Bizim kzlar buraya...

topice noolmuş yaaa :1shok: kuşa dönmüşşş kafamçokkarıştı
ayy zuzumm kötü bi rüyamışş allah hayırlara çıkarsınn
allah ayırmasın hiçbirimizi sevdiklerimizden :Saruboceq:
ben de sabah işe dolmuşla gelmek zorunda kaldımm -tatlicadiarzu- allahtan ev yakıncanııkk
araba bozuldu sandııımmm sabah sabah kocişim de servisini kaçırdı benim yüzümden bırakamadım onu durağa benneyaptımki soora meğersem arabanın benzini eccük kalmıştı zaten bi de rampada olduğu içinn stop ediyomuuşş. canım aşkım benzin almış halletmiş ayy nasıl sinir oldumdu okula gitcem falan nasıl gitcem diyee benneyaptımki
bu arada hala imzalatamadım tezimi :a015: iki haftam kaldııı
enstitüye götürüp sorcam bi daha alın baalım beğenceniz mi diye
öfff bitmiyo bi işleri yaaa :sm_confused:

seninde işin ne zormuş be gülüm hem çalış hem oku allah kolaylık versin

günaydın kızlar.temizlik iyidir boşverin yer açılmış işte.zuzucum hiç üzülme rüyan hayır olsun.eşinin ömrünü uzatmışsın tersine çıkar hep sıkma canını.gündüzcüm muhtarlığa yazı asar insan temizlik var kapalıyız diye:dilcikar: kartanesi günaydın.artık arabaya birşey olunca önce benzine bakarsın.okul işi de inşallah bir an önce biter.diğer arkadaşlara da günaydın.hepinize güzel günler.

günaydınlar evet sitemizin her yeri temiz temiz kokuyor şimdi bende
temizliğe başlıycam evimi yani
şöyle bi güzel çamaşır suyu kokutturayım evimi
yağmurda var istanbulda oh oh kışta geldi
ayyyyyyy ben sobamı özledim yaaaaaaaaasenağlama
şöyle çıtır çıtır yanmasını
üstünde fokurdayan gügümümü
kısacası ben köyümü özledim senağlama
bu havalarda köyler öyle güzel oluyorki yağmur yağıyor
mis gibi toprak kokuyor
sobada odunlar çıtır çıtır yanıyor ve o sıcaklıkta şekerleme yapıyon
ay ay eskilere gittim yaaaaaaaaaaasenağlama
ne güzeldi ah
bir muhtar olarak minikiz yazmayı unutmuşum onca işimin arasında nerden aklıma gelip yazayım nen :mymeka:
kız kartanesi insan arabayı aç bırakırmı yawwwwww:mymeka:
gözün gibi baksana
benzinsiz bırakma arabanı gamyoncuiremsu

yok yaa :roflol:
daha benzini vardıııı
evle iş arsı 2 km olduğu içün ben ışığı yanana kadar almazdım benzin kaydirigubbakcemile2
heç ışık mışık yanmadıydıkine dahaaa tamam son haddine geldiydi kabul ediyom ama ben o benzinle daha 3-4 kere işe gider gelirdim yahuuu
ama bu sefer yokuşa parketmişim arabanın önü yukarı gelmiş tüm benzinler aşağı doğru akıncaaa motora gelemedi kanımca :roflol:

herkese merhaba arkedeşlerhihoyyyt
naptonuz bakem:uhm: yav napmışlar böle temizlemişler ortalığı eyidem olmuş yanima.s
kıslar dün çok fenaydı bir türlü giremedim neyse çok şükür kavuştum sizlere canlarıma.s. yav sizsiz hayat çok sıkıcıymış beeeeee
:1hug: canlarım öpüyorum hepçüğünüzü

bağımlılık yaptıkk deeemi şakkıdı şakkıdı

he ya tedavisi olmayan bir bağımlılık yaptı acayip hemde:roflol:

evet sormayın hakkatende bağımlılık yaptınız vallaaa

beni kovun ya kış kış deyin ev temizliyçem sizi bırakıp gidemiyorum :roflol:
iş yaparken özleycem sizleri canımcıklarım benim
haydi bana eyvallah ben kaçar
haaaaaaaaa bu arada ecrin hanım yoklar kalkamadılar galiba tembel şey ne olcekkkkkkkk:mymeka:

ecrinle özgürü karadelik yuttu gaaba kaydirigubbakcemile3

bizde seni özlicez şekercim
hadi sana kolay gelsin

ay gündüüüzz ne tembel şeysinn lülülülülülü sabahhtan beri temizlik yapcan..ben yaptım da geldim bilenemm..ecrinin kasasını alıp götürdüler giremes ööle kolay kolay...

ecrinin kasası :roflol: :roflol: :roflol: yani pcsinin kasasııııkaydirigubbakcemile3

ya kızlar bana bişeler oluyo..zaten malum günüm geçeli 5 gün oluyo ki pek şaşmaz gerildim..kasığıma bi ağrı girdi yarım saattir,sağ tarafıma..5 dk önce çok üşüyodum sapsarıydım,şimdi yanıyorumm..ufff...noluyo bana ya..:uhm:

ay gündüüüzz ne tembel şeysinn lülülülülülü sabahhtan beri temizlik yapcan..ben yaptım da geldim bilenemm..ecrinin kasasını alıp götürdüler giremes ööle kolay kolay...

ay öyle deme kız ayrılması kolaymı canım :roflol:
o kadarda tembel değilimdir canım
sizin sayenizde tembelleşiyom siz canlardan ayrılmak zor be bebişim:ecrin_bebek:
bitti temizliğim gülüm bi banyom kaldı oda bittimi oh be
yemeğimde hazır naberrrrrrrrrrrcokacimcoook
ha sayi ecrinin kasası rahatsızdı diymi unutmuşum be yawwwwwwwww

bugün benim doğum günüm kaydirigubbakcemile2 naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…