- 27 Ağustos 2008
- 3.028
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam hanımlarhihoyyyt nasılsınız görüşmeyelisırnaşık şey
ben iyiyim ve burdayım :icecream::icecream:delikafadulden
oooo özgürüm buralardasınkaydirigubbakcemile5
bendede aynı sıkı yönetim var belirli bir saatten sonra karratma yapıyorumkaydirigubbakcemile3 işıkları kapıyorum ama kılima çok yakıyor özgür yav ben geçen ay kılima yaktım biraz75 elektirik geldi .allahtan evim korumalıda çok soguk olmuyor şuan kombide kapalı akşamdan akşama yakıyoruz idare idaredir demi amakaydirigubbakcemile3 valla kiloya gelince gene yiyiyorum şimdi koca bi tabak kabak tatlısı yedim çok güzel yapmışım ellerime sağlık bol cevizli 5 dilim kocaman bende şubatttan sonra sıkı bir diyet yapıcam banada 55 çok zayıf olur ama olsun olcam ogluma bu sene sünet yapıcam istedigim her kıyafete giriyim diye gerçi şaşalı bi sünet olmuycak ama olsun bikere 55 i görmem lazım sonrada bi çocuk daha yapcammmmm:icecream:siz oturun:ecrin_bebek:
evdeyim bugün canım hiçbiryere gitmek istemedi evimi özlemişim ama yalnız dururmuyum arkadaşları aradım gelin ben sıkılıyorum diye onlarda gelmediler çok soğuk bu soğukta soka çıkılmaz dediler bende burdayım işte yalnızlıgımı sizlerle paylaşıyorum şimdi kuran okudum biraz allah kabul etsin .cumanız mubarek olsun hepinizin.
işte böyle benden bu kadelikafaduldenay bu smaylı kendime benzetiyorum ya çok çatlakdelikafadulden
selam kızlar ben gene geldim kimse yok bi karşılaşamıyoruz yaniiiiiiiiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
özgürüm o ne doğalgazı yaksan daha az gelirdi yani heryerinde ısınmış olur bence çok vala:sm_confused:kabak tatlısından bir dilim yenirmi sadece yavv 5 dilim yedim ılık ılık bide akşam aynen yedim ohhh yiyiyom napıyım :icecream: bende fırında yapıyorum bide pekmezl,i yapıyorum oda güzel oluyor lezzetli.
gündüzcüm napıyım valla iştahı çok açık bi insanım yaaaaa tabak tabak götürüyorum valla.
hepicinizi gene mucuks Şeniz:1hug:öptüm kızlar kendinize iyi bakın delikafaduldendelikafadulden
selam kızlar........
nasılsınız .....
ben iyiyim bi bakıp kaçıyorum hepinizi öptüm.....
boynum tutuldu gene boyundurlukla geziyorum
dün ıssız adam filmine gittim yer yokmuş en önden almış arkadaş biletleri bu sebepten dolayı bugün boynumun ağrısından duramıyoum akşam felç kalıcam gibi korktum valla çok kötü bu fıtıkkkkkk fıtık fıtıkkk:1hug:Şenizdelikafadulden