Bizim kzlar buraya...

merhaba kızlar.benim de misafirler vardı anca fırsat bulabildim.bi arkadaşa bakıp çıkıcam(kötü bi disko,bar esprisi ama idare edin)neyse hepinizi öptüm.biraz yorgunum ben.ecrincim üzülme sakın her işte bir hayır vardır.hepinizi öptüm kızlar

merhaba kızlar.benim de misafirler vardı anca fırsat bulabildim.bi arkadaşa bakıp çıkıcam(kötü bi disko,bar esprisi ama idare edin)neyse hepinizi öptüm.biraz yorgunum ben.ecrincim üzülme sakın her işte bir hayır vardır.hepinizi öptüm kızlar

kime bakıp çıkcen nen söyle bakem
dil altında kalmasın gagozcu:roflol:

kime diyene kııız.bak bi arkadaş deyince nasıl biliyorsun kendini.:1hug:bakayım dedim arkadaşlarımın keyfi yerinde mi?bir yaramazlık yokmuş.

olsun canım üzülme oldiiiii
birgün müjdeli haberini duyarız burdan allah kısmet ederse bu k k da yaşlancaz ya onun için yani
bakmışız ecrin anne olmuş :ecrin_bebek::emir_bebek:

Üzülmedim canım. Kendimi tüm sonuçlara hazırlamıştım. Ama hala regli olmadım. Yarın yine de bir jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum. Saten tedavi için falan 7 ay çok erkenmiş. Tedavi 1 yıldan önce sadece sabırsız çiftlere yapılıyormuş. Hepsini araştırdım. Ben hemen olur sanıyordum. Bu nedenle her ay strese girdim. Ama kkda benim gibi bir çok arkadaşla tanıştım. Bu konuda yalnız olmadığımı gördüm. Bana da çok moral oldu. Artık daha sakinim. Destek olan tüm arkadaşlarım sizlere de teşekkür ediyorum... :1hug:

Bu akşam da bekledim ama kimse gelmedi.:çok üzgünüm: Hala iki buçuk saatlik uykuyla duruyorum ama dayanamadım size koştum. Eşimin dedesinin köyüne gittik akşam iftara. Test yaptığımı söylediğim mesajı atar atmaz çıktık yola. Beni almaya geldilerdi tam o saatte. Alel acele bilgisayarı kapatıp çıktım. Eve gelir gelmez de yine açtım. Ama arkadaşlarım çok az uğruyorlar, yine yalnız kaldım.

Kızlar bana bir akıl verin. Madem hamile değilim neden hala regli olmadım? :uhm: Ve madem hamile değilim neden bu kadar midem bulanıyor? :uhm: Köye gidene kadar ne sıkıntı çektim. Orucum gitmesin diye sabrettim hep. Ha bu arada akşamımız güzeldi. Üç elti bir araya geldik gine. Bi köy havası alıp geldik işte.

Uykum var. Yatıcam artık. Görüşürüz karşılaşabilirsek şekerler... Şeniz

Üzülmedim canım. Kendimi tüm sonuçlara hazırlamıştım. Ama hala regli olmadım. Yarın yine de bir jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum. Saten tedavi için falan 7 ay çok erkenmiş. Tedavi 1 yıldan önce sadece sabırsız çiftlere yapılıyormuş. Hepsini araştırdım. Ben hemen olur sanıyordum. Bu nedenle her ay strese girdim. Ama kkda benim gibi bir çok arkadaşla tanıştım. Bu konuda yalnız olmadığımı gördüm. Bana da çok moral oldu. Artık daha sakinim. Destek olan tüm arkadaşlarım sizlere de teşekkür ediyorum... :1hug:

niçin varız biz burda canişkom seni seviyoruzzzzzzzzz:1hug:

ecrincim ablamlarda çok uğraştı dok. yumurtlama takvimi çıkarıyor dene istersen ama birazda psikolojik bundan emin ol canım ben büyükkızımdan sonra doğum kontrol hapı kullandım hep bıraktıkdan bir buçuk yıl sonra artık ben istemiyorum dediğim ayda tuttu çünkü kendimi şartlandırmakdan vazgeçmişim ablam hiç tıbbi yöntemler kullanmadı 10 ay sonra ben istemiyorum artık dediği ay tutturdu kendinizi şartlandırmayın bence bide yumurtlama takvimi çıkarrtır kendine canım eli ayağı aklı sağlam hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim

Son düzenleme:
çalışasım yok bugün benim ya nerdesiniz be kimsecikler yok piyasadaaa
pişt ecrinn gündüüüzzz arkada fiskos mu yapıonus bakem :mymeka:

tünaydın canım
aaaaaaaaaaaa günahımızı aldın vallah ben şimdik geldim kız
sizleri görmeye bi merhaba diyip çıkacam işlerim var biraz
öpüldün kartanesi:1hug:

merhaba arkadaşlarsırnaşık şey
ECRİNCİM canım moralini bozma tamammı güzelcima.s allah büyük hayırlısıyla olur inşallah:Saruboceq:
ZUZUU yeni işin hayırlı olsun canıma.s.
MİNİKİZ, GÜNDÜZ, kartanesi hepünüzü öpüyorum arkadeşlera.s.

Selam kızlar ne yapıyorsunuz bakalım.
Bende kuzumu okuldan aldım geldim iyi geçti allaha şükür.kaydirigubbakcemile5
Ecrincim sabret canım mutlaka olur.Mide bulantısı miden problemliysede olur.Oruç için zorladıysan oda yapmış olabilir.Doktora git mutlaka.kaydirigubbakcemile5
SAYTROSUM misafirin geldimi.Neler yaptın bakalım.
Bizde dün abimlerde iftardaydık.Yengem çook güzel bir makarna yapmıştı içinde yok yoktu.Ceviz ,kabak,fesleğen,kaşar vs.vs ilginç olan bunların hiç biri görünmüyordu yani iyice püre olmuştu.Tadı güzeldi ama.cokacimcoook
Kartanem bayramda kesin annenleremi gidiyorsunuz?İnşallah bayramda hava çooook güzel olurda gezersin bol bol.kaydirigubbakcemile2

evet özgürcümmm kesin annemlere gidiyoruz yani inş. diyim gene de Allah'tan bi mani çıkmazsa hani biletlerimizi falan aldık kaydirigubbakcemile2 dediğin gibi havalar ısınsa bari de annemin bissürü planları vardı gezelim diye :eek:
zuzu uğramamış ya merak ettim naptı işi acep?

karrtanemm birrtanemm geldim bebeeemmm...zuzuu bu saatte burda:)) tersine döndü herşey:) kemiklerimi etlerimden ayırıolar sankim..süs belasına giyersen koca topukluları böle olur işte..kafamçokkarıştı bugün 2 kez saate baktım..birinde 12 olmuştu ötekisinde 5..ay nası geçti anlamadım koşturmaca..gündüsleri bisüre giremem cicimlerim..hepinisi öptüm çokkkk

Hayırlı akşamlar şekerler. Bu gün de anncimdeyim. Hastaneye gittim. Hastane buraya daha yakın diye anneme geldim. Burada da dayımlar vardı iftarda. Kalabalık bir akşamdı yine annıcanız. Bu gece de burada yatarız artık. :teytey:

ecrincim ablamlarda çok uğraştı dok. yumurtlama takvimi çıkarıyor dene istersen ama birazda psikolojik bundan emin ol canım ben büyükkızımdan sonra doğum kontrol hapı kullandım hep bıraktıkdan bir buçuk yıl sonra artık ben istemiyorum dediğim ayda tuttu çünkü kendimi şartlandırmakdan vazgeçmişim ablam hiç tıbbi yöntemler kullanmadı 10 ay sonra ben istemiyorum artık dediği ay tutturdu kendinizi şartlandırmayın bence bide yumurtlama takvimi çıkarrtır kendine canım eli ayağı aklı sağlam hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim

Canım teşekkür ederim desteğin için. Doktorum iltihaptan şüphelendi ilaç verdi onları kullanıcam. Benim de stresten olmuyo anladım ben. Ama bitti artık. Gayet relaxsım. Bundan böyle takmıcam. Rabbim ne zaman nasibederse o zaman olur... Bunu değiştiremicem sonuçta boşuna stres yapıyorum ben.

Yok kısss ne samandır konuşamıyos gündüzümle. Ben sabah kalktım hastaneye gittim. Ordan da anneme geldim. Daha şimdi bilgisayarın başına geçebiliyorum. Benim bilgisayarım yine sorun çıkarmaya başladı bu arada. Evden hiç giremem şekerler yaniii... :çok üzgünüm:

evet özgürcümmm kesin annemlere gidiyoruz yani inş. diyim gene de Allah'tan bi mani çıkmazsa hani biletlerimizi falan aldık kaydirigubbakcemile2 dediğin gibi havalar ısınsa bari de annemin bissürü planları vardı gezelim diye :eek:
zuzu uğramamış ya merak ettim naptı işi acep?

Çok sevindim canım... Gez gezebildiğin kadar. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

X