Bizim kzlar buraya...

hehe ewett canımm ferhundeynen aynı şeyimmm..finansal raporlar grafikler neim..

kıızlaarr ben artıkın gaaaba bi işkadınıyım..bugün msnde ecrinlen çene çalıoduk..tel çaldı..başwurduuum bi şirket mülakata çaardı..hemenjik süslendim gittim..işi kaptım..siznen çalışmak isteris bu akşam düşünün we enkısa zamanda lütfen kararınızı bildirin dediler...kocimnen düşündükk taşındıkkk- o hernekadar hoşnut olmasa da çalışma fikrimden- işi kabul ediciiim gibi gibi..iişallah ii olurrr...

Selam kızlar.Canım bencede vazgeçme bu işten .İnsanın kendi ayakları üstünde durması şart.kaydirigubbakcemile5 Bugün AVEANIN merkezini ziyarete gittim baz istasyonları ile ilgili.Valla orda çalışanlara çok özendim.Çalışma şartları harika.Çok iyide para kazanıyorlar.Ama oralara girmek için bayağı bir şanslı olmak lazım.mirmirmirmir
Kartanem hem TEZ hazırlayın derler hemde TEZ zamanda hazırlamaman içinde bin dereden su getirtirler.Kendine güven o kadar uğraştın emeğin karşılıksız kalmaZ.:hooray:

Yok ya yapmıyım bidaha. Daha önce negatif çıktığında nasıl hale geldiğimi bir görseydin. Bekliyim biraz daha. Hiç değilse 4 gün geçsin canım yaaa! Offf düşünmemek elde değil ki! Çok gerginim yaaa!

Bende kızıma hamile kalmadan önce her ay test yapardım o zamanki duygularımı çok iyi hatırlıyorum.Yemin ederim bir ay yapmadım çünkü regli olmuştum.Sonra acayip bir karın ağrısı doktora gittim bana demezmi 2 aylık hamilesin.Olamaz dedim ben geçen ay regli oldum diye.Oda bazen öyle şeyler olur demişti.Yani bencede kafana takmamaya çalış.kaydirigubbakcemile5

malumunuz ekonomistim..we hani hatırlarsanız bi proje üstünde aylardır çalıştığımdan bahsetmiştim..haberleri takip ediyosanız şuan dünya borsalarında büyük bi kriz war..biçok finans dewi iflasını açıkladı..benim projem avrupa ülkelerinin borsalarıyla ilişkiliydi we uzun süredir görmediği dipleri görmesi aylardır werdiğim bütün emekleri puff diye söndürdü yerle bi etti..4 -5 aydır üzerinde çalışıyodum we şuan herşey bitti..canım sıkkın... :nazar: :nazar:

canım yaaa üzüldüm.Ama her şerde bir hayır vardır.İnşallah hayırlı şeylerde biran önce karşına çıkar.:Saruboceq:

offff kartanesi hatırlatmak zorunda mısın şu kışı?sevemedim gitti,hep yaz olsun hep güneş olsun.sonunda tüm kk bacılarımdan para toplayıp dubaiye havaiye falan kaçacağım ben.bu arada şu tez işi bir an önce hallolur da kurtulursun inşallah.gündüzüm gazoz mu dedin?geldim ben,kime lazım?lahanacım keyifli gördüm seni Allah bozmasın.ecrincim saat geç oluyor sen geldiğinde o yüzden pek kimse olmuyor.zuzucum sesin çıkmamış bugün ne haber?saytros zaten o kadar temizlikten sonra bir köşede yığıldı uyudu sanırım.özgürün kuzusu evde onunla oynuyordur.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizi öpüyorum benim dışarda işlerim var bugün yine.hepinizin günü güzel geçsin

Yok canım yaa oynamıyoruz da bebişime okul arıyorduk.Bu sene devlet okuluna yazdırdık.ENazından kapanma derdi yok.Bugün 1 saat beraber okuldaydık.Pazartesi bakalım neler yaşıycaz.Biraz mızırdıyor.Öğretmende mübarek asık suratlı.Yani çocuklarla ilgilenen insanların çoooook güler yüzlü olması gerekir bence.:1rolleyes:

özgürüm Allah kolaylık versin.ama çocuklar bize göre daha çabuk alışıyor.belki böylesi hayırlıdır.sana sabır diliyorum bu aşamada.ama sonuçta annesin sen herşeyi başarırsın,eminim kuzun için de senin için de hayırlı olur.

hehe ewett canımm ferhundeynen aynı şeyimmm..finansal raporlar grafikler neim..

kıızlaarr ben artıkın gaaaba bi işkadınıyım..bugün msnde ecrinlen çene çalıoduk..tel çaldı..başwurduuum bi şirket mülakata çaardı..hemenjik süslendim gittim..işi kaptım..siznen çalışmak isteris bu akşam düşünün we enkısa zamanda lütfen kararınızı bildirin dediler...kocimnen düşündükk taşındıkkk- o hernekadar hoşnut olmasa da çalışma fikrimden- işi kabul ediciiim gibi gibi..iişallah ii olurrr...

Ay çok sefindim canım yaa! hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt İnşaallah senin için hayırlı olur. Sana nasıl da uğur getirdim ama... :1rolleyes:
Bende kızıma hamile kalmadan önce her ay test yapardım o zamanki duygularımı çok iyi hatırlıyorum.Yemin ederim bir ay yapmadım çünkü regli olmuştum.Sonra acayip bir karın ağrısı doktora gittim bana demezmi 2 aylık hamilesin.Olamaz dedim ben geçen ay regli oldum diye.Oda bazen öyle şeyler olur demişti.Yani bencede kafana takmamaya çalış.
Çok ilginç. KKdan bir arkadaş da diyor hamileliliğinin ilk üç ayı regli olmuş. :1shok: Çok şaşırdım. Olabiliyo demekki böle şeyler. Desteğin için teşekkürler canım. İlk zamanlar fazla takmıyodum da şimda daha fazla takmaya başladım. Bu arada kızın için de umarım hayırlısı olmuştur. Alışır yakında inşaallah...

Son düzenleme:
ecriiiin hayırlı haberler bekliyoruz senden canım

İnşaallah canım. Rahatsızlığım olmasa hiç takmam. Benim eklem romatizmam var. İlaç kullanamıyorum. Bu nedenle de ağrılarım oluyor. Bu kadar stresliolmamın nedeni bu işte. Dua edin. Rabbim hayırlısını versin inşaallah... :Saruboceq:

emin ol dualarımız seninle.sende Allahtan hayırlısını iste

Teşekkürler canım. yerimseniben Öyle yapıyorum zaten.

Bu arada havalar da baya bir soğudu. Ben çok üşürüm kışın. Bi de evlendim evleneli kaloriferlerin iyi yandığını hiç görmedim. Şimdiden elim ayağım buz gibi oluyor. Ben kışın ne yapıcam yaaa! :çok üzgünüm:

Ha bi de bayramlıklarınızı aldınız mı kızlar? Ben üst olarak badi almıştım ama havalar bozunca onu giyemem herhalde. Gerçi çok şık bir şalım var. Henüz hiç takmadım. Onu takmayı da düşünüyorum ama ya yine de üşürüm ben yaaa! Malum romatizmayız. Kazak veya hırka almam lazım benim... Hiç sevmiyorum bayram alışverişini. Hele ne alacağına karar verememek var yaaaa! :bbo: Bi de ben ööle herşeyi beğenmem. Eşim de gıcık olur. Bi kazak için dükkan dükkan gezmeye... :bbo:

zuzuuuuu çok sefindimm canımmmmm a.s.

çalışmak gerçekten çok güzel bişey yaa süpper olmuş :lepi:

bi de insan onca yıl emek verip çalışamayınca kahroluyo o yüzden işi kabul etmene çook sevindim inş. mutlu olursun :dance:

özgürcüm sen naptın iş durumlarını hani bakıyodun yaa? vaz mı geçtiiin?

ecrincim valla havalar soğudu ve kalın şeyleri çıkartmam gerekcek sanırım offf kafamçokkarıştı nefret ediyoruuummmm kışlık yazlık bi de tekrar ısınırsa -tatlicadiarzu-

akşama iki arkadaşı davet ettik iftara inş. tabi işten normal saatte çıkabilirsemmm hazırlanabilirim CADIARZU

Yok canım yaa oynamıyoruz da bebişime okul arıyorduk.Bu sene devlet okuluna yazdırdık.ENazından kapanma derdi yok.Bugün 1 saat beraber okuldaydık.Pazartesi bakalım neler yaşıycaz.Biraz mızırdıyor.Öğretmende mübarek asık suratlı.Yani çocuklarla ilgilenen insanların çoooook güler yüzlü olması gerekir bence.:1rolleyes:

hadi hayırlısı ozgurdu arkadaşım öğretmenlerin gercekten güler güzlü olması çok önemli çocuklar için yoksa ne kadar asık surat o kadar çocuklar geri yani
bir öğretmen mağduru olarak diyom yani kendi çocukluğumda yaşadımdabenneyaptımki

günaydınlar can ve gönül dostlarım
ecrin,kartanesi,saytros,zuzuu,ozgurdu,lahanabebek,minikiz,ve tüm dostlar
günaydınlarrrrrrrrrrrrr:1hug:hepinizi ayrı ayrı öptüm Şeniz
dünden beri bayagı özledim sizleri
evet kzılar kış yüzünü gösteriyor artıkın bayramda kapıda eeeeeeeee neler yapcanız bakalım ben 1veya 2.ci gün annemlere düzceme gitcemhihoyyyt
kız ecrin bayramlıkmı arıyon bulursan güle güle giy canım :1hug:

günaydın kızlarrr..tebrik we iyi dileklerinis için hepinise ayrı ayrı teşekkürler..dünkü heycanım geçtikten soora gece biraz az uyudum..naapsam ne desem diye..yani önceki şirketimi kıyaslamaya kalktıktan soora yanından bile geçemez..reddediym diorum..ama ewde oturmaktan da iidir,ewe katkım olur kabul ediym diorum..bi iki saate karar wermem şart,adam tel beklio benden..oooy oyy dua edinn akşama da misafirim war..kalkıym da efe bi süpürge wilada şeyediym..öpücükkkk

Herkese günaydıııın... Bi uğrıyım dedim kaçıcam hemen... :teytey: Gündüzcüm kankim biz de seni özledik şeker. Şeniz Nerelerdeydin bakalım? Bu günlerde pek az ziyaret ediyorsun topicimizi. :eek:klava: Hem doktora gittin mi bakiim sen! Kartanem ben de aynen nefret ediyorum kışlıklar yazlıklar olayına. kafamçokkarıştıOf yaa! Dükkanlara da henüz kazak neyim gelmedi ki! Ben bu bayram ne giycem yaa! :çok üzgünüm: Kız Zuzu yaf bi süreliğine çalışırsın işte cicim fena mı? Bir yandan da araştırmaya devam edersin. Kız bir meşguliyet olur işte. Kabul et bence. Oooofff offf ben bu kış napıcam yaaa! Hiç bir kursa da yazılmadım. Ama çok uzak halkeğitim. Ben kışın o soğuklarda oraya kadar yürüyemem ki! Hemen ilerler romatizmam beniiim! :çok üzgünüm:

hawalar ısınabilüüü tekrardaaannn baryamdaa..yaani iişaallah:)) kız kartaneemm izmir manisa neim ısıcak olur deemi..ince şeyler ayarladımdı da baryama:)))

ecriinn bak misafirim war kaçcam,yarın da pazar giremem nooolur bi test yaaapp..çatlıorum mrktan kıısss..

hawalar ısınabilüüü tekrardaaannn baryamdaa..yaani iişaallah:)) kız kartaneemm izmir manisa neim ısıcak olur deemi..ince şeyler ayarladımdı da baryama:)))

ecriinn bak misafirim war kaçcam,yarın da pazar giremem nooolur bi test yaaapp..çatlıorum mrktan kıısss..

:1no2: :1no2: :1no2:
Yapamaaaam! benneyaptımki Ben saten iki gün daha bekleyip direk kan tahlili yaptırcam. Kanda daha doğru sonuç veriyor ya ondan canım.

Neyse şekercim kaçtım ben. :a015: Görüşürüz... Belkim annemlere giderim de giremem bitaaa... Belli olmaz yaniii! Öpüjük... Şeniz Ben nasıl merak ediyosam siz de edin bakalım... :jeyyar:

evet şekerr oralar sıcak olur ben de öle ümit ediyorumm :Saruboceq: gerçi kıyafet mıyafet ayarlamadım ama sen gene de üstüne bişiler al incesinden yağmır falan yağabülüüü

iş olayına gelince de yani bi yerden başlamak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum hem tecrüben artar hem daha ityi bi işe geçmen kolaylaşır ama tabi şartları sen değerlendirirsin çalışmana kendini harab etmene değmicekse ona da kendin karar verirsin hakkında hayırlısı olsun

offf benim de iş konusunda bazı sıkıntılarım olmuyo değil çoğu özel yerde olan çok şükür öle çok diil ama yani mesela bugün de geç çıkılabilir kimse sormuyo işin gücün var mı diye

X