evet şekerr oralar sıcak olur ben de öle ümit ediyorumm :Saruboceq: gerçi kıyafet mıyafet ayarlamadım ama sen gene de üstüne bişiler al incesinden yağmır falan yağabülüüü
iş olayına gelince de yani bi yerden başlamak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum hem tecrüben artar hem daha ityi bi işe geçmen kolaylaşır ama tabi şartları sen değerlendirirsin çalışmana kendini harab etmene değmicekse ona da kendin karar verirsin hakkında hayırlısı olsun
offf benim de iş konusunda bazı sıkıntılarım olmuyo değil çoğu özel yerde olan çok şükür öle çok diil ama yani mesela bugün de geç çıkılabilir kimse sormuyo işin gücün var mı diye
. Ben nasıl merak ediyosam siz de edin bakalım... :jeyyar:
Heeey bu gün niye pek kimse uuuramamış! :uhm:
Gündüzüm bi tane mesaj atıp çıkıyo!Gündüz, Lahana, Minikız, Saytros, Özgür, klava: Gelin bakeeeem! klava:
Zuzu uramaz pazartesiye kadar. Kartanesi yeterince meşgul saten. Onlara laf yok! yerimseniben
Bakıyorum da iyice boş kalmaya başladı burası.klava: Noldu topicimize yaaa! Nazara mı geldi acabaaaa!
anaaaaammmmmmmm kisme yokmu kızlar günlerdir fırsat budum şansımaa tükürem kisme yokmuş
men geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar okul bebek derken helak oldum vallahi yaa bide misafirim vardı antalyadan
Selamlar... Yine ben... Nabersiniz yafriler?
burdayım ay bebişlemi uyuttum koşdum geldim kaynatıyolardım dedim şimdi bende katılayım bari
geldinmi kankim ya nirlerdeydin öyle sen
çokmu koşturdun gelirken:roflol:
burdayım ay bebişlemi uyuttum koşdum geldim kaynatıyolardım dedim şimdi bende katılayım bari
slm milleeet
napıonussss
ecrin ne zaman test yaptırcan kıs seen :CüvCüv:
Test yaptım bu gün ben...Sonuç tahmin ettiğim gibi...