Bizim kzlar buraya...

selam kızlar bayramınız iyi geçmiştir umarım.benim pc kilitlendi sanırım yoğunluktan,hiçbiryere giremedim.gündüzcüm çok dertli gördüm seni hayırdır.ecrin sende yoktun bir ara nerelerdesin.diğer arkadaşlar sizlerde iyisiniz umarım.tek tek sayması zor oluyor alınmayın lütfen

evet dertliyim dereliyim aaaaaaaaaaaaaaaaa
kimseler uğramıyo artıkın ya bir şarkı yakam dedim dertli dertli
:roflol:

Gündüzcüm dertlenm şeker. Unutmamıştır arkadaşlarımız bizi. Uğrarız biz de arada napalım. Yakalayamasak da birbirimizi selamlar sevgiler göndeririz arada bir... Şeniz

yaa nooldu nan bizee..:mymeka:kem gözlere mi geldikkk..CADIARZUnaaper yawrukuşlaarr...hihoyyytnası geçti bayramınız..bu bayram benim bayramımdı.annemlerin yanındaydık..:icecream:soora da ankaraya döndükten sonra konyaya gittik kocimnen şeb-i aruz törenlerine..büyülendim ya harikaydı..ee sis naaptınıss keyifler nasıı

ben cede zuzum büyüleyicidir .negüzel. bayramın güzel geçmiş benimde kötü deyildi yani ama bayram gibi diyildi sanki bu bayram ..fisfisfis...eşimin dayısı hasta oldugu için çogunluk ordaydık ama genede güzeldi hihoyyyt

iyi akşamlar yine ben ve yine benden başka kimse yok ,selamlar bizim kızlar(nerdelerse artık onlar:roflol::roflol:)

yaa nooldu nan bizee..:mymeka:kem gözlere mi geldikkk..CADIARZUnaaper yawrukuşlaarr...hihoyyytnası geçti bayramınız..bu bayram benim bayramımdı.annemlerin yanındaydık..:icecream:soora da ankaraya döndükten sonra konyaya gittik kocimnen şeb-i aruz törenlerine..büyülendim ya harikaydı..ee sis naaptınıss keyifler nasıı

harika bir bayram geçirdiğine sevindim zuzuu hanım
bizim bayramımızı sorma hiç bayrammı gelmiş gelmemişmi
hiç fark etmedim vallah
1.gün evdeydim k.validenin yanında görümçe filan işte bayramlaşma filan
2.eşim çocuklar eşimin abisi çocukları cevhaire gittik oyun parkında çocukları eğlendirdik
3.ve 4.günde evdeydik ne olabilirki başka
istanbulun bayramı bu kadar bana göre
ben gidemedim anama malesef neyse işte
senin eğlenceli geçtiğine sevindim

selam kızlar yoksunuz yine.bayram telaşı da bitti hadi gelin artık.bende değişiklik yok kursa devam ediyorum.kalıplarla dikişlerle zaman geçiyor işte.sizlerden ne haber?nasılsınız?

amanııııııııııııın hala bıraktığım sayfada burası; ay buralara kimseler uğramaz olmuş,demekki bu topiğin tadı kaçmış artık.......

günaydın kızlar nasılsınız bakem
bu arada serenayyy'ın selamları var sizlere özlemiş bizleri
pc si yanmıştıya hatırlarsanız

eski tadı yok bu topiğin kimseler gelmiyoÇok üzgünüm çoook, benimde bişeyler yazmak artık içimden gelmiyo:a015:

Son düzenleme:
X