- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HEPİNİZE GÜNAYDIN VEDE HAYIRLI CUMALAR
yav benimde msjlarım azalmış neden siliyolarki:uhm:
ZuZuu ya çok heyecanlanmıştık amam:çok üzgünüm: çok üzünçlüğüm ama:çok üzgünüm:
neyse hayırlısı olsun barem
GÜNDÜZCÜM ben kalkmışım sen gelmişina.s yav sankim birbirimizi kovalıyoz:roflol: arka arkaya giryoz rastlaşamıyoz yanem
ecrin can sonunda teşrif edebilmiiişş hoşgeldiniz efemm :1hug:
bu saat itibariyle acıkmış bulunmaktayım varın gerisini siz düşünün cokacimcoook
günaydın kızlaar...lahanam gündüzüm üzülmein canlarım sırf sizin için çıkırtırım ben bitane yerimseniben hayırlı cumalaar....
evet canım..bağlantı hızlanmış...ama mesajlarım 500 küsüedn 350 lere düşmüş..şok oldum görünce ya.:1shok:..habire siliniyo.klava:..
günaydın kızlar.zuzu bende bebek istiyorum bana da yap bende oynıycamkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar.zuzu bende bebek istiyorum bana da yap bende oynıycamkaydirigubbakcemile2 kız gündüz ne yaptın sen sakın kasayı süpürgeyle falan temizlemeyin.tamir falan olmaz çöpe gider.yumuşak fırçayla tozunu alcan bacım.benim adam beni kasanın başında görünce süpürgeyle kovaladı ondan biliyom.ecrin hoşgeldin canım özledik seni.lahanacım artık gündüzü mü kovalamaya başladın artık.neyse şimdilik öptüm hepinizi
:roflol: ya ben alışkınım az ve öz yemeğeeegünaydın kız sen sahurda adam akıllı karnını doyurmuyonmu aaaaaaaaaaaklava:
seni şöyle bu acıktım demelerinle 1000 kilo filan düşünüyom haaaaaa
kimbilir nasılcokacimcoooksundurkaydirigubbakcemile3
:roflol: ya ben alışkınım az ve öz yemeğeee
sık acıkıyorum ondan sahurda da hemen doyuveriyom napimmm :sm_confused:
soora da acıkıyom hemen fisfisfis
bi de aşkımın iştahı yoktu sahurda o az yiyince karşımda ben de az yedim gaaba :asigim: