iki isim olayı zor..sen iclal diye sewiceksin onlar ela diye..hem bu arada onlar kırılmamış olucak belki ama ya annenlerinde aklında bi isim warsa?? bu seferde onların fikrini almamış olcaksın onlar kıırlcak belki de..e 3 isim de koyamıycana göre..eğer siz iclale tamam dediyseniz eşinle,dersin ki iki isim ilerde çocua da zorluk olucak hem belki ewlenirken babsının soyismini de kullanmak isticek..elayı göbek adı yapalım babanesi çünkü biz aslında iclale karar wermiştik dersin..kırılırlarsa da soora düzelirler boşwer,bunun büyütülcek bi yanı yok.sen bunları düşünüp son gününü zehir etme..moral çok önemli biliyosun,süt için de...sen kendini we bebeğini düşün gerisi boş..
Haklısın galiba canım. Tek isim daha güzel. Hadi hayırlısı bakalım.Küçük cimcimemin adı ne olacak... Bu sabah 8de kavuşuyorum kızıma... Bu gece nasıl geçecek!!
Haklısın galiba canım. Tek isim daha güzel. Hadi hayırlısı bakalım.Küçük cimcimemin adı ne olacak... Bu sabah 8de kavuşuyorum kızıma... Bu gece nasıl geçecek!!
ara da bize de hbr wer gündüscümm... opuyorumnanaktansabah 08:00 de he ecrinçiğim şuan kızına kavuşmuş'tur inşallah
ay şimdi ne kadar merak ettim keşke yakın olabilsemde gitsem yanına ya
ay ay bi arayım ben bakalım buğün fıstık annemisi ne yapmışlar
ara da bize de hbr wer gündüscümm... opuyorumnanaktan
dün arayamadım vakitsizlikten bugün ararım yazarım burda oldu hadi darısı senin başına tatlım
Selam kızlar uzun zaman oldu buraya ugramayalı ecrin doğum yapmış sanırım hayırlı olsun darısı diğer hamişlerin başına inşallah.evet kızlar beni sorucak olursanız çok kötü bir yaz geçirdim hala inanamıyorum allah bu acıları unutturacak acılar vermesin inşallah oğlumun sünnetinden sonra başımıza gelmedik kalmadı eşimin akrabaları ve kayınvaldem trafik kazası geçirdiler kayınvaldemin kucagındaki 6 yaşında yeğenimiz vefat etti kayın valdem samsun devlet hastanesinde 10 gün yattı yüzü ağır hasar gördü şimdi sağlık durmu iyi şükür.sonunda kötü günleri atlattık dedik üstünden 1 ay geçti eşim tatile çıktı bizde tatile çıktık 1 haftamızı geçirdik 2. haftamızı da 2 gün kayınvaldemin yanına gidip(çakırıya)ordan annemlere geçicektik bursada görümcemde kaldık tatil dönüşü 1 gece. ve gece saat 4 20 de çalan telefonla dünyam başıma yıkıldı babamı babacığımı aniden kaybetik 61 yaşında hiçbir sorunu hiçbir rahatsızlığı olmayan bir insan başı ağrımazdı benim babamın .kötüyüm çok kötüyüm hayat devam ediyor biliyorum ama kabullenemiyorum çok zor bu çok zor kabullenmek.48 gün oldu bugun babamı toprağa vereli birtarafta doğumlar diğer tarafta ölüm bu böyle gelmiş böyle geçicek tabiyki biliyorum ama benim babam artık yazamıyorum kızlar görüşmek üzr.
Selam kızlar uzun zaman oldu buraya ugramayalı ecrin doğum yapmış sanırım hayırlı olsun darısı diğer hamişlerin başına inşallah.evet kızlar beni sorucak olursanız çok kötü bir yaz geçirdim hala inanamıyorum allah bu acıları unutturacak acılar vermesin inşallah oğlumun sünnetinden sonra başımıza gelmedik kalmadı eşimin akrabaları ve kayınvaldem trafik kazası geçirdiler kayınvaldemin kucagındaki 6 yaşında yeğenimiz vefat etti kayın valdem samsun devlet hastanesinde 10 gün yattı yüzü ağır hasar gördü şimdi sağlık durmu iyi şükür.sonunda kötü günleri atlattık dedik üstünden 1 ay geçti eşim tatile çıktı bizde tatile çıktık 1 haftamızı geçirdik 2. haftamızı da 2 gün kayınvaldemin yanına gidip(çakırıya)ordan annemlere geçicektik bursada görümcemde kaldık tatil dönüşü 1 gece. ve gece saat 4 20 de çalan telefonla dünyam başıma yıkıldı babamı babacığımı aniden kaybetik 61 yaşında hiçbir sorunu hiçbir rahatsızlığı olmayan bir insan başı ağrımazdı benim babamın .kötüyüm çok kötüyüm hayat devam ediyor biliyorum ama kabullenemiyorum çok zor bu çok zor kabullenmek.48 gün oldu bugun babamı toprağa vereli birtarafta doğumlar diğer tarafta ölüm bu böyle gelmiş böyle geçicek tabiyki biliyorum ama benim babam artık yazamıyorum kızlar görüşmek üzr.
değerli arkadaşım başın sağolsun canımSelam kızlar uzun zaman oldu buraya ugramayalı ecrin doğum yapmış sanırım hayırlı olsun darısı diğer hamişlerin başına inşallah.evet kızlar beni sorucak olursanız çok kötü bir yaz geçirdim hala inanamıyorum allah bu acıları unutturacak acılar vermesin inşallah oğlumun sünnetinden sonra başımıza gelmedik kalmadı eşimin akrabaları ve kayınvaldem trafik kazası geçirdiler kayınvaldemin kucagındaki 6 yaşında yeğenimiz vefat etti kayın valdem samsun devlet hastanesinde 10 gün yattı yüzü ağır hasar gördü şimdi sağlık durmu iyi şükür.sonunda kötü günleri atlattık dedik üstünden 1 ay geçti eşim tatile çıktı bizde tatile çıktık 1 haftamızı geçirdik 2. haftamızı da 2 gün kayınvaldemin yanına gidip(çakırıya)ordan annemlere geçicektik bursada görümcemde kaldık tatil dönüşü 1 gece. ve gece saat 4 20 de çalan telefonla dünyam başıma yıkıldı babamı babacığımı aniden kaybetik 61 yaşında hiçbir sorunu hiçbir rahatsızlığı olmayan bir insan başı ağrımazdı benim babamın .kötüyüm çok kötüyüm hayat devam ediyor biliyorum ama kabullenemiyorum çok zor bu çok zor kabullenmek.48 gün oldu bugun babamı toprağa vereli birtarafta doğumlar diğer tarafta ölüm bu böyle gelmiş böyle geçicek tabiyki biliyorum ama benim babam artık yazamıyorum kızlar görüşmek üzr.
dünya işte bi varsın bir yoksun
mesela ben şimdi buradayıım 2 dk sonra yok
onun için kızlar hakkınızı helal edin oldumu
benden yana haklarım size helal hoş olsun
ne kadar sanal alemde arkadaş olduysak
ay lafa bak töbe..helal olsun delümm..sen de helal et..zaten doumöncesi bi garibim zırlatmayın beni..:gitme:
inşallah cnm...hayırdır canım ya ne oldu hüzünlenmişsin sen tatlım
öyle yıpratma kendiini tatlım kötü şeyler getirme aklına
herşey çok güzel olacak allahın izniyle hele bebeğini kuçağına aldınmı hayat senin için ikinçi bahar olacak
İyi akşamlar kızlar,Saytros başın sağolsun canım Allah sabır versin,zannediyorum ecrin de doğum yaptı gözü aydın olsun.Zuzuu canım seninde doğumuna az kalmış, sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah.Selam ve Dua ile....
inşallah cnm...
bilmemki gündüzüm..doğum öncesi bi duygusallık heralde..bundan sonra nasıl olucak düşüncesi belkide..bi ağlıyorm bi gülüyorum bi garibim yani:)
saol redimm..iişallah..unutmayın dualarınızda..