Bizim kzlar buraya...

bu ara biraz düzensiz oldu çok ağlıyooooooo ne yapıcağımı bilmiyorum zor bi dönem hayırlısıyla atlatırız inşallah-tatlicadiarzu-

kimsecik yok hemşerim.şimdik ben geldim ama çizimlerim var bi bakıp çıkarım.bizim kızlar siz nerelerdesiniz?

kimsecik yok hemşerim.şimdik ben geldim ama çizimlerim var bi bakıp çıkarım.bizim kızlar siz nerelerdesiniz?

selam ben geldim ama şimdide kimsecikler yok yahu:sm_confused:
yeni gelen hatuncukşlar hoş geldinizhihoyyyt gece iyi kaynatmışınız vallakaydirigubbakcemile2 biz bizim kızlarla kaynatamıyalı seneler oldu neredeyse be:roflol:

gene yoksunuz kızlar,benim sinirim bozuk yaa.üç gündür otluyorum,adam gibi karnımı doyurmak istiyorum gözümün önünde adanalar falan uçuşuyor neyse sadece dört gün daha sebze yerim sonra detox bitiyor.siz nerelerdesiniz?

slmlar ben geldim dün gece güzel sohbet etmiştik inşallah bu gecede burda olursunuzda konuşuruz....

kardelen hoşgeldin canım
burda sohbetler güzeldi de bizim kızlarla kovalamaca oynuyoz yanim
yakalayamıyoruz birtürlü nedense:roflol:
demek dün gece güzel geçti ha kimlerle bakem bir kalite kontrolü yapacam
buranın muhtarı olarak
ecrin kız kanki ben biliyem neden biraz koptuk lahanam sende biliyen ha
onun için ne yapcaz gızzzzlaryasakkelime

:enbuyukkk:günaydın kızlar bi bakim dedim kim var kim yok diye çıkıcam şimdi bizim ufaklığın kontrolleri var onun için hastaneye gidiyoruzhepinizi öptüm byŞeniz

günaydın hanımlarkaydirigubbakcemile2 herkese güzel bir hafta diliyoruma.s kim var bakem buralarda
yok sam gene kimsecikler yokmu:uhm:

naber kızlar Şeniz
siteye hala zor giriliyor 9 dan beri uğrasıyorum daha şimdi yazabildim :1closedeyes
:

X