Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lahanacım ayılamadı millet galibaaaa :CüvCüv:
Günaydın canlarım. İnternetim izin vermiyo size gelmeme. Özledim valla kısacık sürede. Bir sorun var ama anlayamadım bir türlü. Gidip gimeyeceğini bile bilmeyerek yazıyorum mesaajımı. Öncedn arada gidiyodu. Şimdi arada bir geliyo internet... senağlama
meraba gündüzüm...ehh fena diilim senden naaperrr??
merhaba kızlar bende geleyum mu aranuza sarıp sarmalarmısınız benüde....
günaydın kızlarr..nasısınızz?? çook kötü bi rüya gördüm yarım saatiir ağlıyorum..kafam dağılsın die kulube geldim..anam bi de baktım topicim çekmişş..ay bu ne topic kuşa dönmüş,kırpa kırpa kırpmışlar..200 sayfa olmuş 10 sayfa..hay maşallahh..kaydirigubbakcemile3 çok bekletmeyin beni,çıbık uyanın da gelin..beni eğlendiriinnn :CüvCüv: :CüvCüv:
hepinize selamlar kızlar gündüz,saytros,ecrin,kartanesi,zuzu,lahanacım,özgürcüm ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar.bende siteye yalnız beni sokmadılar sanmıştım.sizde mi kapıda kaldınız:teselli:neyse keyfiniz yerindedir inşallah.gündüzüm bensiz kalınca mı gerildin.yoksa muhtarlıkta işler çok mu yoğundu.neyse öptüm hepinizia.s.
topicimizi temizlemişler:icecream::icecream:
gündüzüm günaydın..rabbim kocime uzun ömürler yazdı inşallah..rüyamda bi kaza geçirdi we onu kaybettim senağlama onsuz ew..uyanıp ewdekilere o nerde ölmedi dimi diye sormalarım sinir krizlerim..okadar gerçekti ki..senağlamauyandım,hıçkıra hıçkıra ağladım yarım saat ona bakıp..senağlamaAllah'ım bizleri eşlerimizle sewdiklerimizle imtihan etmesin..:Saruboceq:çok fena bişeydi..ömrü uzadı inşallah balımınnn...:Saruboceq: