- 7 Nisan 2008
- 1.088
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar.benim de misafirler vardı anca fırsat bulabildim.bi arkadaşa bakıp çıkıcam(kötü bi disko,bar esprisi ama idare edin)neyse hepinizi öptüm.biraz yorgunum ben.ecrincim üzülme sakın her işte bir hayır vardır.hepinizi öptüm kızlar
olsun canım üzülme oldiiiii
birgün müjdeli haberini duyarız burdan allah kısmet ederse bu k k da yaşlancaz ya onun için yani
bakmışız ecrin anne olmuş :ecrin_bebek:
Üzülmedim canım. Kendimi tüm sonuçlara hazırlamıştım. Ama hala regli olmadım. Yarın yine de bir jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum. Saten tedavi için falan 7 ay çok erkenmiş. Tedavi 1 yıldan önce sadece sabırsız çiftlere yapılıyormuş. Hepsini araştırdım. Ben hemen olur sanıyordum. Bu nedenle her ay strese girdim. Ama kkda benim gibi bir çok arkadaşla tanıştım. Bu konuda yalnız olmadığımı gördüm. Bana da çok moral oldu. Artık daha sakinim. Destek olan tüm arkadaşlarım sizlere de teşekkür ediyorum... :1hug:
niçin varız biz burda canişkom seni seviyoruzzzzzzzzz:1hug:
ahanda burdada yakaadım topram seni seni gidi seni Şeniz
ben buralıyam zaten canım
hoşgeldin mekanımıza topram arada uğra ha sohbet mekanı güzel buranındaa.s
çalışasım yok bugün benim ya nerdesiniz be kimsecikler yok piyasadaaa
pişt ecrinn gündüüüzzz arkada fiskos mu yapıonus bakem :mymeka:
ecrincim ablamlarda çok uğraştı dok. yumurtlama takvimi çıkarıyor dene istersen ama birazda psikolojik bundan emin ol canım ben büyükkızımdan sonra doğum kontrol hapı kullandım hep bıraktıkdan bir buçuk yıl sonra artık ben istemiyorum dediğim ayda tuttu çünkü kendimi şartlandırmakdan vazgeçmişim ablam hiç tıbbi yöntemler kullanmadı 10 ay sonra ben istemiyorum artık dediği ay tutturdu kendinizi şartlandırmayın bence bide yumurtlama takvimi çıkarrtır kendine canım eli ayağı aklı sağlam hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim
çalışasım yok bugün benim ya nerdesiniz be kimsecikler yok piyasadaaa
pişt ecrinn gündüüüzzz arkada fiskos mu yapıonus bakem :mymeka:
evet özgürcümmm kesin annemlere gidiyoruz yani inş. diyim gene de Allah'tan bi mani çıkmazsa hani biletlerimizi falan aldık kaydirigubbakcemile2 dediğin gibi havalar ısınsa bari de annemin bissürü planları vardı gezelim diye
zuzu uğramamış ya merak ettim naptı işi acep?