- 27 Ağustos 2008
- 3.028
- 0
leeeyyydüüüü nerdesiiinnnn sesiimee geelll
kıssssssssssssss leydüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü bak duymayo bizi göronmu napsak acep:uhm::uhm::uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
layd bizi arıyomuş bulamıyomuş
buradayız canım sesimize gelkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
layd kıs hala bulamadınmı kısssssssssss
ben sana şöyle yüksek sesle sesleneyimde seimi duyup gel
LAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİdelikafadulden
kafamçokkarıştı
burdamıydınız -tatlicadiarzu-
ben kk güzelleri topiğine bakıyodum laelaelaelaelae
canlarım ya çok özledim sizi ben :çok üzgünüm:
kafamçokkarıştı
burdamıydınız -tatlicadiarzu-
ben kk güzelleri topiğine bakıyodum laelaelaelaelae
canlarım ya çok özledim sizi ben :çok üzgünüm:
günaydın güzeller muhabbetiniz bol olsun gününüz mutlu geçsin.ben üşütmüşüm sanırım boğazım çok kötü kendime bir ıhlamur yapıp kk yı bi dolaşıp yatmayı düşünüyorum kursuda astım bugün.aman sizler kendinize çok dikkat edin hasta olmak çok gıcık bişey.öpüyorum hepinizi
Bir gelişme daha var onuda yazayım.:jeyyar: Burdan yani KK dan beslenme üzerine eğitim almış bir bayan tam 3 ay bana zayıflamam için koçluk yapıcak.Bugün listemi verdi.Perşembe tartılıcam tekrar gelişmeleri sizlere özellikle Saytros sana yazarım canım.Umarım işe yarar.Ama kesin yarar liste çook sağlıklı ve yorucu değil.Ama tatlı özellikle KABAK tatlısı yok...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar anca pc başına geçebildim.
Öncelikle hepimize yeni yılın SAĞLIK , MUTLULUK ve HUZUR getirmesini dilerim.2009 da tüm dualarımızın olması dileğiyle....
Dün malum yılbaşı koşuşturması bıgünde akşamdan kalan yığıntıları temizleme günüydü benim için.Az önce işim bitti oturdum.
SAYTROsum GÜNDÜZÜM geçmiş olsun , kendinize dikkat edin.
Dün ne yaptım biliyor musunuz kızlar.16 senedir sarı olan saçlarımı kızılla kahve arası bir renk yaptırdım aslında istediğim renk koyu sarı gibi birşeydi ama aptal kuaför saçma sapan bir renk çıkardı.Fotoğraf çektiremedim dün yılbaşında.Arada aynanın yanından geçiyorum garip geliyor saçlarım.:1no2: 1 ay kullanayım alışamassam çaresine bakıcam
hoş geldin layd
anacım sana seslenmekten boğazım ağırdı:bbo::bbo::bbo:
leydücüm kaynanlarlan napyosun nasıl gidiyo
e nihayett çatlak leydüü kaydirigubbakcemile hihoyyyt naaber bebeiimm keyifler nası??? bis de ösledikkkk kıss:1hug: