Bizim kzlar buraya...

selam hanımlarhihoyyyt nasılsınız görüşmeyelisırnaşık şey

İyiyiz canım sen nasılsın.ben anca fırsat buldum geldim.
ZUZUU kız nasıl diktin pelerini merak ettim hemde leğenlen kalıp çıkarıp.Valla bu KK nın bayanları zeki derler millet inanmazdelikafadulden Resim koyda bizde kendi miniklerimize yapalım demi ama...
SAYTROSUM sabahları kahvaltıdan önce ılık suya limon damlat iç valla bende işe yaradı.Limon zaten yağ yakmaya yardım ediyor.Ilık suyla beraber hafif bir harekette yağ yakman hızlanıyor.Bide benim bacaklarım kalın fark etmiştim kermeste onun içinde şu titreşimli kemerleri sıkıca bacağıma bağlıyorum.15 gündür her gün takıyorum.Valla zayıflıyor bacaklarım bu arada selülitte gidiyor.Bu sefer acayip kararlıyım.Yanlız 55 sanırım çok zayıf benim için 57-58 iyi.
GÜNDÜZÜM cafe duruyor eşim işler iyi desede evde sıkı yönetim var.Doğalgaz çalışmıyor elektrik ocağı ve klimayla ısınıyoruz.Kredi kartlarıyla harcama yasak.Sanki borçları ben yaptım.:nazar:

Bu arada AFtan yararlandım hapisten çıktım dermişim delikafadulden A.Ö.F. Halkla ilişkilere geri döndüm.Eeee artık birde sıkı bir şekilde ders çalışmamda gerekecek.kaydirigubbakcemile5

oooo özgürüm buralardasınkaydirigubbakcemile5
bendede aynı sıkı yönetim var belirli bir saatten sonra karratma yapıyorumkaydirigubbakcemile3 işıkları kapıyorum ama kılima çok yakıyor özgür yav ben geçen ay kılima yaktım biraz75 elektirik geldi .allahtan evim korumalıda çok soguk olmuyor şuan kombide kapalı akşamdan akşama yakıyoruz idare idaredir demi amakaydirigubbakcemile3 valla kiloya gelince gene yiyiyorum şimdi koca bi tabak kabak tatlısı yedim çok güzel yapmışım ellerime sağlık bol cevizli 5 dilim kocaman bende şubatttan sonra sıkı bir diyet yapıcam banada 55 çok zayıf olur ama olsun olcam ogluma bu sene sünet yapıcam istedigim her kıyafete giriyim diye gerçi şaşalı bi sünet olmuycak ama olsun bikere 55 i görmem lazım sonrada bi çocuk daha yapcammmmm:icecream:siz oturun:ecrin_bebek:
evdeyim bugün canım hiçbiryere gitmek istemedi evimi özlemişim ama yalnız dururmuyum arkadaşları aradım gelin ben sıkılıyorum diye onlarda gelmediler çok soğuk bu soğukta soka çıkılmaz dediler bende burdayım işte yalnızlıgımı sizlerle paylaşıyorum şimdi kuran okudum biraz allah kabul etsin .cumanız mubarek olsun hepinizin.

işte böyle benden bu kadelikafaduldenay bu smaylı kendime benzetiyorum ya çok çatlakdelikafadulden

selam kızlar.oooo kayıplarımız gelmiş keyifleri de iyiymişhihoyyyt hoşgeldiniz kızlaaar.zuzu kopardın beni leğenden kalıp olayınla:roflol:tebrik ediyorum bacım eline sağlık.aynen devam,yardım istersen haber ver.ecrin senin niye canın sıkıldı hayırdır?gel paylaşalım arkadaşım rahatlarsın.hepinizi çok öpüyorum

oooo özgürüm buralardasınkaydirigubbakcemile5
bendede aynı sıkı yönetim var belirli bir saatten sonra karratma yapıyorumkaydirigubbakcemile3 işıkları kapıyorum ama kılima çok yakıyor özgür yav ben geçen ay kılima yaktım biraz75 elektirik geldi .allahtan evim korumalıda çok soguk olmuyor şuan kombide kapalı akşamdan akşama yakıyoruz idare idaredir demi amakaydirigubbakcemile3 valla kiloya gelince gene yiyiyorum şimdi koca bi tabak kabak tatlısı yedim çok güzel yapmışım ellerime sağlık bol cevizli 5 dilim kocaman bende şubatttan sonra sıkı bir diyet yapıcam banada 55 çok zayıf olur ama olsun olcam ogluma bu sene sünet yapıcam istedigim her kıyafete giriyim diye gerçi şaşalı bi sünet olmuycak ama olsun bikere 55 i görmem lazım sonrada bi çocuk daha yapcammmmm:icecream:siz oturun:ecrin_bebek:
evdeyim bugün canım hiçbiryere gitmek istemedi evimi özlemişim ama yalnız dururmuyum arkadaşları aradım gelin ben sıkılıyorum diye onlarda gelmediler çok soğuk bu soğukta soka çıkılmaz dediler bende burdayım işte yalnızlıgımı sizlerle paylaşıyorum şimdi kuran okudum biraz allah kabul etsin .cumanız mubarek olsun hepinizin.

işte böyle benden bu kadelikafaduldenay bu smaylı kendime benzetiyorum ya çok çatlakdelikafadulden

Sana elektrik az bile gelmiş bize 210 geldi.Doğalgazda 82 geldi düşün artık.Bu arada evde koruma olayı sıfır olduğu için donuyoruz.Diğer odalara çıkmaya korkar oldum.Mutfakta işim olunca koşa koşa yapıyorum.
Kabak tatlısı geçen bende yapmıştım.Ben fırında yaptım çok güzeldi ama 1 dilim yedim sadece.Bide Ece hanım seviyor diye etimek tatlısı yaptım eşim ve ece yedi sadece.İçim gitti ama yemiycemm :1no2: Bu sefer gerçekten ne olduysa kararlıyım..kaydirigubbakcemile5
Yanlız topice biz geldik mi millet arazi oluyor.delikafadulden

oh oh sayfamız hayat bulmuş vallah kayıplar gelmiş
utanmazlara bak sen ya cokacimcoook ozgurdu ile saytros tabak tabak kabak tatlıları götürmüşler miğdeye
oh afiyet olsun birde kilo vermeye çalışıyorlar :roflol:yiyin gayri yiyin
insan bizleride çağırır be aşk olsun sizlere kabak güzelleri
bir daha yaptığınızda üstüne bolca ceviz eklemeyi unutmatın hıııııııııııııııımmmmmmmm öylede şekerçik oluyooooooo olsada yesem şimdik

kız zuzuu nası yaptın sen leğenle kalığ çıkarmayı allah allah hiç duymamıştım eklede resmini görek yani çimri seni
diktiğin şeyi bizle niye paylaşmıyon kız döverem bak seni şu karlar erisin ankaradayım ona göre:eek:klava:

ecrin ankaraya giderken sanada uğrayacam :eek:klava:dövmek için aaaaa teselli veriyoz boşamı ne allah allah olmaz kanki olmaz yüreğin azcuk ferahlasın nen :eek:klava:

Aman aman Maşallah:nazar: diyeyim kimler gelmiş kimler ben de artık bu topikte hayat yok diye girmiyodum yadelikafadulden. dikişler dikilmiş,kabak tatlıları yenmiş oh oh ne güzel :roflol:sayfalar keyiflenmiş yine herkese hayırlı geceler

selam kızlar ben gene geldim kimse yok bi karşılaşamıyoruz yaniiiiiiiiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

özgürüm o ne doğalgazı yaksan daha az gelirdi yani heryerinde ısınmış olur bence çok vala:sm_confused:kabak tatlısından bir dilim yenirmi sadece yavv 5 dilim yedim ılık ılık bide akşam aynen yedim ohhh yiyiyom napıyım :icecream: bende fırında yapıyorum bide pekmezl,i yapıyorum oda güzel oluyor lezzetli.

gündüzcüm napıyım valla iştahı çok açık bi insanım yaaaaa tabak tabak götürüyorum valla.

hepicinizi gene mucuks Şeniz:1hug:öptüm kızlar kendinize iyi bakın delikafaduldendelikafadulden

selam kızlar ben gene geldim kimse yok bi karşılaşamıyoruz yaniiiiiiiiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

özgürüm o ne doğalgazı yaksan daha az gelirdi yani heryerinde ısınmış olur bence çok vala:sm_confused:kabak tatlısından bir dilim yenirmi sadece yavv 5 dilim yedim ılık ılık bide akşam aynen yedim ohhh yiyiyom napıyım :icecream: bende fırında yapıyorum bide pekmezl,i yapıyorum oda güzel oluyor lezzetli.

gündüzcüm napıyım valla iştahı çok açık bi insanım yaaaaa tabak tabak götürüyorum valla.

hepicinizi gene mucuks Şeniz:1hug:öptüm kızlar kendinize iyi bakın delikafaduldendelikafadulden

afiyet olsun şekerim götür tabi
can boğazdan gelirmiş yanimmmmmmmmm:roflol:

gızzz ozgurdu şu 3 günlük dünyada boşver be canısı yak gitsin vallah hasta olacanız haaaaa
evinde çocuk var hastane parası doğalgaz faturasından da beterdir bilmiyonmu
boşver seni düşünmeyeni düşünmeyecen vallah
sık sık nere kadar
eşimde sık sık der aman şöyle böyle
aaaaaaaa olmaz dedim sıkamam banane evde çocuk var niye sıkayım yakıyom vallah kombiyi banada 221 ytl egeldi şimdi ölemmi
öldürsünmü beni
sobalıda olsa kömürler olmuş 20kağıt eeee aynı hesap vallah bir ayda yakcan 15 torba
bir ayda yakcan kombi gene aynı
bi dahamı gelcez dünyaya aaaaaaa
sende başlarım k.pederine ve eşine kötükedihüso kızdım vallah

Selam kızlar uyumaya gitmeden bir uğrayayım dedim.Malum pazar ve iş bitmedi bir türlü.Yarın sabah benim miniği dişçiye götürmem lazım dişi ağrıyormuş.
GÜNDÜZÜMüm tatlıları yapıyorum ama valla en küçük dilimi tadına bakmak babında yiyorum.Hiç bir kuvvet beni bu sefer yemeğe zorlayamaz.Ayıptır söylemesi bugünde revani yaptım.Ama küçük kuzum için yapıyorum yesin büyüsün.
Bu arada doğalgazı yaksak bizim evi anca 500 ytllik yaksak ısınır.Malum borcumuz var cafe borcu kaydirigubbakcemile3
SAYTROSum diyeti bırakmak yok .Çok iyi vermişken bence başa dönme.Emeğine yazık.
GÜNDÜZ sen ECRİNE niye kızdın üsteki mesajında anlamadım yaa...ECRİN kafasına taktı galinba yine gelmiyor yaaa.ECRİNNNN ecrin nerdesin...
REDCİM sanada selammm.....
Ben gidip kuzumu uyutayım.
Hepinize iyi bir hafta diliyorum....kaydirigubbakcemile5

Hayırlı akşamlar. Neredeymiş bakalım bizim kızlar... Sabahtan kayınvalideme kahvaltıya gittim kızlar. Sonra da eltime geçtim. Şimdi geldim evime. Nasılsınız. Moralim ne iyi ne kötü Gündüzüm. Orta halliyim. :bbo: Arkadaşlar çok durgun olduğumu söylüyolar. Haklılar galiba. :bbo:

selam kızlar........
nasılsınız .....
ben iyiyim bi bakıp kaçıyorum hepinizi öptüm.....
boynum tutuldu gene boyundurlukla geziyorum
dün ıssız adam filmine gittim yer yokmuş en önden almış arkadaş biletleri bu sebepten dolayı bugün boynumun ağrısından duramıyoum akşam felç kalıcam gibi korktum valla çok kötü bu fıtıkkkkkk fıtık fıtıkkk:1hug:Şenizdelikafadulden

selam kızlar........
nasılsınız .....
ben iyiyim bi bakıp kaçıyorum hepinizi öptüm.....
boynum tutuldu gene boyundurlukla geziyorum
dün ıssız adam filmine gittim yer yokmuş en önden almış arkadaş biletleri bu sebepten dolayı bugün boynumun ağrısından duramıyoum akşam felç kalıcam gibi korktum valla çok kötü bu fıtıkkkkkk fıtık fıtıkkk:1hug:Şenizdelikafadulden

benimde boynum ağrıyo ya saytroscugum fıtık olabilirmikine
ta beynime kadar gidiyor sonra sol kolumun omuzundan başlayıp ellerime kadar hafif uyuşukluk dilimde biraz ara ara uyuşukluk sendede böyle belirtiler varmı
gitçem dr yede ança ölünçe galiba:roflol:
geçmiş olsun bu rada canısı kib

ozgurdum niyemi kısdım ecrine yine kendini streslere vurdugu için yanim gidip dövcem başka yolu yok yanim Çok üzgünüm çoook

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
güle güle 2008 HOŞ GELDİN 2009a.sa.sa.sYENİ YILIN HEPİNİZİN HAYATINDA PEMBE SAYFALAR AÇMASINI DİLERİM hepinize mutlu,huzurlu,sağlıklı vede şanslı nice nice yıllara.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:

X