- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
GÜNDÜZÜM bende istanbulda olsam banada gelirdin dimi şekercim
ama ben nerede sen nerede:çok üzgünüm: çok uzağız
yinede yolun düşerse beklerim canımcım
konuşursam ağlamaya başlıjam yine..al işte başladım bile..yeni sustumdu zati..boşwerin yazmadım sayın siz..öptüm hepinizi teker teker..
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
GÜNDÜZÜM bende istanbulda olsam banada gelirdin dimi şekercim
ama ben nerede sen nerede:çok üzgünüm: çok uzağız
yinede yolun düşerse beklerim canımcım
ohhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooh msn de sohbetler gidip gelmeler :dilcikar::çok üzgünüm::a015: küstüm size ben burlarda bi başıma kaldım kapı tokmayım len benCADIARZU
minikiz zuzuu nasılsınız kızlar? görüşemiyoz epeydira.s
minikiz gazoz içircenmi:jeyyar::jeyyar::jeyyar: bak çoktandır bana vermiyon hep başkalarına içiryon klava: olmuyo ama olmuyo
lahanam sana bi ziyaretçi gazozu içirmeye geldiydim ama ziyaretçi mesajın kapalı bi ara bakıver canım.bak yine gazozu başkası içecek ağlayacaksın sonra:içelim:
Noluyo yafff!!! Kimsejikler gelmemiş.... Dünkü muhabbet nerdeeee! Bu günkü nerdeeee! Kısss Kartanesiiii Gündüz nerdesiniz yafriler! Diğerlerini sölemiyom darılmayın. Ben de anneciimdeyim. Bi uurıyım dedim. Ne yazmışsınız bi bakiim diye... Ama pek bi boş geldi bana topic. Nese uzun yazamıcam yani... Zira anneciim alınmasın dimi ama.. Öpüjükleeer...