİN İNŞALLAH.YAŞ KAÇ OLDU ŞİMDİ.
sakın oğlanı sıkma canım doğal bırak bakalım biz seneye ne yapcaz bilmemarıııı:1hug:
sakın oğlanı sıkma canım doğal bırak bakalım biz seneye ne yapcaz bilmem
büyük oğlanda zorlanmadım ama küçüğünü bilemem:1no2:
sıkmıyorum zaten gündüzcüm ama ben çok sabırsız ve sinirliyim anlamadıgı zaman sinir oluyorum ama hep içimden sabır sabır sabır diyorum .yok akşamda yapamadı bıraktım sayfası yarım kaldı yapamıyor çocuk yani şu el yazısına neden geçtikki sanki çocuk zorlanıyor ben bile zorlanıyorum kalemi kaldırmadan oglum diye diye bir hal oldum yarım kalınca sayfası sabah kalkmış kendisi yapmaya çalışıyor garibim ccc yapmış satırı komple sonra celeri birbirine çizerek baglamış kıyamam ya:1hug::1hug::1hug:
hemen el yazıyamı geçilir ya önçe cizgiler öğretilmiyormu yan çizgi dik çizgi diye çocugun eli yatkınlaşması için
bu öğretimede akıl sır erdirilmiyor vallah
acep ben şimdiden benim küçüğe öğretsemmi ki:roflol:
zorluk çekmesinkaydirigubbakcemile3
el yazısına alışmak için hemen yazıya geçiyorlar el yazısıyla elini kaldırmadan ee yapıyorsun dünde c vermiş ögretmenimiz sinir geldi bana eyi kolay yaptıda ce zor tabi ogluşuma. gündüzcüm çalıştıra biliyorsan çalıştır bence birinci sınıfa giden birisi varsa etrafında bak neler yapıyorlar sende bir sayfa yaptır hepsinden geçen sene bana didilerdide dinlemedim.kafamçokkarıştı.zuzuu hakket yok sanırım pozitif evde oturup nasıl oldu niçin oldu nasıl bakıcam diyemi düşünüyor yoksa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
selam lahanacım.zaten silinecek niye uğraşalım demişlerdir belki:dilcikar:
ohooo topic kaç sayfa kalmış farketmedin mi.temizlik yapılmış ve gereksiz görülen herşey silinmiş.ondandır.neyse canım bende kaçıyorum.işim var.öptüm seni
selam lahanacım.zaten silinecek niye uğraşalım demişlerdir belki:dilcikar: