Bizim kzlar buraya...

günaydın fıstıklaaarrr kaydirigubbakcemile5 kimseler uğramaz oldu topice
bayramam mı hazırlanıyonuz yafriler sırnaşık şey
ya benim heeeç bişey yapasım gelmiyo yaaa
aç ayı oynamaz diye boşuna dimemiş atalarımız :roflol:

günaydın herkese.............
bende bu topiği okudum okuyan yazsın demıssın bende bır selam vereyım dedım ........
nasılsın......

bende bu topiği okudum okuyan yazsın demıssın bende bır selam vereyım dedım ........
nasılsın......

hoşgeldin arkadaşım iyiyiz allaha şükür sizler nasılsınız
aramızda görmekten mutluluk duyarız sizleria.s.

bayramların artık eski tadı kalmadı
eskiden bi tatlı telaş sarardı herkesi bi heyecan kıpırdanmalar filan şimdi nirde alış verişe bile çıkmadık çıkmayacazda
eeeeeeeeee herşey var ne gerek yani

dimi ama
gene sizde çoluk çocuk var çıkıp bişiler almak istersiniz heralde çocuklara bayramlık niyetine
bizde o da yok kafamçokkarıştı kaç gündür çıkcaz dışarı gezmeye hem alışveriş yaparız hem stres atarım diye çıkamadık bi türlü yaa dün iş çıkışı gidecektik ben geç çıktım bi de aç aç canım araba kullanmak falan da istemiyo vallaa amaan diyom şimdi kim gitcek o kadar trafikte kafamçokkarıştı bi de gez iftara kadar sora iftarda kalabalık hiç çekilmez diyom ööle kaldı haftasonu da çıkamadık kociş evde ders çalışcam dedi :1closedeyes: bundan soora da iicee kalabalık olur alışveriş merkezleri heralde
ay ramazan beni fena vurdu kııızz bi de üşüyom yaaa evde ööle yatasım geliyooo mayıştım kaldımmm laelaelaelaelae

bu bayram çocuklara almıycam canım ördüğüm kazaklarını giysinler diymi
artık kurbanda alırım
o kadar kıyafetleri varki
bi temizlik şart fazlalıkları ayırıp dağıtacagım gene
kendiminde var şimdi bi tane tünik süveter tipi birşey örmeye başladım bitmezsede kurbana giyerim
sana da kolay gelsin canım ankara soğukmu üşüyorsan ac benim gibi doğal gazı:roflol:

nasılsın......

Hoşgeldin şeker... a.s. Topicimiz çok güzel ve de özeldir... Ama Ramazan dolayısıyla şu sıralarda pek bi boş kalıyor. Kimse olmasa da bi mesaj at. Cevap yazanımız muhakkak olur... Geç bile olsa... yerimseniben

Bu arada moralin nasıl? Görüşemedik ne zamandır...

berbat durumdayımmm mirmirmirmir
şimdi uyuyacam yaaaa mirmirmirmir
allamm çok kötüüüüü
eve gidip yatmak istiyooommmmm
sorma gündüzüm soğuk yaa biz de klimayı açıyoz işyerinde valla napalım
ne marifetl hatunsun kıız sürekli kazak örüp duruyon hee
benim annem de çok örerdi ama hiç giyemiyom o kaskalın kazakları artık
kimseye de veremem taş gibiler kıyamam annemin emekleri ne de olsa ama evden işe işten eve soğuk gördüğüm yok artık öğrenciyken giyiyodum sürekli evde duruyo napalım lazım olur belki bi gün kaydirigubbakcemile2

allah canınızı almıyaaa :mymeka:
şurda kendime eccük vakit ayırdım gidimde kızlarla iki lafın belini kırem dedim kimsecikler yoookk :dilcikar:

kk sorun çıkartıyo yazdığım mesaj gitmiyo yaaa!
Annemlerdeyim yine. Gece burada kaldık. Eve gitmedim daha.

Babamlar da geldi şimdi taravihten. Birazdan alırlar bilgisayarı benden... Aniden çıkarsam kusura bakma emi cicim... :1hug:

şekercim ben de baktım gelen giden yok çıktımm :çok üzgünüm:
kusura bakmadın dimi
başım ağrıyodu kociş sunum hazırlıyodu napim ben de gittim yattımm :sm_confused:
bugün de kötüyüm zaten neyse çalışmam lazım hadi byeeee

kızlarr günaydıınn...çookk yoğunummm..bi öpim gidimm...Şeniz

günakdın kızlarkaydirigubbakcemile2 ne habersiniz bakem, herkeşler ne durumdalar:uhm:
yeni arkadaş hoş gelmişhihoyyythihoyyythihoyyyt

ya havanın soğukluğundan bahsetmişsinizCADIARZU yani kılima açacak kadarmı soğudu:uhm:
yanem biz daha burada kısa kollu kazaklarlan dolaşyoz şaşırdım yaneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…