- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
Bir derdim olsa size koşardım. Tesellilerinizle kendime gel irdim. Şimdilerde selam bile vermiyo kimse... Unuttuk birbirimizi. Unuttuk o güzel muhabbetlerimizi. Bize ne oldu kızlar böyle... Çok duygusalım bu gün... :çok üzgünüm:
senağlamama be kankim bende mutsuzum ya sayfamız öksüz kaldı dostsuz kaldı bir sen ,bir ben ,bir minikiz ,birde redlight71 geliyo
of of serenayyy gelmez pc almamış daha kendine k.kızı hastaymış onla meşğulmüş slm mı var
selam kızlar muhtarım nasılsın.ecrincim sende sıkma canını Allahtan hayırlısını iste.öptüm sizi
selammmm ben geldim nasılsınız bakalım..
yawrularrr günaydıınnnn....ecrinim üzme kendini bitanem..geldimi kırmızılar?? gündüsnen miniikk bi de kardelenn nabersinizzz??
selam kızlar gündüzcüm kurs iyi gidiyor dikip söküp duruyorum kızıma jile diktim bayramda dikiş bölümüne resmini koydum.zuzum hoşgeldin.yoktun ortalıkta.işten ayrıldın mı?keyfin nasıl?diğer arkadaşlar sizlere de selamlar
ZUZUCUM selam canım sen nasılsın.İşten çıktın demi sen.
GÜNDÜZüm bana ÖM atmıştın yaa ben sana cevap yazdımmı farkında değilim ama perden harika olmuş güle güle kullan.. Bende altını ördüm Eminönüne gidip kiloyla ip alıcam buralarda hem pahalı hem istediğim renk yok.Yani kısacası 1 günlük işim kaldı ama ip almadım daha