Bizim kzlar buraya...

Bu güzel günün ilk günaydını benden olsun... Henüz aydınlanmadı ama hepinize günaydınlaaar... Öpüldünüz... Şeniz

evet canım..bağlantı hızlanmış...ama mesajlarım 500 küsüedn 350 lere düşmüş..şok oldum görünce ya.:1shok:..habire siliniyo.:eek:klava:..

HEPİNİZE GÜNAYDIN VEDE HAYIRLI CUMALAR

yav benimde msjlarım azalmış neden siliyolarki:uhm:

ZuZuu ya çok heyecanlanmıştık amam:çok üzgünüm: çok üzünçlüğüm ama:çok üzgünüm:
neyse hayırlısı olsun barem
GÜNDÜZCÜM ben kalkmışım sen gelmişina.s yav sankim birbirimizi kovalıyoz:roflol: arka arkaya giryoz rastlaşamıyoz yanem

ecrin can sonunda teşrif edebilmiiişş hoşgeldiniz efemm :1hug:
bu saat itibariyle acıkmış bulunmaktayım varın gerisini siz düşünün cokacimcoook

günaydın kızlaar...lahanam gündüzüm üzülmein canlarım sırf sizin için çıkırtırım ben bitane yerimseniben hayırlı cumalaar....

HEPİNİZE GÜNAYDIN VEDE HAYIRLI CUMALAR

yav benimde msjlarım azalmış neden siliyolarki:uhm:

ZuZuu ya çok heyecanlanmıştık amam:çok üzgünüm: çok üzünçlüğüm ama:çok üzgünüm:
neyse hayırlısı olsun barem
GÜNDÜZCÜM ben kalkmışım sen gelmişina.s yav sankim birbirimizi kovalıyoz:roflol: arka arkaya giryoz rastlaşamıyoz yanem

günaydın canım sanki kovalamaca oynuyoz kimi yakalarsak söbeliycez gibi:roflol:
hepimizin işşi başımızdan aşkın olmalıki birimiz girip birimiz çıkıyor bi adam gibi topikte durup sohbet edemiyoz :roflol:

ecrin can sonunda teşrif edebilmiiişş hoşgeldiniz efemm :1hug:
bu saat itibariyle acıkmış bulunmaktayım varın gerisini siz düşünün cokacimcoook

günaydın kız sen sahurda adam akıllı karnını doyurmuyonmu aaaaaaaaaaa:eek:klava:
seni şöyle bu acıktım demelerinle 1000 kilo filan düşünüyom haaaaaa
kimbilir nasılcokacimcoooksundurkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaar...lahanam gündüzüm üzülmein canlarım sırf sizin için çıkırtırım ben bitane yerimseniben hayırlı cumalaar....

günaydın zuzuum neyse canım üzülmedik o kadar tatlım elimizde kalanları artık doğunca veririz
şimdilik böyle bakarak yetin
lolooppopoz9ly3.png

evet canım..bağlantı hızlanmış...ama mesajlarım 500 küsüedn 350 lere düşmüş..şok oldum görünce ya.:1shok:..habire siliniyo.:eek:klava:..

hoşgeldin ceren bacım aman takma kafaya düşerse düşsün silinirse silinsin
yeterki gönüllerden dostluklar silinmesin diymia.s

ecrin kankim hoşgeldin ggıııızzzzz
özledik seni haaaaaaaaa birdaha kasana gözün gibi bak oldiiiiiiiiiiiii
arada kasanı ac elektrik süpürgenle tozunu al
ben öyle yapıyorum fanlar çok tozlanıyor
temizlenince kendilerine geliyorlara.s

günaydın kızlar.zuzu bende bebek istiyorum bana da yap bende oynıycamkaydirigubbakcemile2 kız gündüz ne yaptın sen sakın kasayı süpürgeyle falan temizlemeyin.tamir falan olmaz çöpe gider.yumuşak fırçayla tozunu alcan bacım.benim adam beni kasanın başında görünce süpürgeyle kovaladı ondan biliyom.ecrin hoşgeldin canım özledik seni.lahanacım artık gündüzü mü kovalamaya başladın artık.neyse şimdilik öptüm hepinizi

günaydın kızlar.zuzu bende bebek istiyorum bana da yap bende oynıycamkaydirigubbakcemile2 kız gündüz ne yaptın sen sakın kasayı süpürgeyle falan temizlemeyin.tamir falan olmaz çöpe gider.yumuşak fırçayla tozunu alcan bacım.benim adam beni kasanın başında görünce süpürgeyle kovaladı ondan biliyom.ecrin hoşgeldin canım özledik seni.lahanacım artık gündüzü mü kovalamaya başladın artık.neyse şimdilik öptüm hepinizi

minikçim seni göremiyorumki artık. hem gazozda içirmiyon artıkım
gel barem ben içirem sana gazoz:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Selam lahanacım ordamısın bakem? Napan kız? Ben bu akşam gene davetliyim ama gitmek istemiyom yaaa! Büyük eltime davetliyim bu kez amaaa.... Yaf gitmicektim eşim olmaz öyle şey dediii!

Gündüzüm, kankim karşılaşamadık gine... Özledim valla gız... Bu öpüjük sanaaa... Şeniz

Hoşgeldin diyen bütün bacılar; toptan hoşbulduk canlarım.
Yaf Kartanem nolmuş gız senin replere? :uhm:
Mesajlar azalmış evet bidenelerim; emme benim replerde yok bi değişiklik? kaydirigubbakcemile5

Bu arada şimdi Kartanem kıskanır felan; bu öpijük de sana... Şeniz
Zuzu Şeniz
Minikız Şeniz
Saytros, Şeniz
Özgür, Şeniz
Lahana, Şeniz
Yaf unuttuğum varsa küsmesin. Kaç gün ayrı kaldım ya saten topic de kırpılmış. aklıma gelmediyse özür dilerim...
:teytey:

Son düzenleme:
günaydın kız sen sahurda adam akıllı karnını doyurmuyonmu aaaaaaaaaaa:eek:klava:
seni şöyle bu acıktım demelerinle 1000 kilo filan düşünüyom haaaaaa
kimbilir nasılcokacimcoooksundurkaydirigubbakcemile3
:roflol: ya ben alışkınım az ve öz yemeğeee
sık acıkıyorum ondan sahurda da hemen doyuveriyom napimmm :sm_confused:
soora da acıkıyom hemen fisfisfis
bi de aşkımın iştahı yoktu sahurda o az yiyince karşımda ben de az yedim gaaba :asigim:

:roflol: ya ben alışkınım az ve öz yemeğeee
sık acıkıyorum ondan sahurda da hemen doyuveriyom napimmm :sm_confused:
soora da acıkıyom hemen fisfisfis
bi de aşkımın iştahı yoktu sahurda o az yiyince karşımda ben de az yedim gaaba :asigim:

Anlaşıldı sen de metabolizması hızlı olan ve ne yese kilo almayanlardansın... cokacimcoook
Az ve sık yemek en sağlıklısı aslında. Ama Ramazanda sahurda birascık depolama yapcen şeker. Yoksa sabahın dokuzunda acıkırsın yaneee... Ben bazen günde iki kez yerdim. Aslında Ramazanlarda pek de zorlanmazdım bu yüzden. Ama bu sene mide problemim var. Şiddetli asit var. Oruç tutmaya başladım. Üç gündür tutuyorum ama midemden de korkmuyo değilim yani? :bbo: Bu arada Cerrahiye gittim endoskopi verdiler banaaa! :1shok: Ayın 19.nda yaptıracam. :1shok: Çok korkuyorum yaaa! :1shok:

Of ya bilgisayarıma format atmışlar. Msnnin son sürümü yüklüydü benim, eski sürümünü yüklemişler. İnternetin de eski sürümü sanarsam. Forum sitelerinde problem çıkartıyo. Anlayamadım ya, arada bir "İşlem iptal edildi. İnternet explorer web sayfasını görünteleyemiyor" felan diyo yaaa! Sinir oldum yineee! :kızgın:

X