Bizim kzlar buraya...

Çok geciktin be şeker... Ben çıkıyom artıkın...

ay canım senide beklettim
burdan ayrıldım ya mutfağa gittim çocuklara meyve suyu ve kek hazırladım
ama tepsi elimden düşüp tabak kırıldı heryer ıslandı onları topladım canım
bebişlerimide yatırdım anca gelebildim

ooh neler olmuş neleeeerrr kafamçokkarıştı
ben de artık akşamları pek bilg. açmıyoruuum tez bittiği için o yüzden gündüzleri aranıza katılabiliyorum şekerlerr akşamları aşkımla beraberiz :asigim:
öptüm şimdilik hepiniziii haftasonu mesaiye kalabilirmişiz :çok üzgünüm: inş. ööle bişi olmaaz yoksa yarın da işe gelmek zorunda kalcaaaz senağlama

Oooo neler de olmuş... Benim çok uykum gelmişti kaçmak zorunda kaldım bekleyemedim daha fazla canım. Namaz kılıp yattım hemen.

Selam kızlar ne var ne yok bakalım yazdıklarınızı okudum.zaten site yönetimi sağolsun bayram temiziliği yapmış,okuyacak fazla birşey kalmamış Çok üzgünüm çoook
Benim tepemdeki kara bulutlar birtürlü dağılmıyor o yüzden yanınıza gelipte yazıp canınızı sıkmayayım diye gelmiyom topice.Bir derdim vara yazdım kızlar kızımın okulu kapandıda.Şaka gibi ama doğru.Yaz boyunca nasılsa kaydımız var diye yayılmıştık.Hatta bir hafta okula bile gittik.Perşembe ani bir telefonla okula gelinsin dediler.Koşa koşa gittik "yok okul kapatılacakmış,başka okulla birleşecekmiş." ogün bugündür canımız sıkkın. Kızım üzgün.senağlama
Ayyy haberleri izliyorum korkunç yaa küçücük kızı okulda bıçaklamışlar.Tövbe tövbe...

Seni de kaybettik tüh...:çok üzgünüm: Zuzu da saten uramıyo akşamları...:dilcikar:Saytros uramaz oldu aynı Özgür gibi... :dilcikar: Lahanaylan Minikızı da hiç yakalayamıyom. Artık nereye kayboluyolarsa ikisi birlikte... :jeyyar: Biz de Gündüzümle takılırız napalım... :1hug:

Bu arada bu akşam da yokum davet var kayınvalidemde. Yardıma gideceğim... Görüşürük şekerler... :teytey:

Hoşgeldin özgürcüm. Sayfa öümde takılı duruyodu, benim başka işim vardı. Görmemişim yazdığını. Üzüldüm ya! Ama çok saçma yani okul yönetiminin yaptığı. Böyle birşey daha erken haber verilmeliydi. Siz de ona göre başka okul falan arardınız. Çok sinir bozucu yani! :mymeka:

merhabalar güzellerima.s.
ya valla bizim topice nazar deydi
artık kimseyle rastlaşamıyoz:çok üzgünüm: nezaman açsam kimse yok
daha önceleri açtığımda ben yokken sayfa sayfa yazı çıkardı karşıma şimdi ise 1 veya 2 sayfa başka yok
artık azmı giryonuz ne:uhm:

bakın işte gerçektende nazar değmiş
halada kimse gelmedi
ahanda bende gidyom işte

şimdi ne olacak ne yapcaksınız
ne vurdum duymaz bu millet ya hiç okul kapatılırmı

kolay gelsin canım mis gibi kokmuştur evin vallah kızz duvarları fırcaylamı çifledin bezlemi
bende sileyim diyorum ama boynum ağrıdıgından gözüm kesmiyor vallah
tutulmasından korkuyorum bu sıralar naneli de:roflol:
güle güle kirlet evini canım
bayramda sana şeker yemeğe gelçemcokacimcoook

hepinize selam kızlar.eeee ben gidince herkes mi kaçıyor?hadi bana virüs gelmiş onunla uğraşıyorum size ne oldu?neyse ben devam edeyim işime.antivirüs yüklemem lazım öptüm sizi

aloooooooooooooo kızlar nirdesiniz yahuuuuuuuuuu
neden yoksunuz hiç biriniz ayak basmamışsınız
yoksam beni görmekten usandınızmı:roflol:

kolay gelsin canımcım
bende ütülerimi hallettim yarın çocukların odalarını temizliyçem
bu yaşlılıkla yapabildiğimiz yere kadar temizleriz herhalde:roflol:
bu arada geçmiş olsun canım dikkat et vallah ben tutulmasından korkuyorum
onun için pek atılamıyorum yavaş yavaş
kısmet gelmek isterdim sana
ordanda at koşturmaya giderdik veli efendiye:roflol:

Hayırlı sabahlar hepiiiize. İki gündür kayınvalidem gildeyim. Geçtiğimiz akşam da annemleri ağırladık kayınvalidemlerde. Ne zamandır giremedim sayfalar uçmuştur bi bakiim dedim, şaşırdım valla. Çok az ziyaret edilmiş topicimiz. Kartanesiylen Zuzucan hiç uuuramamışlar. Kojacıklarıylan takılıyolar ya tabi akşamları. :jeyyar: Yaf bi de karşılaşamıyo kimse kimseyle. En iyisi randevulaşalım kızlar olmuyo böyle. Yarın ilk kaçta açarım bilmiyorum ama tahminim 12:00 veya 1:00 gibi burada takılırım. Gören gelsin o saatte şekerim... Öpijükler hepinize. Şeniz
Bu arada bu hafta eşim sabah gidiyo işe. Akşamları hiç sanmıyorum, gelemem. :dilcikar: Satti Pazartesi Salı davetliyim gine. Arkidişlerimde açıcam orucumu. :teytey: Çarşamba bişi çıkmassa eşimlen dışarda yicez sanurum. Ötesinde bişey yok şimdilik. Ama belli olmaz benim. :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…