Bizim kzlar buraya...

evet şekerr oralar sıcak olur ben de öle ümit ediyorumm :Saruboceq: gerçi kıyafet mıyafet ayarlamadım ama sen gene de üstüne bişiler al incesinden yağmır falan yağabülüüü

iş olayına gelince de yani bi yerden başlamak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum hem tecrüben artar hem daha ityi bi işe geçmen kolaylaşır ama tabi şartları sen değerlendirirsin çalışmana kendini harab etmene değmicekse ona da kendin karar verirsin hakkında hayırlısı olsun

offf benim de iş konusunda bazı sıkıntılarım olmuyo değil çoğu özel yerde olan çok şükür öle çok diil ama yani mesela bugün de geç çıkılabilir kimse sormuyo işin gücün var mı diye

haklısın cicimm..benim eski çalıştıım yerde de mesai sorunum wardı..işe girerken 8,5 -6,5 dediler ama ben 8,5 -9 hatta 8,5-10 çalışıodum..ewe 11de geliodum..we hergün..we de işlerim yetişmediinden diil haa,egosu yüksek patroncuumuz şirketten çıkmadan kimse çıkmazdı..gizli bi kural gibi we de saçma..patron da biraz fazlaca tanınmış bi işadamıydı..yurtdışından filan sürekli misafiri gelirdi.adam ewe gitmei unuturdu resmen..biz de orda hapis..bu akşam acabab kaçta çıkarımki düşüncesi deli edio adamı bilirim yaani..

ya cicim rahatım aslında haksızlık yapmak istemem ama tek boş olduğum haftasonu geçen haftaydı onca tez işlerinden soora plan yapmıştık kocacımlan gezcektik ama nooldu çalışmak zorunda kaldım şimdi de iş bekliyorum 13.30 da çıkabilirmiyim belli diil yarın gezmek istiyorum artık yaa çok bunaldım vallaaa

Heeey bu gün niye pek kimse uuuramamış! :uhm:

Gündüzüm bi tane mesaj atıp çıkıyo! :kızgın: Gündüz, Lahana, Minikız, Saytros, Özgür, :eek:klava: Gelin bakeeeem! :eek:klava:

Zuzu uramaz pazartesiye kadar. Kartanesi yeterince meşgul saten. Onlara laf yok! yerimseniben

Bakıyorum da iyice boş kalmaya başladı burası. :eek:klava: Noldu topicimize yaaa! Nazara mı geldi acabaaaa!:nazar:

yok ecrinimmm artık bi meşguliyetim kalmadı çok şükür yani en azından tezle ilgili olaraktannn
pts sabahı gidip teslim etcem artık ve soora inş. bitcek enstitü bi arıza çıkarmazsaa
artık tek meşguliyetim iş neyse çok şükür bugün geç çıkmak zorunda kalmadım
akşama iki arkadaşımızı davet etmiştik yemekti temizlikti onlarla uğraştımmm şakkıdı şimdi kocim onları bırakmaya gitti

men geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar okul bebek derken helak oldum vallahi yaa bide misafirim vardı antalyadan

Heeey bu gün niye pek kimse uuuramamış! :uhm:

Gündüzüm bi tane mesaj atıp çıkıyo! :kızgın: Gündüz, Lahana, Minikız, Saytros, Özgür, :eek:klava: Gelin bakeeeem! :eek:klava:

Zuzu uramaz pazartesiye kadar. Kartanesi yeterince meşgul saten. Onlara laf yok! yerimseniben

Bakıyorum da iyice boş kalmaya başladı burası. :eek:klava: Noldu topicimize yaaa! Nazara mı geldi acabaaaa!:nazar:

canım bitanem bugün kardeşim iftara gelcekti eşiyle onun için bi girip çıktım fazla kalamazdım malüm biliyon da ev topla mukabeleye git gel
ocak başına geç yemek yap filan işte
kızma da sende annenlere gitçeni yazmışsın hadi bol sohbetler:1hug:

geldinmi kankim ya nirlerdeydin öyle sen
çokmu koşturdun gelirken:roflol:

Gündüzcüm biz de birbirimizi kovalıyoruz canım resmen. Sen çıkıyorsun ben giriyorum. Ben çıkıyorum sen giriyorsun. Bir türlü karşılaşamıyoruz.benneyaptımki Ben uyuyamadım bu gün sahurdan sonra. 2,5 saatlik bir uykuyla duruyorum. benneyaptımki Mide bulantılarım arttı. Yemek yedikten bir saat sonra acıktım. Şiddetli baş dönmelerim var. Eklem ağrılarım var. Uyuşukluk ve yorgunluk hissi var. Ama yok bu kez kendimi tüm koşullara hazırladım. Bütün bu belirtiler rahatsızlığımdan da olabilir. :1no2: Zaten eklem ağrısı baş dönmesi ve yorgunluk hisleri romatizmamdan da kaynaklanabiliyor. :bbo: Midemse zaten çok da sağlam değil. İlaç kullana kullana mahvolmuş durumda. :bbo:

slm milleeet
napıonussss
ecrin ne zaman test yaptırcan kıs seen :CüvCüv:

merhaba kızlar söhbetleriniz çok tatlı vallah
katılmamak elde değiiiiiiiiil
ecrin allah sana ikiz bebiş versin canım

yooook ayyyyyyyyyyyy allah korusun kızlar bende bir azman varki 3 üzlere bedel 7 aylık bir küçük 6 yaşında birde büyük kızım var ilk okula başladı okul sendorumu yerine ödev sendromu yaşıyoruz problem hat saffada yani uyutuncada inanılmaz rahatlıyorum vallahi 6 değil 26 yaşınada gelseler onlar benim bebişlerim

X