Bizim kzlar buraya...

haydeeeeeeeeeeee 7.12.08 den beri kimseçikler bir el atıp mesaj yollamamış
ne oldiiiiiiiiiii bizim kızlara ya nirde bunlar aaaaaaaaaaaaaaaa
tükendikmi ne yıldıkmı ne bıktıkmı ne birbirimizden yaaaaaaaaaasenağlama
neyse elbet bi gelen giden olur

yani ben de bakıyorum arada bir, kimseler yok senağlamaniye yalan söyliyim hiç bişey yazmıyom ama böylede olmazki arada sırada bi iki kelam ediverin gari:roflol::roflol:

bakın şu saat oldu halen bişey yazıp çizittiren yok CADIARZUşaka bir yana bu topiğe kimseler uğramıyo artık galiba ama böyle de olur mu yani..........................:uhm::uhm:

yani ben de bakıyorum arada bir, kimseler yok senağlamaniye yalan söyliyim hiç bişey yazmıyom ama böylede olmazki arada sırada bi iki kelam ediverin gari:roflol::roflol:

bakın şu saat oldu halen bişey yazıp çizittiren yok CADIARZUşaka bir yana bu topiğe kimseler uğramıyo artık galiba ama böyle de olur mu yani..........................:uhm::uhm:

ben de canısı ya nebu böyle arada bende birşeyler yazmıyom kimseler yok diye
birde denk gelemiyoz ya
bu arada bayramın nasıl geçti canısı

selam kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsunkaydirigubbakcemile2
bayram nasıl geldi geçti anlamadım valla:1closedeyes:
sizler nasılsınız çok ayrı kaldık gene bugünlerde ama tek ugramayan ben deyilmişim buralara .napsak bilmiyorum :uhm:
:uhm::uhm:

özledik vallah birbirimizi
bende birşey anlamadım canısı bayrammı gelmiş seyranmı olmuş boş boş geçti
seninde geçmiş bayramın kutlu olsun

Selam kızlar....
nasılsınız kimsecikler yok gene ama olsun ben ugradıgımı gösterem.bugün yorgunlugumu atma günüm olarak ilan etmiş durumdayım evde miskin miskin sıcacık oturuyorum. :1rolleyes::1rolleyes: hadi gelin konuşakkkkkkkkkk

Amaaaaaaaaan ben geldim yine kimsecikler kalmamış,Gündüzüm sağol canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun...İyi akşamlar.........

ben geliyorum kimsecikler yok gidiyorum geliyonuz .karşılaşamaz olduk yahuuuusenağlamasenağlama

eskiden böyle miydi yaaa.yazılanalrı takip etmekte zorlanıyordum.arkadaşlar nerdesiniz yaaa

unutulmuş birer birer
eski dostlar, eski dostlar
ne bir selâm, ne bir haber

hayâl meyâl düşler gibi
uçup giden kuşlar gibi
yosun tutan taşlar gibi

unutulmuş isimlerde
bilinmez ki nasıl, nerde
şimdi yalnız resimlerde
senağlama senağlama senağlama

Son düzenleme:
senağlama
Ne söylesen sen haklısın,
Aylar varki görüşmedik,
Bir köşede oturupta,
Bir kadehi bölüşmedik.

Kim ayırdı bizi bizden
Kadere dur diyemedik
Ne yazıkki o günlerin
Kıymetini bilemedik

Eski dost düşman olmaz
deyip te sitem etme
ayrılığın yükünü
yalnız bana yükleme

Ne zaman gelirsen gel
Başıma tac olursun
Sen benim eski değil
eskimeyen dostumsun

Yollarımız ayrı ayrı
Kalplerimiz bir olsa da
Herşey seni hatırlatır
Kurumuş bir gül olsa da

Kim ayırdı bizi bizden
Kadere dur diyemedik
Ne yazıkki o günlerin
Kıymetini bilemedik

Ne zaman gelirsen gel
Başıma tac olursun
Sen benim eski değil
eskimeyen dostumsun
senağlama

selam kızlar bayramınız iyi geçmiştir umarım.benim pc kilitlendi sanırım yoğunluktan,hiçbiryere giremedim.gündüzcüm çok dertli gördüm seni hayırdır.ecrin sende yoktun bir ara nerelerdesin.diğer arkadaşlar sizlerde iyisiniz umarım.tek tek sayması zor oluyor alınmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…