- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
günaydın kızlar.zuzu bende bebek istiyorum bana da yap bende oynıycamkaydirigubbakcemile2 kız gündüz ne yaptın sen sakın kasayı süpürgeyle falan temizlemeyin.tamir falan olmaz çöpe gider.yumuşak fırçayla tozunu alcan bacım.benim adam beni kasanın başında görünce süpürgeyle kovaladı ondan biliyom.ecrin hoşgeldin canım özledik seni.lahanacım artık gündüzü mü kovalamaya başladın artık.neyse şimdilik öptüm hepinizi
Of ya bilgisayarıma format atmışlar. Msnnin son sürümü yüklüydü benim, eski sürümünü yüklemişler. İnternetin de eski sürümü sanarsam. Forum sitelerinde problem çıkartıyo. Anlayamadım ya, arada bir "İşlem iptal edildi. İnternet explorer web sayfasını görünteleyemiyor" felan diyo yaaa! Sinir oldum yineee!
Selam lahanacım ordamısın bakem? Napan kız? Ben bu akşam gene davetliyim ama gitmek istemiyom yaaa! Büyük eltime davetliyim bu kez amaaa.... Yaf gitmicektim eşim olmaz öyle şey dediii!
Anlaşıldı sen de metabolizması hızlı olan ve ne yese kilo almayanlardansın... cokacimcoook
Az ve sık yemek en sağlıklısı aslında. Ama Ramazanda sahurda birascık depolama yapcen şeker. Yoksa sabahın dokuzunda acıkırsın yaneee... Ben bazen günde iki kez yerdim. Aslında Ramazanlarda pek de zorlanmazdım bu yüzden. Ama bu sene mide problemim var. Şiddetli asit var. Oruç tutmaya başladım. Üç gündür tutuyorum ama midemden de korkmuyo değilim yani? :bbo: Bu arada Cerrahiye gittim endoskopi verdiler banaaa! :1shok: Ayın 19.nda yaptıracam. :1shok: Çok korkuyorum yaaa! :1shok:
Anlaşıldı sen de metabolizması hızlı olan ve ne yese kilo almayanlardansın... cokacimcoook
Az ve sık yemek en sağlıklısı aslında. Ama Ramazanda sahurda birascık depolama yapcen şeker. Yoksa sabahın dokuzunda acıkırsın yaneee... Ben bazen günde iki kez yerdim. Aslında Ramazanlarda pek de zorlanmazdım bu yüzden. Ama bu sene mide problemim var. Şiddetli asit var. Oruç tutmaya başladım. Üç gündür tutuyorum ama midemden de korkmuyo değilim yani? :bbo: Bu arada Cerrahiye gittim endoskopi verdiler banaaa! :1shok: Ayın 19.nda yaptıracam. :1shok: Çok korkuyorum yaaa! :1shok:
geldim geldim
yani gitmemezlik yapma canısı git
sevaptır gitmek bak ne güzel
bu akşam yemek yapmaktan kurtuldun oh ne güzelhihoyyyt
ecrincim geçmiş olsun
mide sorunun devam ediyomu hala geçti sanıyodum
endeskopi mutlaka yaptır canım. herhangi bir sorun varsa ortaya çıkar yoksada en azından rahat edersin bişiy olmadığını bildiğin için
şekercim senin kaç eltin var öyle yavf
hergün birine maşallah
benim bidene bilem yok eşim tek erkek
Gittim geldim işteee... Gitmek istemememin nedeni geçen yıl da davet etmişti ama benim geleceğimi bildiğihalde yemekler tuzluydu. Yine aynı olur diye korktum. Kortizon kullandığım için yemeklerin çok az tuzlu olması gerekiyor. Ekmeği de tuzsuz tüketiyorum. Beni kim davet ederse bunu göze alacak.:1closedeyes: Yoksa hiç bir şey yiyemem ki! Bir de oruç oruç! :1shok: Ama bu kez gelmiş aklına tuzunu kıt yapmış. Anlamış demek hatasını...
Teşekkürler canım. Geçmedi var hala sorunum. Bende iki elti var. Bi tane de bekar kaynım var. Onu da başgöz edince dört elti olacağız... sengözlerimebaksanab
evet datlımm benim metabolizma ışık hızında :roflol: ye iç tuvalet iki dk durmuyolar ki midede kafamçokkarıştı
o yüzden hemencecik acıkıyoommm
bu arada korkma endoskopiden bişi olmaz allahın izniylenn
iyi işte ne var ne yok görcekler midende yara mara varsa ortaya çıkar inş. sadece basit bişidir
benim çok uykum var kızlar bugün yaaa mirmirmirmir eve gitsem de uyusammmm
yaa geçen gün gündüz bi tane örgü ören smiley eklemişti hani nerde oo yok burdaaaa :1shok:
canım kankim geldin haaaaa
oh oh gözüm aydınhihoyyyt
eltinlerle iyi anlaşıyon sanırıma.s
kızlar felaket bir şekilde başım ağrıyo:bbo:
dayanamıcam galiba
en iyisi çıkim ben
hepinizi öpüyorum güzeller a.s.
yarın görüşürüz bye
Oooo gündüzüm de buradaymış. Valla ben de sefindim karşılaştıımısaa...
Anlaşıyoz yafff! Sadece ben biraz çocuksu kalıyom. O da çocuğum olmadığından herhal. Büyük eltimin sekiz seneden sonra olmuş. İkizleri var. Ondaydık bu gün. Güzel muhabbetli geçti. Diğerinde çocuk üç tane. en küçüğü 1 yaşında. Ev curcunaydı. Çocuk sesleri kavga gürültü! Sorma şekerim... Ama yine de güzel bir akşamdı... Büyüğünün ikizleri. 2,5 yaşında. Diğer eltim çocuğunu emzirirken ben de emecem diye saldırmaz mı! :roflol: Ortalığı yıktı valla. Biz de sohbet ediyoduk eşimin hala kızıynan. Ne olduğunu da anlamadık. Soradan öğrendik. Aldı bir kahkaha ortalığı. Zor ayırdılar valla yakasından! :roflol: Çok komikti yaaa! :roflol:
yakın olsaydım ben sana yardım ederdim
format atmada şimdilik üzgünüm yeniden baktır canım
tam anlayan biri yokmu akraba filan
vallah ben kendim atıyorum format oğluşumla bir zorun çıktıgında