- 27 Ağustos 2008
- 3.028
- 0
geldi geldi.ama ben gidiyorum.çıkmam gerekiyor kızlar hepinizi öptüm.gündüzcüm sakın alınma muhtar lafına vallahi kötü anlamda değil.hani herkesle ilgileniyorsun ya ondan.kızmadın demia.s
evet minikiz benim 1 buçuk yaşında dünya tatlısı bir oğlum vardısenağlama
ben onu 7 ay önce cennete uğurladım arkadaşlarsenağlama her nekadar alışmak için uğraşsamda hala alışamadım allahım onu benden daha çok sevdiği için onu yanına aldı:a015:
ben artık çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
evet minikiz benim 1 buçuk yaşında dünya tatlısı bir oğlum vardısenağlama
ben onu 7 ay önce cennete uğurladım arkadaşlarsenağlama her nekadar alışmak için uğraşsamda hala alışamadım allahım onu benden daha çok sevdiği için onu yanına aldı:a015:
ben artık çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
selam millet
topicte çocuk muhabbeti almış yürümüş :ecrin_bebek:
ee bizim yok tabi girmeyelim bari topice dimi kız zuzu ve ecrin :dilcikar:
benim kızım 6 nisanda doğdu canım
sizin tarih pek güzelmişhihoyyythihoyyythihoyyyt
saytros nerelerdekiCADIARZU
Selam kızlar öncelikle evlilik yıldönümümü kutlayan tüm arkadaşlara çoook teşekkür ederim.Kızlar biz zaten atlardık özel günleri lülülülülülü
Okullar açlıdı minik kuşum okula gidiyor artık.
Lahanabebek canım yazını okudum allah rahmet eylesin oğluna.:Saruboceq: Çok üzüldüm gerçekten.
Gündüzüm çocuklar okula alışırsa yaşadık kafa dinliycez artık.he he heeeKartanem sizde zuzuyla 1 seneyi devirdiniz artık yavaş yavaştan bebiş düşünün derim ben.Çağırın ben gelirim bakarım.:jeyyar: hele siz bir yapın.
biri evde hala canım
malesef seneye dinliyçem
ya canım sıkılırsa birtane dahamı yapsam ne:ecrin_bebek::roflol:
anam benim gözüm bitanesini yemiyo,elalem çifter çifter çıkırtıyo hay maşallaahh...doymadınmı yawrum yaaa:1shok: :CüvCüv:
canım sıkılırsa diye dediydim sositososito
yok anam yok allah olmayanlara evlat hasretiyle tutuşanlara versin :ecrin_bebek:
ben yapiimm hele bi bakmayıınnnklava: geçenlerde bi arkadaşım geldi..o da 7-8 aylık ewli..düşünüyorum artık yawaş yawaş,bekle bekle nereye kadar dedi..ööle bi gaza geldim ogün..hatta kocime de söledim wallaha mıı dedi :lepi: ama çabuk kendime geldim..bi kocama baktım bi kendime..bi de ewin içindeki çocuk gibi halimize..yok anam yokk daha biz büyümedik bi de çocukmu büyütcez..bi yanım istiyo ama hani şööle sewmelik:)) yok yok war daha zamanı şööle bi iki sene felannn
canın sıkılırsa mı.gündüzüm bu devirde ne yaptın sen:1shok:bak içinden çocuk yapmak falan gelirse bi yere oturup geçmesini bekle.enişteden de uzak dur bi süre.
yok anam yooook hiç bi yanım istemiyo benim kaydirigubbakcemile yani şu anda allah aratmasında... :Saruboceq:
1-2 sene soora heralde bilmiom yaani
ayy ben daha evi derleyip toplayamıyom yaa
tam kendime geldimokul bitti evle uğraşıyım dedim ramazan geldi gene pelt oldum yaaa -tatlicadiarzu-
hem bebiş olunca işimi bırakcam çocuk da yaparım kariyer deee diyemem kii annnemler burda diil ee nasıl olcak başkalarına mı emanet etcem minick yavrucuğumuu :sm_confused: :1no2:
ayy karışıkkk allah hayırlısını versinn ben kendim bakmak isterimm asli görevimiz annelik ne de olsa dimi ama :teselli:
ecrin nerde yahuu