Bizim kzlar buraya...

Günaydıııınlar a.s. ya ecrin arkadaşım buraya bakmadan profiline mesaj yazdım biraz geç olmuş kusura bakma canım ya :çok üzgünüm: ben de sana internet adresi vermek yasakmı falan diye soruyorum :eek: sen işini halletmişsin bile seninde çizelgen çok güzel olmuş Allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin...:nazar:

Amin canım... Teşekkürler...

Siz uyurken ben ayaktayım,ben uyurken siz ayaktasınız anca ortalarda bir yerlerde görüşebiliyoruz ama o zaman da site çok ağır sayfalar açılmıyor,neyse sağlık olsun buna da şükür.Ecrinim umarım bu gün daha iyisindir.Rabbim tüm hastalara şifa versin,dert verip derman aratmasın...

Haklısın canım. Bundan ben de muzdaribim yani... Bu arada dualarına da amin diyelim... Güzel dileklerin için teşekkürler canım...

Ya kızlar öksürüğüm bir türlü geçmiyor. Geçen sene de böyle olmuştum. Acillik oluyodum ikide birde. Yavaş yavaş şiddetleniyor. İlaç da kullanamıyorum. Napıcam ben yaaa! senağlama

Bu arada Zuzucum hala gelmemiş. Canım toparlan artık. Özledik seni. Arada gelip yazdıklarımızı okuyorsun sanıyorum... Ama mesaj yazmadan çıkıyorsun anladığım üzre. Canım aklımızdasın. Hem özledik hem merak ediyoruz seni. Gel artık cicim... :1hug:

Serenay da hastaydı sanırım. Bir de kızı bronşitti yanlış hatırlamıyorsam. Geçmişolsun canım. Çabucak iyileş de gel. Bekliyoruz seni de... Gündüzcüm sana da geçmişolsun...

Eee kim kaldı! Hastalarımız bitti sanırım... Saytros, Minikız, ne kadar da az uuruyonuz gız. ne işiniz var bakem geneee! :eek:klava: Lahanabebek, Özgür özlettiniz kendinizi. Nerelerdesiniz yafriler!

Lady gelmemiş bitaa! Kartanesi korkuttu tabi kızı ben olsam da gelmesdim yani. Başka topic adresi vermek yasak falan deyince...

Unuttuğum varsa darılmasın... Hepinize sevgiler... :1hug:

vay be detektif kimin kızsın maşallah :roflol:
evet haklısın cts akşam bi ara açmış olabilirm senden de bişey kaçmıyo vallaa :uhm:
o zamanda hemen açıp kapattımdı sanırım yoosam yazmadan geçmem bilirsin doğru dürüst başka topiclere gittiğim yok zaten :eek:

Ee ne sandın şeker.. Öööleyim valla... :roflol:

:roflol: ben naptımkiii :sm_confused: lady de kaçcak yer arıyomuş o saman aaaaaaaa :eek:klava:
ecrincim ya bal ye bal öksürüğe ii gelir
ihlamur bal ve de limon üçlüsü tavsiye ederim
en olmadı ılık su limon ve bal karıştırıp iç bi de şey derler karabiberle balı karıştırıp yemek öksürüğe ii geliyomuş
bi de ğere bademciklerin şişse pamuğa kolonya dök limon kolonyası üstüne de karabiber serpip bademciklerine gelecek şekilde tut onu bööle o da çok iyi geliyomuş
benden bu kadar anacım bi zahmet sen de iileşivee artık lülülülülülü
bu arada zuzucum gel artık yaaaa özledik vallah
özgür de artık hiç gelmiyoo :1closedeyes:

:roflol: ben naptımkiii :sm_confused: lady de kaçcak yer arıyomuş o saman aaaaaaaa :eek:klava:
ecrincim ya bal ye bal öksürüğe ii gelir
ihlamur bal ve de limon üçlüsü tavsiye ederim
en olmadı ılık su limon ve bal karıştırıp iç bi de şey derler karabiberle balı karıştırıp yemek öksürüğe ii geliyomuş
bi de ğere bademciklerin şişse pamuğa kolonya dök limon kolonyası üstüne de karabiber serpip bademciklerine gelecek şekilde tut onu bööle o da çok iyi geliyomuş
benden bu kadar anacım bi zahmet sen de iileşivee artık lülülülülülü
bu arada zuzucum gel artık yaaaa özledik vallah
özgür de artık hiç gelmiyoo :1closedeyes:

Bal+limon+karabiberden oluşan bir ilaç yaptım şimdi cicim. Onu içcem... Umarım faydasını görürüm. Bir de tuhaf gelecek ama geçen sene öksürüğümü iyileştirmişti; soğanı ortadan ikiye kesiyon bacım. Ortadaki cücüğünü çıkarıyon. Sooracııma bir kaşık bal koyuyon içine ve üç gün beklicek. O sulanıyo falan. Nese onu içmiştim ve geçmişti öksürüğüm bir iki gün içinde. Tadı berbat olur sanıyordum ama sandığım kadar kötü de değildi yanı... Bir de onu yapacam. Kekik çayı yapıyorum ayrıyeten. Hurma yiyorum. Hepsini de deniyorum bakalım. İyileşicem iiinşaallah canım...

Bu arada Özgüre küstük zatti... :dilcikar: Unuttu bisi. Dur bir de onu takip edim. KKya mı hiç gelmiyor yoksam buraya mı uğramıyor. :eek:klava: Son bir şans veriyim kendisine.

merhaba kızlar.gündüzcüm görüşemiyoruz arkadaşım ne haber?ecrincim senin soğanla yaptığını siyah turpla yapıyorlar bronşit için turp oyulup içine bal koyuluyor.bu arada ben kurslardayım.etek kalıbı çıkarttık bugün.kartanesi bana da kayınpederim almıştı ekmek makinası yeni denedim sade ekmek yaptım güzel oluyor.hele de makinadan çıkınca sıcak sıcak tereyağını sürüyorsun mis gibi.benden bu kadar şimdilik.

Selam minikız nasılsın canım? Yaf eşim bu hafta gündüz vardiyesi. Akşamları uğrayamam artık. Geldi yemeğimizi falan yedik. Annesi çağırdı gitti. Ben de buraya tabi. Ama biraz sinirliyim şuan. Gelmesi gerekiyordu hala gelmedi. :kızgın:

Özgür herbiyere uuruyo ama buraya gelmiyo. Ne dersiniz arkadaşlar küselim mi artık... :dilcikar:

günaydınlar arkadaşlar
niye kıssssssssss küsüyorsunuz ozgur'düye ne kadaaa
sevaba girdi bu topinği açıp bizleri buluşturdugu için
evet özzlüyoruz ama gelmiyor işte başka yerlerde geziyor malesef
bir slm bile vermez oldu ama bizim dostluklarımız sağlamlaştı boş verin küsmeyihihoyyyt

merhaba kızlar.gündüzcüm görüşemiyoruz arkadaşım ne haber?ecrincim senin soğanla yaptığını siyah turpla yapıyorlar bronşit için turp oyulup içine bal koyuluyor.bu arada ben kurslardayım.etek kalıbı çıkarttık bugün.kartanesi bana da kayınpederim almıştı ekmek makinası yeni denedim sade ekmek yaptım güzel oluyor.hele de makinadan çıkınca sıcak sıcak tereyağını sürüyorsun mis gibi.benden bu kadar şimdilik.

Serenay da hastaydı sanırım. Bir de kızı bronşitti yanlış hatırlamıyorsam. Geçmişolsun canım. Çabucak iyileş de gel. Bekliyoruz seni de... Gündüzcüm sana da geçmişolsun...:

canım arkadaşlarım:1hug: benim evet gülümçüklerim görüşemez olduk
hastayım yegane yaaaaa
görümçemle kızı bendelerdi yatıda ondan giremedim
dün gecede gelemedim fena oldum şimdik burdayımm ama çıkacam eşimi işe yollayım
yatcam dinlençem azcuk
sizlere bol sohbetler canım sıkılırsa gelirim:eek:

Ooo Gündüzcüm gelmiş. Gelmiş de ben gelmeden gitmiş... Nereye kaçtın bakim hemenjik... Ya iki gündür kimse gelmiyo. Kaldım buralarda yapayalnız... :çok üzgünüm:

Ya canısı daa bayrama çok var. Şimdiden mi aldınız bayramlıkları. Allah iyiliğini versin kız... kaydirigubbakcemile3

evet ama eşim al dedi beğendiysen bende aldım
çünküm beğendiğim bir şeyi birdaha bulamıyorum
eşimde öyle deyinçe alı verdim hepimize yani
fırsat bu fırsattır diye canım

Yaf canım ben de yatamıyorum ki gündüzleri. Hem yatınca daa çok hasta oluyorum. Şifalı bitkileri falan araştırıyorum. Madem doktor fobin var, sen de araştır kanki. Ben öksürük için kekik çayı yapıyom. Sooracııma hurma faydalıymış. Arada ondan yiyom. Sen de dene canım...

ay canım ya iyi güzel de kekik çayı içmek ben şurup bile içemiyom onu nasıl içecem ya
açı olmazmı kankim kekik çayı

ben geldimmm

ecrın ceylinim lahanam gündüz ablamm
nabersiniz
bana kısmayın ama ben unuttum bu topiği :tomato:

-tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:

canım arkadaşlarım:1hug: benim evet gülümçüklerim görüşemez olduk
hastayım yegane yaaaaa
görümçemle kızı bendelerdi yatıda ondan giremedim
dün gecede gelemedim fena oldum şimdik burdayımm ama çıkacam eşimi işe yollayım
yatcam dinlençem azcuk
sizlere bol sohbetler canım sıkılırsa gelirim:eek:

Çok geçmiş olsun arkadaşım anladığım kadarıyla soğukalgınlığı,grip gibi bir durum var herhaldeCADIARZU,kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın.Ecrine tavsiyelerimi sanada söyliyim.Bol bol ıhlamur,taze meyve ve C vitamini takviyesi al canım.Allah şifa versin:1hug:

Kızlar aklınızda olsun öksürüğe 1 yemek kaşığının içine 1 çay kaşığı bal,yarım çay kaşığı zencefil ve 2-3 damla limon suyunu karıştırıp gece yatarken için çok iyi geliyor..
kaydirigubbakcemile5

X