- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
güle güle 2008 HOŞ GELDİN 2009a.sa.sa.sYENİ YILIN HEPİNİZİN HAYATINDA PEMBE SAYFALAR AÇMASINI DİLERİM hepinize mutlu,huzurlu,sağlıklı vede şanslı nice nice yıllara.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:
benimde boynum ağrıyo ya saytroscugum fıtık olabilirmikine
ta beynime kadar gidiyor sonra sol kolumun omuzundan başlayıp ellerime kadar hafif uyuşukluk dilimde biraz ara ara uyuşukluk sendede böyle belirtiler varmı
gitçem dr yede ança ölünçe galiba:roflol:
geçmiş olsun bu rada canısı kib
ozgurdum niyemi kısdım ecrine yine kendini streslere vurdugu için yanim gidip dövcem başka yolu yok yanim Çok üzgünüm çoook
Bir gelişme daha var onuda yazayım.:jeyyar: Burdan yani KK dan beslenme üzerine eğitim almış bir bayan tam 3 ay bana zayıflamam için koçluk yapıcak.Bugün listemi verdi.Perşembe tartılıcam tekrar gelişmeleri sizlere özellikle Saytros sana yazarım canım.Umarım işe yarar.Ama kesin yarar liste çook sağlıklı ve yorucu değil.Ama tatlı özellikle KABAK tatlısı yok...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de istiyorum ben de ben de ...delikafadulden delikafadulden hihoyyythem bi an önce zayıflarsam size yeğen gelir belkimmmmkaydirigubbakcemile3
günaydın yawrularr...naaberrr..özgürüm balık etli denen cinstenim bebeimm...kilo wersem ii olcak,kendimi hiiiç ii hissetmiorum...twist stepper denen bi alet warya..ondan alıym diyorum..burda bi topicde pek bi anlatmış arkidişler..memnunlar..hawalar çok souk yürüyüş neim yapamam bu hawada pek çünkü...
wee huzurlarınızda minnoş yeğenim için çamaşır leğeniynen kalıp yapıp diktiğimm peleriinnnn...ya biliyorum çok ahım şahım işe diil ama ömrü hayatımdaki ilk
dikş deneyimim..hem de kendüm kendüme:)))
günaydın zuzu ne haber canımcım
yani ilk dikiş deneyimi olarak çok güzel olmuş şekercim
benden sana 10 puan
çok mersi şekerimmmm...iyiyim şükür..sen napiosun canımmm...