Bizim kzlar buraya...

selam canlarımmmkaydirigubbakcemile5
ecrinimizde gelmiş canımcım sıkıntı yapma diyozzzzzzz sana dinletemiyoruz yavv ben biliyorum olucak senin bebişin :ecrin_bebek:burdan haberini alıcazzzzzz diyorum sana sabrettt
gündüzcüm kimi duysam boyun fıtıgı var yada boynu tutuk mevsimi sanırımkaydirigubbakcemile3 fıtık sogukta azıyormuş ıslagı sevmiyormuş banyo yapınca boynunuzu bi şalla tülbentle sarın kızlar yatarkende sarılı yatın ben birazdaha iyiyim ama agrı geldimmi inan yarın ameliyat deseler tamam derim okadar sıkıntı veriyor yani kolumda uyuşukluk hissizlik sinir bozucu yanilaelaelaelaelae
zuzuu artık bebişe sıcak bakıysın demek :ecrin_bebek:
hadi hayırlısı bakalım dogur tabi güzel bişey bazen saç baş yolunsada seviliyolar .zaten sevilmeseler bakılmazlar :asigim:
gündüzcüm bu şiir ne öyle nasıl yazdın onu döktürmüşün vallaa.s.

Ben geldim şekerler... Nasılsınız. Bu hafta saat 13-14 civarı takılabilirim gelirseniz muhabbetleşiriz...

canımsın gülüm ilk üye oldugumda yazmıştım
sonra silip evlilik çizelğesi koydum
görünçe bende şaşaırdım
güzel söz diymi ben arada böyle şiirler döktürürüm gülüm:teselli:

Heeeey yavrukuşlar nerelerdesiniz. Ben söz verdiğim gibi saatinde geldim... Zuzum hani her saat uygundu sana şeker... Nerelerdesin bakam... Gündüzüm gördüğüm kadarıyla yeşilleri yakmışsın buralardasın... Gel biraz da burada sohbetleşelim...

ewde durumlar nasıl ladyim..kayınwalidenler ne kadar daha kalıcak..açamıyodum kkyı derken,bi sorun yok dimi ewde??

ancak gelebildim kafamçokkarıştı nisan sonuna kadar burdalar..KK ya uğramassam bi süre anla ki bakırköyde yatıyorum

aminnn aminn bana dua edin ya şu kayınpederim benden uzak olsun
yine kayınvalidem benimle kalmıyor kayınpederim kalıyor canım çok sıkılıyor buna yaa :1no2:

canımcım bi karsılaşamadık , seni ve herkesi çok çok özledim..
hala bebek konusunda sıkıntı mı yapıyorsun gelmiyim oralara bak :mymeka:
benim de kayınvalidemler geldi kayınvalidem eltimde peder de bizde kalıyor adam fazla gıcık nefret ediyorum..hiç sevmediğim bi insanla aynı evde yaşamak zor olsa gere
Allahtan sadece sabır istiyorum valla delirmek üzereyim :çok üzgünüm:

ne saçma ya lady34'üm aaaaa
k.validen nerde kalıyorsa kocasını da alsın yanına allah allah kızdım şimdi ha
alaçam şimdi duvarda asılı duran eşime ait tüfeği
gelip k.pederini vuracam
git be adam karın nerdeyse orda kal aaaaaaaa
düş lady34'ümün yakasındankötükedihüso

canım ablam Şeniz
gel de bize anlat su adama

canım ablam Şeniz
gel de bize anlat su adama

gelirim gelmesinede
acayip sinir eder beni bende gönderirim öbür tarafa
çocuklarıma iyi bakarsın diymi :roflol:

şaka bir yana canısı
allah yar ve yardımcın olsun be canım
çok düşünçesiz bir k.pederin var senin gerçekten ya
eeeeeeeee o zaman k.validen de kalsın eşinin yanında canım izah etsin kocasına

bu arada günaydın canım arkadaşlarım
sen gene beşiktaş şübesindemisin lady'cım

Tünaydın bayanlar. Geldim gine söz verdiğim gibi... Ladycim Allah sabır versin sana ya. Huysuz bi kayınpeder hiç çekilmez valla... Üzülme sadece Sabır dile Allahtan canım benim. Hepinizi öptüm kızlar. Bu arada zuzucuk msnde ama buraya uuramıyo nedense... :dilcikar: klava:

kayınvalidem kalmıyo işte neden bilmem herkese yükolmayı seviyo

bu arada günaydın canım arkadaşlarım
sen gene beşiktaş şübesindemisin lady'cım

beşiktaştayım uğrayabilirsen gel Şeniz

Allah sabır versin Amin :çok üzgünüm:

lady34'çüğüm uğramayı düşünüyorum canısı kendime gelemde
sıkıldım evde durmaktan k.validenin kızlarıda gelmiyo artıkın ya
herkes sözlerinden dödü gibi
sanırım anaları yapıyo
dün gene kızdım kaynanaya
rahatsızım boyunlarım tutukya
b.kızı gelçekti güya yok piyasada
samsundaki dün tel etti anasına konuşuyorlar bende yanındayım sesini duyom
benim rahatsız oldugumu söyledi
geleyim anne dedi
hemen kaynana yok yok kızım ben iyiyim gelmene gerek yok demesinmi
ablan gelçek filanda demedi yok gelme dedi sinir oldum
bende kendimi çekmeyi düşünüyom
of oynatcam artıkdelikafadulden of of allah sabırlıklar versin hepimize

günaydın kızlarr..lady gündüz Allah kolaylık wersin canlarım ya..niye böyle düşüncesiz oluyo insanlar anlamıyorum..kimse niye empati kurmuyo :çok üzgünüm: öteki kıslarr sisden naaberrr....

günaydın kızlarr..lady gündüz Allah kolaylık wersin canlarım ya..niye böyle düşüncesiz oluyo insanlar anlamıyorum..kimse niye empati kurmuyo :çok üzgünüm: öteki kıslarr sisden naaberrr....

benim anam babamya onların değil
benim anam babamda burdalar e.kardeşimdeler
2_3 kez gördüm b.kız 10 gün sonra gelirim dedi bakalım bugün 10ncu gün gelecekmi 2,3 gün daha bekleyim
iyiçe yoruldum vallah bi benim evi sil süpür bir k.validenin evini
sonunda yataga düştüm anca bugün iyi gibiyim
ama diyecem yani kızlara kötükedihüso

günaydın zuzuu ne olsun işte diğer kızlar uykudalar sanırım
gelirler birazdan

Gündüzüm Allah şifa versin canım. Bir de sabır versin... Çok zor tahmin edebiliyorum... Ama artık eşinin de bişiler söölemesi lazım annesine yani. Sana da yazık ya!

Bizim kızlar sizler nerelerdesiniz yaff... :uhm:Bakıyorum yine pek uğrayan yok... :çok üzgünüm:

ah ha
kanki bugün aramana senindim gülüm ev telin varmı varsa bi ara msn den yolla

selam kızlar benim adam gene pcyi çökertmiş o yüzden yeni geldimklava:gündüzüm allah kolaylık versin.lady sen de umarım eşinle sorununu çözersin kayınpederinde alsın başını evine gitsin yani gerçekten zor bir durum.zuzucum dikiş konusu pelerinle mi kaldı yoksa sürpriz bekleyelim miyerimseniben adını sayamadığım diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…