- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
haklısın canım ya dr gitmem lazım
yarına rendevu alayım bayri ihmale gelmez dediğin gibi
sahi senin miden nasıl oldu tatlım
Gündüzcüm kelime hatası yapmışım kusura bakma cicim... Kas nerden çıktı yaaa... Kıs olcek o... Editte yok. Burdan bari düzeltiiim... Bu arada Minikçim ben o smileyi yannışlıklan koymuşum... Onun yerine resim koydum ama smileyi silmeden atmışım işte.kaydirigubbakcemile3 Ben almıyım onu yafriimm.. -tatlicadiarzu-
Aman Kartanesi okuma sen o meşazları. Şimdi hata yaptın diye şikayet falan edersin. Banlanmayalım durduk yerde cicim...
canım ne kadar kelime hatası yapsanda ben anlıyom yani kelime hatasındanda banlanılıyormu:uhm:
Yok kıs Kartanesine takılıyorum. :jeyyar: Bizi şikayet etmekle tehdit ediyodu da bu gün... :dilcikar:
ecrin kudret narını araştırdın mı sen bakem
noldu zuzucum sana yaaa
zaten hiç karşılaşamıyoz :1no2:
ben de iş yoğunluğundan falan girmiyosun sandımm
neden kalbini kırdılar yafklava:
pek ii diilim aslında..hayattan soyutlanmış gibiyim..kafam allak bullak..kalbim kırık...darmadağın olan hayallerimin kırıntısını öylece seyrediyorum,hiçbişey yapamadan..Allahım sen bilirsin diyip O na sığınıyorum..neyse beni boşwerin lahanam..fazlaca baharatlıyım şu sıralar,tadınızı kaçırmıyım..ondan yazmıyorum doru dürüs kaç gündür zati..öptüm hepinizi..bana dua edin..
konuşursam ağlamaya başlıjam yine..al işte başladım bile..yeni sustumdu zati..boşwerin yazmadım sayın siz..öptüm hepinizi teker teker..