Bizim kzlar buraya...

ay yok artık ne bebişi..sanmam canımmm..hatta imkansıs gibi bişe...:uhm:ayy korkutma beniiiii

kıısss kartanemm iiki doooduunnnnnnnhihoyyyt

ay ay teyzemi olcaz ne aman aman inşallah rabbim inşallah
bize bir bebiş göndermiştir
haydi teyzoşlar şişleri alın elinize örğülere talimhihoyyyt:ecrin_bebek::CüvCüv:

saytrosum mesajına cewap yazdım ama göndermedi...*SAYTROS* isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz. diye bi uyarı weriyo??

kız gündüüüzz yok bebiş filann..:CüvCüv:aaa saytros karıştırdın kıs ortalığııııkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

QUOTE=Kartanesi;3828354]bugün benim doğum günüm kaydirigubbakcemile2 naniknanik[/QUOTE]

kartanem senin için

niçe mutlu yarınlara sevdiklerinle tatlım
yeni yaşını işte böyle:roflol:rek eskit oldumu Şeniz

slm kızlar nasılsınız? bende anca girebiliyom valla oruç oruç insan kılını kıpırdatmak istemiyo. gündüzüm fıkraları bi ara attırıveririm oldumu.....

kartanesi anca gördüm.tüm sevdiklerinle gönlünce bir ömür dilerim.gündüzüm formundasın yinediğer kızlara.s.

kız zuzu çok güzel resim koymuştum ama artık cıs yapıyorlar o yüzden sildim.neyse şişler ipler hazır senden haber bekliyoruz

Son düzenleme:
nirdesiniz maçmı seyrediyorsunuz
yoksa dizimi çabuk gelin buraya yalnızlıktan laelaelaelaelaecem

kartanesine diyecek birşeyim yok cokacimcoookmalüm onlar yaşgünü kutluyorlar:jeyyar:

ZuZuu bebişmi var kısssssssssırnaşık şey
ay çok sevindim:teytey: hadi hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:

GÜNDÜZCÜM napıyosun anacım:uhm:

şekercim neredesin yavf:uhm:
hemi çağırıyon
hemide yoksun ben anlamadımki:uhm:

be gülüm beklemekten ağaç olmamak için çıktım gittimmirmirmirmirkumda geldi
ehhh yaşlılığın nimetlerini yaşamaktayız malüm:roflol:

şimdi sahura kalktım çay suyu kaynayana kadar takılam dedim:1hug:

öncelikle gündüzüm pasta için çook teşekkürler şeker cokacimcoook harikaymış :roflol:
doğumgünümü kutlayan arkadaşlara da çook teşekkürleeerr :icecream:

ne resmi ne cızı ben de annamadım yaa biri bi açıklık getirse yaa

canlarım günaaydınnn...minikizim ne resmi kıızz...bebiş resmi filan mı koydun?? nie cıs annamadım bebeeemm...kızz saytrooss sayende ben de hamişim sancam he,karıştırdın ortalığı..yok yawrular ööle bi ihtimal yok,yani olsa bile % 1 filan..başka bişe war kanımca..yani sıradan bi gecikme..yani iişallaahh:))zaten bebiş warsa da paketliyip yollıcam saytrosnan özgüre sıraynan baksınlar..yok ööle boştan gaza getirmek adamı...

günaydın bebişler(hepinize diyom ha)
haydi haydi nomara yapma bek elimde şişler ipte takılı örüyom ha
ona göre

günaydın bebişler(hepinize diyom ha)
haydi haydi nomara yapma bek elimde şişler ipte takılı örüyom ha
ona göre

Ana zuzu hamiş mi? Yerim o bebişi ben.Zuzu hayır desede kızların bir bildiği var ki hamiş diyorlar.Öyle birşey olsa acayip sevinicem.Hayatımda ilk defa yemin ederim birinin hamileliğine sevinicem.Kendi hamileliğim bile bana doğal gelmiş.Haa hamileyim deyip geçmiştim.Bakarız zuzucum sen doğur biz bakarız.Tabi sen kıyıpta gönderebilirsen:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: Şu bebişin güzelliğine bak yaa.
KARTANEM MUTLU YILLAR , NİCE NİCE GÜZEL GÜNLERE EŞİNLE SEVDİKLERİNLE GİRERSİN İNŞALLAH.YAŞ KAÇ OLDU ŞİMDİ.BENDE 2 AY SONRA söylemesi ayıptır 32 olcam.Böğğkk iğrenç bir sayı.Ben iyisi 30 demeye devam ediyim.:jeyyar:
Saytrsoum sen neler yapıyorsun.Çocuklar okulda.Bende bugün kızkardeşimlen bizim evi temizliycez.Ben ütüden nefret ettiğim için o ütü yapıcak ben temizlik.Hafta sonu ağır iftar misafirlerim var.Sizce ne yapayım kızlar.Babaannem,amcam,halam,kuzenler,kardeşlerim,annem babam yani kalabalık misafire ne kolay olur.Geçen sene kağıtta kebap yapmıştım.Bildiğimden değilde yemek kitabında onun resmini beğenmişti.Ehh sonuçta fena değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…