- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
evet şekerr oralar sıcak olur ben de öle ümit ediyorumm :Saruboceq: gerçi kıyafet mıyafet ayarlamadım ama sen gene de üstüne bişiler al incesinden yağmır falan yağabülüüü
iş olayına gelince de yani bi yerden başlamak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum hem tecrüben artar hem daha ityi bi işe geçmen kolaylaşır ama tabi şartları sen değerlendirirsin çalışmana kendini harab etmene değmicekse ona da kendin karar verirsin hakkında hayırlısı olsun
offf benim de iş konusunda bazı sıkıntılarım olmuyo değil çoğu özel yerde olan çok şükür öle çok diil ama yani mesela bugün de geç çıkılabilir kimse sormuyo işin gücün var mı diye
haklısın cicimm..benim eski çalıştıım yerde de mesai sorunum wardı..işe girerken 8,5 -6,5 dediler ama ben 8,5 -9 hatta 8,5-10 çalışıodum..ewe 11de geliodum..we hergün..we de işlerim yetişmediinden diil haa,egosu yüksek patroncuumuz şirketten çıkmadan kimse çıkmazdı..gizli bi kural gibi we de saçma..patron da biraz fazlaca tanınmış bi işadamıydı..yurtdışından filan sürekli misafiri gelirdi.adam ewe gitmei unuturdu resmen..biz de orda hapis..bu akşam acabab kaçta çıkarımki düşüncesi deli edio adamı bilirim yaani..