Bizim kzlar buraya...

kız ecrin geçmiş olsun bacım yaaaa bende cayır cayır yanıyorum 2 gündürde kabul günüm dün zaban köründe geldi misafir 12 yi geçiyodu gittiklerinde vallahi bu günde kayınlarım geliyo sıyırcam ayyyy merakdan çatladım neler yapıyonuz diye depremden haberim yokdu arada geçmiş olsun canım benim sanada buaradabi göreyim sizleri kaçayım dedim ama kismecikleri yok sanırsam
kartanem nur tanem
lahanam
gündüzüm
ecrinim
minikim
zuzum
redim
aaaaaaaaaaaaaaa saytrosum(rejimden ne haber kız)
unuttuklam varsada affola yafri kuşlaaam öptüm hepicinizi yaffff

Hayırlı akşamlar şekerler. :teytey: Yaf ben de 7den beri girmee uuraşıyom. Girmiyo bir türlü. :mymeka: Yine yalnızım. :çok üzgünüm: Yine canım sıkılıyor. :çok üzgünüm: Yine hastayım. :çok üzgünüm: Yine stresliyim... :çok üzgünüm: Oooof off... Dertliyim yine... :nazar: Arkidişlerim gelin artık yaff. Yalnıs bırakmayın beni... benneyaptımki

Hastayım. İlaç kullanamıyorum. Biliyorsunuz işte. Korkuyorum yanlış bişi yaparım diye. Öksürüğüm var. Boğazlarım acıyor. Romatizmam da zorluyor şu sıralar. Üstüne bir de mide problemleri ve idrar yolu iltihabı eklenince sen düşün cicim. Çarşambadan beri doktoruma randevu alamadım. Çok sinirliyim. Pazartesi hastaneye gidicem ama umarım bu kez bulurum kendisini. Hastanede onun kadar yoğun bir doktor daha yok yaaa! :kızgın:

:1shok::1shok::1shok: ne kaldıki geriye :bbo: geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun zencefil adaçayı çok iyi geliyor gripe güzel bir ıhlamur yap kendine limonlu ıhlamuru kaynatırken kiraz sapı ve mısır püskülü koy içine oda idrar yollarındaki iltihaplarına çok iyi gelir ben yazın bolca kiraz sapı ve mısır püskülü toplarım kenara :nazar::nazar:çok geçmiş olsun a.s.

Teşekkürler canım yaaa... Dediklerinin içinden hiçbiri yok ki şuan. Bir arkadaş da kekik çayı önerdi az önce. Şimdi onu yapıyorum. İnşaallah fayda eder...

Ya kıslar bir saattir tickerfactory ile uuraşıp duruyorum. İmzamı değiştireyim dediydim ama sanırım biryerde hata yapıyorum. İmza hepten gitti. Of yaaa... :bbo:

tünaydın hanımlar dün akşam oğlumun doğum günüydü ay bi yorulmuşum ki:bbo: yaşlandım galiba 7yaşına girdi oğlişim ne çabuk büyüyo yaaa:1shok:

tünaydın hanımlar dün akşam oğlumun doğum günüydü ay bi yorulmuşum ki:bbo: yaşlandım galiba 7yaşına girdi oğlişim ne çabuk büyüyo yaaa:1shok:

Tünaydın canım. Hoşgeldin. oğlunun doğum gününü kutlarım. yerimseniben

Bizim hatunlar nerdesiniz. Saten dün akşm da beni yalnız bıraktınız bu gün bari gelin! Kartanesi akşam bir ara yeşil yaktı ama topicimize uuramadı... Farketmedim sanma cicim... : :mymeka:

Diğerleri size diyom saydırtman bana şimdi. Nerdesiniz yaaa! Dün çizelgemle baya bir uuraştım ama hallettim. Gelin de fikrinizi sööleyin nassı oomuş!

hoşgeldin gülen_yüz
demek oğluşunun doğum günüydü niçe senelere o zaman
eeeeeeeeeeeeee tabi ben bile yılların nasıl geçtiğini anlayamıyorum oğluşlarım oldu biri 10 biri 5 yaşındalar
bebeklik resimleride olmasa bu haldelermiydi diyemiycektim:ecrin_bebek::emir_bebek:

Tünaydın canım. Hoşgeldin. oğlunun doğum gününü kutlarım. yerimseniben

Bizim hatunlar nerdesiniz. Saten dün akşm da beni yalnız bıraktınız bu gün bari gelin! Kartanesi akşam bir ara yeşil yaktı ama topicimize uuramadı... Farketmedim sanma cicim... : :mymeka:

Diğerleri size diyom saydırtman bana şimdi. Nerdesiniz yaaa! Dün çizelgemle baya bir uuraştım ama hallettim. Gelin de fikrinizi sööleyin nassı oomuş!

gözel olmuş çizelgen canısı ben dün eşim çocuklar filan mertere gittik
büyük oğlana eşofman filan alacaktık
küçüğede sonram biz dup dururken çoştuk yani bayramlıklarımızıda aldık çünküm merter çok uygun
eşime bana çocuklara filan gezdik dolaştık vallah havada iyiydi
sonram akşamleyinde düğüne gittim saat 23.00 sularında geldim
ve uyudum girmadim kk ya
tam dalıyordum ki 5 el silah sesiyle irkildim
o neyin nesiydi bilemedim korktum yani işte böyle ecrinçiğim
a.s

Anaaaa! Bi tane de yeşil ışık yakan yok. kafamçokkarıştı Nerdesiiiz güseller. :uhm: Serenay ne samandır uuramıyoo, Kartanesi, Zuzu, Gündüz, Lady, Redlight, Saytros, Lahanabebek, Minikız nerelerdesiniz? Unuttuuum varsa kusura bakman. Çünküm hastayım. Aklıma gelmiyo başka napam. Saten düşünecek de haaalim yok... kafamçokkarıştı

ay ay geçmiş olsun kankim ya bende grip olacam da olamıyom:roflol:
eziyet ediliyorum malesefffffffffff:roflol:
benimde boğazlar yanıyor başımda 100 ton ağırllık var gibi tansiyon düşüyor
dolar gibi çıkmıyor:roflol:
her tarafım ağrıyor ve ben bunlara ragmen yıkılmadım ayaktayımmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
sende uşak yok bayrı hastalığının tadını çıkar :roflol:
yani yay dinlen canım ah ben yatabilsem nirdeeeeeee :emir_bebek:bebişler varken a.s

gözel olmuş çizelgen canısı ben dün eşim çocuklar filan mertere gittik
büyük oğlana eşofman filan alacaktık
küçüğede sonram biz dup dururken çoştuk yani bayramlıklarımızıda aldık çünküm merter çok uygun
eşime bana çocuklara filan gezdik dolaştık vallah havada iyiydi
sonram akşamleyinde düğüne gittim saat 23.00 sularında geldim
ve uyudum girmadim kk ya
tam dalıyordum ki 5 el silah sesiyle irkildim
o neyin nesiydi bilemedim korktum yani işte böyle ecrinçiğim
a.s

Ooo Gündüzcüm gelmiş. Gelmiş de ben gelmeden gitmiş... Nereye kaçtın bakim hemenjik... Ya iki gündür kimse gelmiyo. Kaldım buralarda yapayalnız... :çok üzgünüm:

Ya canısı daa bayrama çok var. Şimdiden mi aldınız bayramlıkları. Allah iyiliğini versin kız... kaydirigubbakcemile3

ay ay geçmiş olsun kankim ya bende grip olacam da olamıyom
eziyet ediliyorum malesefffffffffff
benimde boğazlar yanıyor başımda 100 ton ağırllık var gibi tansiyon düşüyor
dolar gibi çıkmıyor
her tarafım ağrıyor ve ben bunlara ragmen yıkılmadım ayaktayımmmmmmmm
sende uşak yok bayrı hastalığının tadını çıkar
yani yay dinlen canım ah ben yatabilsem nirdeeeeeee bebişler varken

Yaf canım ben de yatamıyorum ki gündüzleri. Hem yatınca daa çok hasta oluyorum. Şifalı bitkileri falan araştırıyorum. Madem doktor fobin var, sen de araştır kanki. Ben öksürük için kekik çayı yapıyom. Sooracııma hurma faydalıymış. Arada ondan yiyom. Sen de dene canım...

merhaba kızlar ben geldim.izmire gezmeye gittim geldim.yollarda yoruldum.birde balıkesirde 4 teğmenin yaptığı kazaya denk geldik çok üzücüydü.bu akşam haberlerde çıktı hepsi ölmüş sanırım.Allah sabır versin ailelerine.bugün de bir tanıdığın bahçesine gittik bol bol taze fasülye topladım ancak şimdi geldik ve yorgunum,yarın pişiririm artık.ecrin geçmiş olsun canım.miden için kudret narı diyorum yine.grip için de 1ölçü limon,1 ölçü bal,1 ölçü zeytinyağını bir taşım kaynatıp sabahları aç karnına bir yemek kaşığı içiyorsun.annişlerde kuzularına bronşit için falan yapabilir,gayet faydalı. gündüzüm alışveriş yapmışsın ya çok özendim ben.bu aralar biraz yolsuz kaldım canım da acayip birşeyler almak istiyor.neyse çok konuştum öpüyorum hepinizi.

merhaba kızlar ben geldim.izmire gezmeye gittim geldim.yollarda yoruldum.birde balıkesirde 4 teğmenin yaptığı kazaya denk geldik çok üzücüydü.bu akşam haberlerde çıktı hepsi ölmüş sanırım.Allah sabır versin ailelerine.bugün de bir tanıdığın bahçesine gittik bol bol taze fasülye topladım ancak şimdi geldik ve yorgunum,yarın pişiririm artık.ecrin geçmiş olsun canım.miden için kudret narı diyorum yine.grip için de 1ölçü limon,1 ölçü bal,1 ölçü zeytinyağını bir taşım kaynatıp sabahları aç karnına bir yemek kaşığı içiyorsun.annişlerde kuzularına bronşit için falan yapabilir,gayet faydalı. gündüzüm alışveriş yapmışsın ya çok özendim ben.bu aralar biraz yolsuz kaldım canım da acayip birşeyler almak istiyor.neyse çok konuştum öpüyorum hepinizi.

Hoşgeldin cicim hoşgeldin. Ooo gez bakalım. Biz burda hasta ve de yalnız yalnız oturalım... :çok üzgünüm: Gribimin şiddeti artıyor. Bi de bu dediğini deniyim bakalım canım.

Ya bizim kızlar hepiniz nerelerdesiniz yaaa! :çok üzgünüm:

günaydın türkiyemin değerli insanları arkadaşlarım
ecrin,serenayyy,zuzuu,saytros,ozgurdu,kartanesi,lahanabebek,minikiz,lady34
ve aramıza yeni katılan arkadaşlarım günaydınlarrrrrrrrr:1hug:

Günaydıııınlar a.s. ya ecrin arkadaşım buraya bakmadan profiline mesaj yazdım biraz geç olmuş kusura bakma canım ya :çok üzgünüm: ben de sana internet adresi vermek yasakmı falan diye soruyorum :eek: sen işini halletmişsin bile seninde çizelgen çok güzel olmuş Allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin...:nazar:

Siz uyurken ben ayaktayım,ben uyurken siz ayaktasınız anca ortalarda bir yerlerde görüşebiliyoruz ama o zaman da site çok ağır sayfalar açılmıyor,neyse sağlık olsun buna da şükür.Ecrinim umarım bu gün daha iyisindir.Rabbim tüm hastalara şifa versin,dert verip derman aratmasın...

günaydın fıstıklaaar
kız ecrin ben dün ne zaman yeşil ışık yaktım yaw :1shok: imkanı yok evdeki bilg. hiiç açmadım ki eşim de gündüz açtı kendi bilg.nı ama orda da mı şifrem kayıtlı acep :1shok:
yoksaa işyerinde benim bilg. mı açtılar :1shok:
amaan neyse ben deün gündüz temizlik yaptım soora da alışverişe çıktık
ekmek yapma makinası aldım kızlaarrr ama daha deneyemedim çok merak ediyom :sm_cool: akşam da sarma sardım velhasıl çok yoğundum giremedim nete falan kızma ecrinim datlım geçmiş olsun bu arada a.s.
bi de ne aldım biliyonuz muuuuuu,
lale soğanıyla sümbül soğanı ekcem bakalım inş. çıkarlar da size fotoğrafını eklerim :teytey:

Arkadaşlar günaydın hepinize. Ben bu sabah daha iyiyim. Geçmişolsun diyenlere teşekkürler... yerimseniben
Kartanem, canımın içi dün akşam değildi o canım. Cumartesi akşamıydı. Profilindeki mesajı okumadın mı? Tarihine baksana cicim. 11 10 2008 23:54'te atmışım profiline mesajı. Tam o sırada yeşil ışığın yanıyordu ve sen
saç uçlarım kırılıyor ne yapabilirim di danırım; Böyle bir topicdeydin. Ama mesaj atmadan çıkmışsın canım. Önemli değil de konu aydınlansın diye söylüyorum. Biri senin yerine falan girmesin diye yani. Sen işyerinden çıkışını yapmıyon mu nan yine... :mymeka: En sonunda kaptıracan üyeliğini söliim sana. Biri girer de şifreni değiştirse artık seni başka bir nikle ve de yeni üye olarak görmek zorunda kalırız yani cicim... :a015:

Ben bööle takipteyim işte. :eek:klava: Hanginiz nerede benden sorulur... :roflol:

vay be detektif kimin kızsın maşallah :roflol:
evet haklısın cts akşam bi ara açmış olabilirm senden de bişey kaçmıyo vallaa :uhm:
o zamanda hemen açıp kapattımdı sanırım yoosam yazmadan geçmem bilirsin doğru dürüst başka topiclere gittiğim yok zaten :eek:

X