Bizim kzlar buraya...

şiddete hayır arkadaşlar:eek:klava:ben hariç.dövmeyin bakem birbirinizi.çok gerekirse kocalarla halledin o işi.onları dövün sonra yiyin sopayı rahatlayıp gelin.noluyo bekiiim.ayrılın ayrılın

:roflol: :roflol: :roflol:

Diiicek bişi bulamadım yaaani... Nası dövem gız ben kocişimi. Hem kıyamam hem gücüm yetmez k! :roflol: Ama çok çene yaparım kızınca. :1rolleyes: Dayak yemiş kadar olur... :roflol:

dövmenin yolları var.kadınlar bilir onları:jeyyar:ayol dövme sadece elle olmaz ki:roflol:

Kıs Serenay! Kartanesi gitti korkma gelebilirsin... :1rolleyes: Minikız da cevap yazmıyo yalnız kaldım ben burdaaa! senağlama Böyle geçmezki vakit amaaa! senağlama

çenene sağlık bacım ahanda bu.dinsizin hakkından imansız gelir.

Görmemişim meşazını bacım... Öyle napcen artık... :jeyyar: Ama bakıyorum da çevremdekile hep kadınlar baskın. Ne yazık ki bizde öyle değil. :1no2: Ben konuşurum ama eşim yine bildiğini okur... Erkekleri hizaya getirmenin bir yolunu vardır mutlaka ama ben bulamadım daha... :sm_confused: Çene pek yeterli olmuyo zannımca. Başka türlü zorlama yapmak gerek ama nasıl!!! :uhm: bu arada acayip derecede boğazlarım yanıyo. Geniz akıntısı var. Nezle veya grip olucam galiba yaaa! :1shok: senağlama

yanlız türkceyi tam olarak katlediyorum en isi yavaş ve okuyarak yazmak
kartanesi demek istemiştimki hani senin oğlanlar kız versiyonuydu şeker ne olduaslanlar kükredi yooooosam
işin kötü yanı yanlış yazdığımıda düzeltememek
:roflol: :roflol: ay ay ortalık karışmış yawwwwwww
oruçmu çarptı diycem şurda ramazanı atlatalı kaç gün oldiiiiiiii:roflol::roflol:
çok komiksiniz kızlar zaten istanbulun trafigi yetiyor burada da trafik karışmış canlar serenayyy oğlanlar benim canım kız versiyonlu olarak tatlım kartanesi nine olunca
anne olacakmış:roflol::roflol:

:1shok: kıs selenay o oğlanları olan gündüz be yafrim bugün herkeşler isim karıştırı oldu yaw
ben çocuk doğurmıcam diye yırtınıyom ya be buralarda aaaaaaaa okumuyonuz mu msjlerımı dövecem hepinizi haa :eek:klava:

ne kibin cevap aradın ki soru ne ecrinim:uhm:ben bi gazoz mu versem:jeyyar:

Sen de beni terkettin sandıydım da ondan öle dedim bacım... Gazoz mu vercen... İlaçsız olsun lütfen... :jeyyar: Doldur şekerim... :içelim:

gazoz.jpg

Bi ara kimse cevap atmadı ben de burad bööle kaldım yalnız yalnız... :çok üzgünüm: Hoşgeldin kankim. Ben gece 2ye kadar buradayım... Sen ne kadar dayanırsın bakiim... yerimseniben

bende senin dediğin saate kadar kankim
dün gece erken yattım tansiyonum çok düşüktü
kafamı kaldıramadım birtürlü
anca bugün kendime gelebildim
allah kimseyi sağlıgından etmesin bu günlerimizede şükür
bugünde hayattayım

bende senin dediğin saate kadar kankim
dün gece erken yattım tansiyonum çok düşüktü
kafamı kaldıramadım birtürlü
anca bugün kendime gelebildim
allah kimseyi sağlıgından etmesin bu günlerimizede şükür
bugünde hayattayım

Geçmişolsun kanki yaaa! Sen hala gitme bir doktora. Kas ben sana kaç kere dedim bir doktora görün diye. Şöööle geniş çapta bir tarama yaptır. Belkim kanın düşüktür. Aaaa şekerim olmaski! Sağlık ihmaaale gelmesss!

Geçmişolsun kanki yaaa! Sen hala gitme bir doktora. Kas ben sana kaç kere dedim bir doktora görün diye. Şöööle geniş çapta bir tarama yaptır. Belkim kanın düşüktür. Aaaa şekerim olmaski! Sağlık ihmaaale gelmesss!

haklısın canım ya dr gitmem lazım
yarına rendevu alayım bayri ihmale gelmez dediğin gibi
sahi senin miden nasıl oldu tatlım

X