Bizim kzlar buraya...

evet minikiz benim 1 buçuk yaşında dünya tatlısı bir oğlum vardısenağlama
ben onu 7 ay önce cennete uğurladım arkadaşlarsenağlama her nekadar alışmak için uğraşsamda hala alışamadım allahım onu benden daha çok sevdiği için onu yanına aldı:a015:
ben artık çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın

geldi geldi.ama ben gidiyorum.çıkmam gerekiyor kızlar hepinizi öptüm.gündüzcüm sakın alınma muhtar lafına vallahi kötü anlamda değil.hani herkesle ilgileniyorsun ya ondan.kızmadın demia.s

yok canım
ehehehhhh:roflol:muhtar oldum evet bu topingin muhtarıyım tamammıklava:
benden izinsiz biryerlere gitmek filan yok
bana danışaçaksınız klava:
eeeeeee aza kim olsa acep:uhm:

keşke sormasaydım.yarana tuz bastım.:1no2:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağla

selam millet
topicte çocuk muhabbeti almış yürümüş :ecrin_bebek:
ee bizim yok tabi girmeyelim bari topice dimi kız zuzu ve ecrin :dilcikar:

canımm..biliyorum hasreti zor ama meleğin seni cennette bekliyo meleklerle..orda annesini bekliyo..rabbim sana ömürler wersin ama yolculuk zamanı geldiğinde elini annecine uzatıp gel annecim yanıma diycek..sabır güzelim...

Selam kızlar öncelikle evlilik yıldönümümü kutlayan tüm arkadaşlara çoook teşekkür ederim.Kızlar biz zaten atlardık özel günleri lülülülülülü
Okullar açlıdı minik kuşum okula gidiyor artık.
Lahanabebek canım yazını okudum allah rahmet eylesin oğluna.:Saruboceq: Çok üzüldüm gerçekten.
Gündüzüm çocuklar okula alışırsa yaşadık kafa dinliycez artık.he he heee
Kartanem sizde zuzuyla 1 seneyi devirdiniz artık yavaş yavaştan bebiş düşünün derim ben.Çağırın ben gelirim bakarım.:jeyyar: hele siz bir yapın.

ben yapiimm hele bi bakmayıınnn klava: geçenlerde bi arkadaşım geldi..o da 7-8 aylık ewli..düşünüyorum artık yawaş yawaş,bekle bekle nereye kadar dedi..ööle bi gaza geldim ogün..hatta kocime de söledim wallaha mıı dedi :lepi: ama çabuk kendime geldim..bi kocama baktım bi kendime..bi de ewin içindeki çocuk gibi halimize..yok anam yokk daha biz büyümedik bi de çocukmu büyütcez..bi yanım istiyo ama hani şööle sewmelik:)) yok yok war daha zamanı şööle bi iki sene felannn

saytros nerelerdekiCADIARZU

kayıpmı bak hele bir muhtarınız olarak kayıp
olayına bir el atam
saytrossssssssssssssssssss nirlerdesin gıııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzsenağlama
okul yollarında kayıpmı oldun yoksammmmmmmmşutarafagitti

biri evde hala canım
malesef seneye dinliyçem
ya canım sıkılırsa birtane dahamı yapsam ne:ecrin_bebek::roflol:

anam benim gözüm bitanesini yemiyo,elalem çifter çifter çıkırtıyo hay maşallaahh...doymadınmı yawrum yaaa:1shok: :CüvCüv:

canım sıkılırsa diye dediydim sositososito
yok anam yok allah olmayanlara evlat hasretiyle tutuşanlara versin :ecrin_bebek:

yok anam yooook hiç bi yanım istemiyo benim kaydirigubbakcemile yani şu anda allah aratmasında... :Saruboceq:
1-2 sene soora heralde bilmiom yaani
ayy ben daha evi derleyip toplayamıyom yaa
tam kendime geldimokul bitti evle uğraşıyım dedim ramazan geldi gene pelt oldum yaaa -tatlicadiarzu-
hem bebiş olunca işimi bırakcam çocuk da yaparım kariyer deee diyemem kii annnemler burda diil ee nasıl olcak başkalarına mı emanet etcem minick yavrucuğumuu :sm_confused: :1no2:
ayy karışıkkk allah hayırlısını versinn ben kendim bakmak isterimm asli görevimiz annelik ne de olsa dimi ama :teselli:

ecrin nerde yahuu

evet canım çalışan için çocuk bakması zor tatlım
bilirim ben muhtarınız olarak:roflol:
benimde 4 ay gibi bir çalışmam oldu o zaman küçüğüm
1.5 yaşındaydı büyüğümde 3 e gidiyordu hep aklım onlarda kalıyordu
küçük oğlan bezleniyordu eşimin annesi bakıyordu binbir:dilcikar:yüzüyle
gerek yoktu aslında çalışmamın ama kendimi bir bakıma kanıtlamalıydım eşime
neler yapabileçeğimi
neyse çıktım işten çocuklarım için
ve ne gadar güçlü oldugumu:roflol: kanıtladım çocuklarımda bana kavuştu
çalışanlar iyi düşünün taşının çocuk sahibi olmak için a.s

alooooooooooooo genemi yok oldunuz be yawwwwwwwww
iyi öyle olsun bakalım:a015:

MİNİKİZ, ECRİN, GÜNDÜZ, KARTANESİ, SAYTROS, ZUZUU, PETRİK, ÖZGURDÜ hepinize günaydın arkadaşlar.
dünkü msjlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. allah hepinizden razı olsun,çocuklarınızı sizlere, sizide çocuklarınıza bağişlasın inşallah:Saruboceq: olmayanlarada hayırlı vede sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…