Bizim kzlar buraya...

Gündüzcüm kelime hatası yapmışım kusura bakma cicim... Kas nerden çıktı yaaa... Kıs olcek o... Editte yok. Burdan bari düzeltiiim... Bu arada Minikçim ben o smileyi yannışlıklan koymuşum... Onun yerine resim koydum ama smileyi silmeden atmışım işte.kaydirigubbakcemile3 Ben almıyım onu yafriimm.. -tatlicadiarzu-

Aman Kartanesi okuma sen o meşazları. Şimdi hata yaptın diye şikayet falan edersin. Banlanmayalım durduk yerde cicim...

haklısın canım ya dr gitmem lazım
yarına rendevu alayım bayri ihmale gelmez dediğin gibi
sahi senin miden nasıl oldu tatlım

Canım yaaa benim de midem aynı. Bazen felaket ağrıyor yaaa! Napacağımı bilemiyorum. İlaç kullanmaya da korkuyorum. Malum çocuk istediğim şu sıralarda yanlış bişi yapmıyım diye... Ama iki haftadır dayanamadım kullandım valla. Şimdilerde bıraktım tekrardan. Bir de idrar yolu iltihabıyla uğraşıyorum... Çok kötüyüm ya! Yarın doktora gidicem ben de. Jinekoloğa gidiyim diyorum. O bilir hiç diyilse zarar vermicek bişi önerir diye umuyorum. bakalım hayırlısı yaa! Öyle bir ikilem içinde kalıyor ki insan! :çok üzgünüm:

canım ne kadar kelime hatası yapsanda ben anlıyom yani kelime hatasındanda banlanılıyormu:uhm:

ecrin kudret narını araştırdın mı sen bakem

Araştırdım. Çok faydalı olur tahmin ediyorum ama ben nerede bulucam onu canım? :uhm: Bir de taze mi yoksa kuru mu olacak. Mide ve sindirim sistemine faydaları varmış. Bir de idrar yollarına da zeytin yağında bekleterek kullanınca çok fayda ediyormuş. Tam benlik ama dediğim gibi nerde bulabilirim acaba? Evde nar var ama. Bu başka bir türü gibime geliyor... Bir de anlayamadım resimlerden tam olarak. Bildiğimiz nar mı canikom! :uhm: Küçük falan diyo orada da! Sen biliyosan söle çok makbule geçicek valla... fisfisfis

Kabakgiller familyasından; tırmanıcı, ince gövdeli, bir yıllık bir bitkidir. Yaprakları saplı ve el gibi parçalıdır. Meyvesi olgunlaşınca, birbirinden ayrılır.Meyveleri 8-15 cm uzunluğunda, 4-10 cm eninde üzeri çıkıntılı ve uclara doğru sivricedir. Önce yeşil olan meyve, sonra olğunlaştıkca yavaş yavaş sarı ve nihayet altın sarısına dönüşür ve içinde 20-30 adet koyu kırmızı renkte fasulyeye benzer tohumları vardır. Ev ilaçlarında, zeytinyağı ile karıştırılarak kullanılır.
Bunu buldum şimdi intten. Yaf o resimde bildiğimiz nara ne kadar da çok benziyodu. Ben de utandım şimdi... Napim ben ilk defa duyuyorum bunu. Süs bitkilerine giriyormuş. Çiçekçilerden alınıyormuş. Zeytinyağında bekletilerek ilacı yapılıyormuş. Başka bir siteden buldum şimdi bunları. Ya acaba ilaç şeklinde aktarlarda falan olur mu ki acaba! :uhm: fisfisfis

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
biliyomusunuz ben dün gece ecrin'e gittim evet güzel bir ortam oldu
biraz hihoyyythihoyyyteğlendik tabi bu arada erdem bey bize pek rahatlık vermedi
malesef neyse oturduk sohbet ettik ve
ben yola koyuldum eeeeeeeee mesafe uzak eve varmak gerekirdi senağlamayanimmmmmmmmmm:roflol:
sizede ansızın gelebilirim:jeyyar:

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
GÜNDÜZÜM bende istanbulda olsam banada gelirdin dimi şekercim
ama ben nerede sen nerede:çok üzgünüm: çok uzağız
yinede yolun düşerse beklerim canımcım

bu arada dün topiçimizde fena trafik karışıklığı yaşanmış:roflol::roflol::roflol:
allah iyiliğinizi versin emi:roflol:
ayrıca amma yazmışınız beeeeeeeeee:dance: oku oku beynim döndü kafamçokkarıştı

günaydın kızlar.hepinizin günü çok güzel geçsin.ecrin site dün akşam yine dondu sana cevap veremedim.kudret narını aktarlarda hazır halde bulabilirsin.zeytinyağıyla karıştırıp küçük kavanozlarda satıyorlar.hepinizi öptüm

minikiz zuzuu nasılsınız kızlar? görüşemiyoz epeydira.s
minikiz gazoz içircenmi:jeyyar::jeyyar::jeyyar: bak çoktandır bana vermiyon hep başkalarına içiryon klava: olmuyo ama olmuyo

pek ii diilim aslında..hayattan soyutlanmış gibiyim..kafam allak bullak..kalbim kırık...darmadağın olan hayallerimin kırıntısını öylece seyrediyorum,hiçbişey yapamadan..Allahım sen bilirsin diyip O na sığınıyorum..neyse beni boşwerin lahanam..fazlaca baharatlıyım şu sıralar,tadınızı kaçırmıyım..ondan yazmıyorum doru dürüs kaç gündür zati..öptüm hepinizi..bana dua edin..

noldu zuzucum sana yaaa
zaten hiç karşılaşamıyoz :1no2:
ben de iş yoğunluğundan falan girmiyosun sandımm
neden kalbini kırdılar yaf klava:

noldu zuzucum sana yaaa
zaten hiç karşılaşamıyoz :1no2:
ben de iş yoğunluğundan falan girmiyosun sandımm
neden kalbini kırdılar yaf klava:

konuşursam ağlamaya başlıjam yine..al işte başladım bile..yeni sustumdu zati..boşwerin yazmadım sayın siz..öptüm hepinizi teker teker..

zuzuu cum dualarım seninle canım:Saruboceq:
ama insanlar çaresi omayan sorunlarla bie başşetmeye çalışıyor vede emin olki ölüm dışında çaresi olmayan sorun yotur allaha sığınmak tabiki en doğrusu sıkma tatlı canını elbette her inişin bir çıkışı vardır canım öpüyorum seni a.s.

konuşursam ağlamaya başlıjam yine..al işte başladım bile..yeni sustumdu zati..boşwerin yazmadım sayın siz..öptüm hepinizi teker teker..

sen ağlama dayanamam:çok üzgünüm: seni her kim ağlatıyosaklava:klava:klava: bak çok kızdım şimdi dövcem onu
üzülme tatlım kıyamam sana ben

zuzum nolduuuu sana yafrimo seni üzenleri söyle bize saytrosla zayıflamadan önce son gazilerimizi bırakmak için üstlerine otururuz kiyamam ben sana canım ya sosyal olmaya çalış dışarı çık temiz hava çek içine su hyolunu bulur çıtır harab etme kendini hiç bişi için:teselli::teselli::teselli:

yafrii kuşlar günaydın canlarım kar tanesi lahana bebekim minikiz ecrin gündüzün karanlığı saytros ........................ anam yaz yaz bitmiyo unuttuğum varsada alınmasaın gari öptüm hepicinizi gününüz güzel geçsin inş. böğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…