Bizim kzlar buraya...

minik o kadarda aklımı ekmek peynirle yemedim herhal:mymeka:
toz fırcamız var diymi onlan alıyom
dahasını görsen nazik nazik yani:mymeka:

yakın olsaydım ben sana yardım ederdim
format atmada şimdilik üzgünüm yeniden baktır canım
tam anlayan biri yokmu akraba filan
vallah ben kendim atıyorum format oğluşumla bir zorun çıktıgında

Selam lahanacım ordamısın bakem? Napan kız? Ben bu akşam gene davetliyim ama gitmek istemiyom yaaa! Büyük eltime davetliyim bu kez amaaa.... Yaf gitmicektim eşim olmaz öyle şey dediii!

yani gitmemezlik yapma canısı git
sevaptır gitmek bak ne güzel
bu akşam yemek yapmaktan kurtuldun oh ne güzelhihoyyyt

evet datlımm benim metabolizma ışık hızında :roflol: ye iç tuvalet iki dk durmuyolar ki midede kafamçokkarıştı
o yüzden hemencecik acıkıyoommm
bu arada korkma endoskopiden bişi olmaz allahın izniylenn
iyi işte ne var ne yok görcekler midende yara mara varsa ortaya çıkar inş. sadece basit bişidir

benim çok uykum var kızlar bugün yaaa mirmirmirmir eve gitsem de uyusammmm

yaa geçen gün gündüz bi tane örgü ören smiley eklemişti hani nerde oo yok burdaaaa :1shok:

ecrincim geçmiş olsun
mide sorunun devam ediyomu halaCADIARZU geçti sanıyodum
endeskopi mutlaka yaptır canım. herhangi bir sorun varsa ortaya çıkar yoksada en azından rahat edersin bişiy olmadığını bildiğin için
şekercim senin kaç eltin var öyle yavf
hergün birine maşallah
benim bidene bilem yok eşim tek erkek

güzel bayanlaaaaaaaaaaaaaar
yine nereye kayboldunuz yavf
herkes birden gitmek zorundamı sankim:1no2:
MİNİKİZ da çıkmadı ortaya gelsene kıııııııııııııssss gazoz içircem dedimya

kızlar felaket bir şekilde başım ağrıyo:bbo:
dayanamıcam galiba
en iyisi çıkim ben
hepinizi öpüyorum güzeller a.s.
yarın görüşürüz bye

saol canım uğraşıyoruz işte.incik boncuğa sardım bugünlerde elimde kalan boncukları bitireyim.senden ne haber

yani gitmemezlik yapma canısı git
sevaptır gitmek bak ne güzel
bu akşam yemek yapmaktan kurtuldun oh ne güzelhihoyyyt

Gittim geldim işteee... Gitmek istemememin nedeni geçen yıl da davet etmişti ama benim geleceğimi bildiğihalde yemekler tuzluydu. Yine aynı olur diye korktum. Kortizon kullandığım için yemeklerin çok az tuzlu olması gerekiyor. Ekmeği de tuzsuz tüketiyorum. Beni kim davet ederse bunu göze alacak.:1closedeyes: Yoksa hiç bir şey yiyemem ki! Bir de oruç oruç! :1shok: Ama bu kez gelmiş aklına tuzunu kıt yapmış. Anlamış demek hatasını...

Teşekkürler canım. Geçmedi var hala sorunum. Bende iki elti var. Bi tane de bekar kaynım var. Onu da başgöz edince dört elti olacağız... sengözlerimebaksanab

ya kızlar nerdesiniz dönmedinizmi daha iftarlardan
kankim sendemi gelmedin daha eltinden oooooooffffffffff
bu kapı benim şu kapı benim geziyom vallahsenağlama

canım kankim geldin haaaaa
oh oh gözüm aydınhihoyyyt
eltinlerle iyi anlaşıyon sanırıma.s

evet datlımm benim metabolizma ışık hızında :roflol: ye iç tuvalet iki dk durmuyolar ki midede kafamçokkarıştı
o yüzden hemencecik acıkıyoommm

Ne güzel keşke benim metabolizmam da hızlı olsaydı. Bir tek Ramazanda zorlanırdım yafff! Accıcık yesem kilo alıyom... :1no2:

Umarım kolay olur. Ama benim midem çok bulanır. Napcam ben yaaa! :1shok:

canım kankim geldin haaaaa
oh oh gözüm aydınhihoyyyt
eltinlerle iyi anlaşıyon sanırıma.s

Oooo gündüzüm de buradaymış. Valla ben de sefindim karşılaştıımısaa...
Anlaşıyoz yafff! Sadece ben biraz çocuksu kalıyom. O da çocuğum olmadığından herhal. Büyük eltimin sekiz seneden sonra olmuş. İkizleri var. Ondaydık bu gün. Güzel muhabbetli geçti. Diğerinde çocuk üç tane. en küçüğü 1 yaşında. Ev curcunaydı. Çocuk sesleri kavga gürültü! Sorma şekerim... Ama yine de güzel bir akşamdı... Büyüğünün ikizleri. 2,5 yaşında. Diğer eltim çocuğunu emzirirken ben de emecem diye saldırmaz mı! :roflol: Ortalığı yıktı valla. Biz de sohbet ediyoduk eşimin hala kızıynan. Ne olduğunu da anlamadık. Soradan öğrendik. Aldı bir kahkaha ortalığı. Zor ayırdılar valla yakasından! :roflol: Çok komikti yaaa! :roflol:

ah şu çocuklar bir alem güzel vakit geçirdiğine sevindim
benimkiler birşey istiyorlar yemek için veripte geleyim canım

yakın olsaydım ben sana yardım ederdim
format atmada şimdilik üzgünüm yeniden baktır canım
tam anlayan biri yokmu akraba filan
vallah ben kendim atıyorum format oğluşumla bir zorun çıktıgında

Benim erkek kardeşimlen babam da biliyo. Onlara dicem artık canım. Ama bitaa formata gerenk yok sanırsam. Yeni sürümünü yüklemek lasım... Bekar olan kaynım da anlıyo. Bi de bilgisayarcı arkadaşı var. Kasamı onlar aldıydı saten. İnternette kalmadı sorun. Virüs girmiş de ondan sönüp duruyomuş modemin ışıkları. Modemde de değilmiş sorun. Nasıl bir virüsse artık! kafamçokkarıştı Hiç duymadıydım böylesini. Çıldırttı bir hafta beni resmen yaaa! :mymeka: Şimdi de eski sürüm yüzünden. Bana mozilladan gir dedi kaynım da. Bi de ordan denicem sorun çıkartırsa gine!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…