Bizim kzlar buraya...

simit yiyorum..bi de çay içiorumm..bi de müzik dinliyip online gazete okuyorummmm:kahve:

yaani işteyim güyaa çalışıyoruummmkaydirigubbakcemile3

ben arada ugrar çıkarım canısılar beni bilen biliyor artık 3 ay sahalarda olmaya bilirim nadir girip çıkacam bir slm deyip yani
beni pek özlemeyin anacığımmmmm:roflol:

Gündüzüm burdasın görüyorum hani perdenin resmi bekliyorum.İp bulamadım.Bizim burdaki iplikçiler simli sakallı ipi hiç duymamış şaşırdım.Abim alıcak inş.eminönünden.Hevesim kırılıcak nerdeyse.

Gündüzüm burdasın görüyorum hani perdenin resmi bekliyorum.İp bulamadım.Bizim burdaki iplikçiler simli sakallı ipi hiç duymamış şaşırdım.Abim alıcak inş.eminönünden.Hevesim kırılıcak nerdeyse.

canım vakit bulamadım ya
akşama çekeyim az bir yeri kaldı tamamlanaçak çeker çekmez ekliyçem biraz sabır ya
bu aralar k.validenin yanına gidip geliyoz ya ondan cicim
ama sabır bugün olmazsa yarın canısı :1hug:

canım vakit bulamadım ya
akşama çekeyim az bir yeri kaldı tamamlanaçak çeker çekmez ekliyçem biraz sabır ya
bu aralar k.validenin yanına gidip geliyoz ya ondan cicim
ama sabır bugün olmazsa yarın canısı :1hug:

Hımm anladımmm...Sana kolay gelsin canım.Şimdi kayınvalidenin nesi var gidip geliyorsun diycem çok soru sormuş olucam..naniknanik
Bende hazırlandım işe gidicem.Okullar yine tatil.aslında güzel oluyor kuzumla keyif yapıyoruz.kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar. Nasılsınız? Benim hiç keyfim yok. En sonunda dayanamayıp test yaptım. Sonucu anlamışsınızdır... senağlama Bu arada 6 gün geçti hala olmadım. senağlama

selam kızlar site gene eror verip durdu gelemedim.keyifler nasıl bakalım.hepinizin bayramı kutlu olsun.evin işini halledeyim biraz model çıkartayım diyorum.hepinize çoooook güzel günler dilerim.zuzuuu eleman lazım mı?çok güzel kahve içer ve gazete okurum itinayla otururum süper bi çalışanım ben:kahve: hepinizi kocaman öptüm

slm milleeettt kaydirigubbakcemile2
bize tatildi 1.5 gündür ama bugün tatil bitti :a015:
yarın gene iş ilk zamanlar sıkıcı geçiyo malesef
pek gidesim gelmiyo o yüzden
ecrincim yaa üzme kendini sen de hem hala olmadıysan 6 gündür belki vardır bi hikmet :1hug::1hug:

günaydın canısılar kimse ayaklanmamış herhal geç yattınız diymi uyanamıyorsunuz:eek:klava:

günaydın kıslaarrr...uykusuzuuumm yorgunuuummmm..minikiz gel yawrim gel alıym seni işe :) :kahve: yrn iişallah annemler geliolar...:dance:çok heyjanlıyımm..yrn akşam düğün war..pek bi sosyete oliciiizzz...sanki gelin benim dünden manikür pedikür vs. hallettim..el tamam da diğerlerini kim görjekse kaydirigubbakcemile3 :roflol:kıyafetlerimi işe getirip çıkmadan önje burda hazırlanıp gidijem mejbur..ayhh çok kömik oljekk...:eek:

naber kıslarr kaydirigubbakcemile
niye iyileşemiyorum ben ya mirmirmirmir bunum hep akıyo :nazar:

günaydın kıslaarrr...uykusuzuuumm yorgunuuummmm..minikiz gel yawrim gel alıym seni işe :) :kahve: yrn iişallah annemler geliolar...:dance:çok heyjanlıyımm..yrn akşam düğün war..pek bi sosyete oliciiizzz...sanki gelin benim dünden manikür pedikür vs. hallettim..el tamam da diğerlerini kim görjekse kaydirigubbakcemile3 :roflol:kıyafetlerimi işe getirip çıkmadan önje burda hazırlanıp gidijem mejbur..ayhh çok kömik oljekk...:eek:

sana iyi eğlençeler zuzuu
kıyafetini merak ettim ha kaydirigubbakcemile2

merrrsi şekerimmm..milletin gösü accık bayram etsin demi..hihoyyytay gerçi hep edio ya..:icecream:

** nott: bugün sefindiriğim ya şımardım işte..:CüvCüv:

X