Bizim kzlar buraya...

layd bizi arıyomuş bulamıyomuş
buradayız canım sesimize gelkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

layd kıs hala bulamadınmı kısssssssssss
ben sana şöyle yüksek sesle sesleneyimde seimi duyup gel
LAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİdelikafadulden

leeeyyydüüüü nerdesiiinnnn sesiimee geelll:eek:

kafamçokkarıştı
burdamıydınız -tatlicadiarzu-
ben kk güzelleri topiğine bakıyodum laelaelaelaelae
canlarım ya çok özledim sizi ben :çok üzgünüm:

kafamçokkarıştı

hoş geldin layd
anacım sana seslenmekten boğazım ağırdı:bbo::bbo::bbo:

kafamçokkarıştı

e nihayett çatlak leydüü kaydirigubbakcemile hihoyyyt naaber bebeiimm keyifler nası??? bis de ösledikkkk kıss:1hug:

günaydın güzeller muhabbetiniz bol olsun gününüz mutlu geçsin.ben üşütmüşüm sanırım boğazım çok kötü kendime bir ıhlamur yapıp kk yı bi dolaşıp yatmayı düşünüyorum kursuda astım bugün.aman sizler kendinize çok dikkat edin hasta olmak çok gıcık bişey.öpüyorum hepinizi

günaydın güzeller muhabbetiniz bol olsun gününüz mutlu geçsin.ben üşütmüşüm sanırım boğazım çok kötü kendime bir ıhlamur yapıp kk yı bi dolaşıp yatmayı düşünüyorum kursuda astım bugün.aman sizler kendinize çok dikkat edin hasta olmak çok gıcık bişey.öpüyorum hepinizi

geçmiş olsun minik allah şifalar versin canımcım:Saruboceq:

sağol lahanacım. bu arada zuzu pelerin çok şirin.yeni başlayan biri için de çok başarılı.bu arada saytros sana da çok geçmiş olsun.

saytrosta fıtık vardı dimi
bende aynı dertten muzdaripim beimde çok fena bir şekilde boynum ağırıyo
saytrosçum neler çektiğini çok iyi anlıyorum canımcım çok geçmiş olsun

münüüükk geçmiş olsun bitanemm...we de çok mersii ..tikat et yawrim kendine..

Bir gelişme daha var onuda yazayım.:jeyyar: Burdan yani KK dan beslenme üzerine eğitim almış bir bayan tam 3 ay bana zayıflamam için koçluk yapıcak.Bugün listemi verdi.Perşembe tartılıcam tekrar gelişmeleri sizlere özellikle Saytros sana yazarım canım.Umarım işe yarar.Ama kesin yarar liste çook sağlıklı ve yorucu değil.Ama tatlı özellikle KABAK tatlısı yok...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaa köydende annem kabak getirmişti bende seni ve saytrost'u kabak tatlısı yemeğe çağıracaktım
şöyle üzerinde bol cevizli olarak
tüh tüh üzüldüm şimdi ya ozgurdu a.s

Selam kızlar anca pc başına geçebildim.
Öncelikle hepimize yeni yılın SAĞLIK , MUTLULUK ve HUZUR getirmesini dilerim.2009 da tüm dualarımızın olması dileğiyle....
Dün malum yılbaşı koşuşturması bıgünde akşamdan kalan yığıntıları temizleme günüydü benim için.Az önce işim bitti oturdum.
SAYTROsum GÜNDÜZÜM geçmiş olsun , kendinize dikkat edin.
Dün ne yaptım biliyor musunuz kızlar.16 senedir sarı olan saçlarımı kızılla kahve arası bir renk yaptırdım aslında istediğim renk koyu sarı gibi birşeydi ama aptal kuaför saçma sapan bir renk çıkardı.Fotoğraf çektiremedim dün yılbaşında.Arada aynanın yanından geçiyorum garip geliyor saçlarım.:1no2: 1 ay kullanayım alışamassam çaresine bakıcam:eek:

umarım güzel arkadaşım sana o renkte güzel gitmiştir hayal edebiliyom yani seni görmesemde yanim

hoş geldin layd
anacım sana seslenmekten boğazım ağırdı:bbo::bbo::bbo:

kusura bakma ablacım :nazar: zeten kendimi kaybettim seni zor bulurum mirmirmirmir

leydücüm kaynanlarlan napyosun nasıl gidiyo

geldiler geldiler hiç kaçırırlar mı canım bizi :1closedeyes: oturuyoruz hep beraber işte köle ladyim ya ben

e nihayett çatlak leydüü kaydirigubbakcemile hihoyyyt naaber bebeiimm keyifler nası??? bis de ösledikkkk kıss:1hug:

hem ben nası özledim bi bilseniz KK yı açamıyodum bi ara..bi ara dediğim şöle bi iki ay yanee Çok üzgünüm çoook

ewde durumlar nasıl ladyim..kayınwalidenler ne kadar daha kalıcak..açamıyodum kkyı derken,bi sorun yok dimi ewde??

Selam kızlarrrrrrrrr:1hug:

ohhhhhhhhh topic şenlenmiş sayfalar almış başını gitmiş gene eksiklerimiz var ama umutluyuz onlarda gelicektir yakındaaa.sa.s

ohhhhhh gündüzüm kabak tatlısı deme bana valla azım sulanıyor çok seviyommmm yavvcokacimcoook

boynum çok ağrıyor kızlar ya of of :çok üzgünüm:

gidiyorum kızlar gene öptümm hepinizi çok kendinize iyi bakın :1hug:a.s.

günaydınlar hanımlarsırnaşık şey güzel ve aydınlık günler sizlerle olsun inşallah:Saruboceq:
laydcim canımcım sana allah kolaylık versin sık biraz dişini hayırlısıyla atlatırsın bu günleri inşallah
kızlar nerelerdesiniz yavf:sm_confused: yine kimsecikler yok burada:uhm:

yawrulaarrr naaberrr...saytrosum geçmiş olsun canım ya..benimde bi süredir ağrıyo boynum iişallah fıtuğumm neim yoktur..öpücüükk hepiniseee

Geldim geldim şekerler... Yaff sık girmiyom biraz mesaj biriksin diye. Eh baya da birikmiş hayret ettm valla. :uhm: Son zamanlarda bu kadar mesajla karşılaşamıyorduk... :roflol: Nese arkidişler toparladım biraz kendimi. Ama karışığım hala. Zuzucum, Ladycim inşaallah siz benim kadar beklemessiniz. Strese falan girmeden gelir bebişiniz size. Bu arada kiniz de bebiş istiyodunuz artık değil mi yanılmıyorum yani... Lady ben de herkesi çok özledim. Sizlerle muhabbet etmek çok güzel. Kızlar bence karşılaşmak için randevulaşalım ya. Söleyin ne zaman girebilirsiniz ben d o zaman gelim. Mesela günün belli bir saati anlaşalım... Nası fikir ama... yerimseniben Karşılıklı sohbetleşmeyeli koskoca sene geçti aradan yani... :roflol: Bu aradakartanesinden haberi olan var mı? Msnden konuşan falan. Kısım msnde bile görmüyorum bu kızı... :uhm: İş değiştirdi. Soracıma tezi bitti bizi unuttu bu kız... kaydirigubbakcemile :dilcikar: Hepiniz düzenli gelseniz ben de sık gelicem ama kimsecikler gelmiyo... Çok üzülüyorum ben de fazla uğramıyorum yanim... Hepinizi çok seviyorum... Öpüyorum... Şeniz Kendinize iyi bakın. Bu arada randevulaşma fikrini de bi düşünün yani... sengözlerimebaksanab

ecrinim.ben işten ayrıldıım için artıkın pc hep açık yine ewde..her saat olur yanimm :) tabükü de pazar hariççç :))gel de acıcık dertleşelim..annat neye sıkkınsın,niye karışıksın..ewet şekerimm artıkın bi bebiş fikri hoş geliyo..rabbim hepimizin hakkında hayırlısını wersin..

oh oh kızlar toplanmış ne güzel şen şen olmuş sayfamız gene aman kızlar uzaklaşmayak
lütfen ben sizleri çok sevdim yaffffffff:1hug:
ay ben bugün iyi değilem ya olanlar oldu
benim boynum tutuldu çok fenayım canlarım
sizleri özlediğimden girem dedim
slm verem dedim
oh oh hepinizde iyimişsiniz mahşallah
saytros'cuğum vallah beklerim seni ve ozgurduyu bana kabak yemeye
hadi bir iki lokmayla birşey olmaz :roflol:

X